Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wezembeek Oppem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wezembeek Oppem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wezembeek Oppem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, houten vaste trap naar zolder plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Wezembeek Oppem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wezembeek Oppem:

Compartimentering trappenhal

Wij dienen een compartimentering uit te voeren in de trappenhal van het klooster. Hier moeten ook brandvertragende deuren en wandjes worden geplaatst.

Maken van metalen wenteltrap

Werk : Plaatsen van wenteltrap van 0 naar +1 Aan en optreden in 1 plooi indien mogelijk+ de leuning. Trap in een nieuwbouw woning. Plan en foto ter beschikking

Metalen trapleuning te vervangen door houten trapleuning

Ik wil graag de huidige metalen trapleuning vervangen door een houten trapleuning. Het betreft een wenteltrap hetgeen betekent dat er geen rechte stukken zijn maar dat de leuning continu gebogen is. In de hal boven komt er nog een leuning. De trap heeft ongeveer 15 treden.

Vervangen van 2 lakdeuren

er zijn 2 lakdeuren te vervangen

Herstel houten terrasdeur en raam

Bij forceren deur en raam werd het sluitingsmechanisme beschadigd.