Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wezembeek Oppem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wezembeek Oppem heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wezembeek Oppem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wezembeek Oppem of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wezembeek Oppem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, vervangen van trap en een bijkomende trap plaatsen, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, trappen vernieuwen, vaste trap naar zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Wezembeek Oppem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wezembeek Oppem:

Compartimentering trappenhal

Wij dienen een compartimentering uit te voeren in de trappenhal van het klooster. Hier moeten ook brandvertragende deuren en wandjes worden geplaatst.

Maken van metalen wenteltrap

Werk : Plaatsen van wenteltrap van 0 naar +1 Aan en optreden in 1 plooi indien mogelijk+ de leuning. Trap in een nieuwbouw woning. Plan en foto ter beschikking

Metalen trapleuning te vervangen door houten trapleuning

Ik wil graag de huidige metalen trapleuning vervangen door een houten trapleuning. Het betreft een wenteltrap hetgeen betekent dat er geen rechte stukken zijn maar dat de leuning continu gebogen is. In de hal boven komt er nog een leuning. De trap heeft ongeveer 15 treden.

Vervangen van 2 lakdeuren

er zijn 2 lakdeuren te vervangen

Herstel houten terrasdeur en raam

Bij forceren deur en raam werd het sluitingsmechanisme beschadigd.