Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zaventem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zaventem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zaventem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Zaventem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zaventem:

Vaste houten zoldertrap met 1 draai plaatsen

Vaste houten zoldertrap met 1 draai plaatsen. Het betreft een hoogte van 2.55m.

Herstellen aluminium buitendeuren

Wij hebben een probleem bij zowel de inkomdeur, als een zijdeur. 1) Inkomdeur: een van de scharnieren van de ingangsdeur is stuk. De deur sluit niet goed meer en sleept vaak over de vloer. 2) Zijdeur: de hendel (klink) hangt los. De sluitplaat komt niet volledig overeen (werd nu voorlopig door een van onze medewerkers vaster gemaakt). De deur sleept over de stenen vloer, wellicht hangt deze niet recht. Hierdoor sluit de deur niet goed meer en loopt er dus, bij hevige regenval, water binnen.

Herstellen van houten opvouwbare zoldertrap

De houten trap is niet meer stabiel (waarschijnlijk verwrongen door de schilders die de trap moesten sluiten om onderaan te verven). De trap zwalpt naar rechts op een gevaarlijke manier en ik voel mij niet meer veilig als ik hem gebruik. De bedoeling is om de trap weer stabiel en veilig te maken.

Plexiglas panelen plaatsen

Ik zoek een klusjesman om Plexiglas panelen te installeren op de balustrade van een metalen trap. De bedoeling is dat u zich ter plaatse begeeft. Eens dat u de panelen heeft ontvangen, verzaagt u de panelen op maat en installeert u de panelen op de balustrade van de trap op een manier dat geen schade aanbrengt aan de bestaande balustrade (over het algemeen met nylon kabelbinders).

Houten trap plaatsen

Een nieuwe beuken trap plaatsen. Eventueel met leuning, te zien met de vakman. De oude trap verwijderen wij zelf.

Eiken balken boven ramen vervangen

Langs de Westgevel is op de eerste verdieping bij 1 van de 2 ramen de eiken balk aan het loskomen, gedeeltelijk vergaan aan één zijde. De afmeting van de balk is ongeveer 175/9,5/8cm , juiste maat te nemen. Gezien de oppervlakte van de balken een beetje met een een bijtel bewerkt zijn om niet volledig effen te zijn zou ik misschien best de balken van beide ramen vervangen om hetzelfde uitzicht te hebben.

Wijzigen receptie (maatwerk)

Wij willen de inham aan de receptie inkorten , ongeveer 50cm Feitelijk moet de “zwarte doos” aan de kant van de receptionistes gelijk wordt getrokken met de rand van de receptie (dus aan de buitenkant, waar de gasten ontvangen worden, gelijk blijft). Dit is een houten constructie, die is afgedekt met een glazen plaat.

Monteren van balustrade aan terras 20 meter lengte

Balustrade monteren op een terras het is 2 m 40 hoog. De lengte van de balustrade is 25 meter. Al het materiaal is al aanwezig.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis van Makro laten leveren en plaatsen tegelijkertijd van het type chill 385x325+ ext 400, incl betonnen ondergrond. (de blokhut is nog niet besteld)

Plaatsen van trap naar zolder en gat dichten

Zoldertrap afbreken en een nieuwe trap plaatsen zonder leuning . Eventueel de vloer op zolder vernieuwen voor een totaal oppervlakte van 50m²