Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Waals-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Waals-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Waals-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Waals-Brabant.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Waals-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Oisquercq, Ottignies, Rixensart, Waterloo, Wauthier-Braine, Wavre uit Waals-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, garage poorten vervangen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vaste trap naar zolder en trapgat maken, prijsofferte metalen trap plaatsen, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen, plaatsen trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Waals-Brabant:

dinsdag 17 januari 2017

Plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning

Graag hadden we een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor 2 trappen voor onze nieuwbouwwoning in Perwez. De eerste trap is op de gelijkvloers naar eerste verdieping toe. Deze trap is een gesloten trap tussen 2 muren met een dubbele kwartdraai, graag daar een plateau en geen trap maar een plavier in 1 recht stuk aub. De trap dat we in gedachten hadden was 1 moderne zonder leuning, gesloten trap, in een middelbruine houtsoort. De tweede trap is de trap van de eerste verdieping naar zolder toe. Deze trap zou een open trap zijn met leuning. Ook deze graag in een middelbruine houtsoort met leuning in hout. Zou het mogelijk zijn om ook een offerte te ontvangen met een simpele, moderne smeedijzeren leuning voor de tweede trap aub?
zaterdag 9 juli 2016

Blokhut Pila plaatsen

Graag wil ik blokhut van Makro Pila 290 x290 mm laten plaatsen. Er is reeds een betonnen ondergrond voorzien. Graag prijs voor plaatsing + optioneel prijs voor afbreken en opruimen van bestaande blokhut (beschadigd door omgevallen boom na onweer). Doorgang opzij van huis is max. 1 m breed, het is dus niet mogelijk om met groot materieel in de tuin de geraken.
donderdag 21 april 2016

Plaatsen van uitschuifbare zoldertrap

Wij willen een uitschuifbare zoldertrap laten plaatsen en ontvangen graag prijzen en een offerte voor de plaatsing. Er is een zolderluik maar de afmetingen dienen waarschijnlijk aangepast te worden.
zondag 24 januari 2016

Houten trap plaatsen

Houten trap van begane trap naar het eerste verdiep. Graag prijsofferte. Adres te bevragen door vakman.
woensdag 7 oktober 2015

Plaatsen van tuinhuis Rimini

Graag willen wij een tuinhuisje model Rimini ( 260 cm op 260 cm ) laten plaatsen. Er is al een betegelde vloer waarop het tuinhuisje komt. Informatie tuinhuis ter beschikking.
maandag 20 juli 2015

Blokhut Cottage plaatsen

Graag offerte voor plaatsing pvc blokhut Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm Kunnen jullie ook de chape gieten?
vrijdag 19 juni 2015

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij een blokhut Modern 505x295 met vloer van Makro laten plaatsen. Kan u ons hiervoor een prijsofferte doen?
maandag 27 april 2015

Plaatsen van tuinhuisje

Had graag mijn tuinhuisje laten plaatsen. De betonplaat zal voorzien zijn.
woensdag 15 april 2015

Carport aan nieuwbouw bouwen

Aan niewbouw een carport te maken . Afmeting 8m op 3m. Sneldek pannen anthracite . Helling 30of 35°
maandag 13 april 2015

Buitenkeuken op maat maken

Ik wil graag een buitenkeuken op maat laten maken waarin een inbouw gas BBQ kan geplaatst worden. De buitenkeuken moet vervaardigd worden uit duurzaam hout en heeft een maximale breedte van 2m60.Foto's ter beschikking.
donderdag 29 januari 2015

Zandstralen van trap

Ik heb een oude trap met 2 lagen verf (vermoed ik )die ik graag zou willen laten zandstralen.
maandag 29 december 2014

Plaatsing 4 binnendeuren met kaders

Ik zoek een klusjesman om 4 binnendeuren te plaatsen, sloten te regelen, scharnieren af te hangen en ook de kaders te plaatsen. Binnendeuren en kaders kan ik zelf aankopen, u dient enkel de plaatsing uit te voeren en daarvoor het nodige gereedschap ook mee te brengen. Plaatsing in appartement op gelijkvloers te 1400 Nijvel, Waals Brabant. Nederlandstalige klant, maar u mag me ook in het Frans contacteren... Uitvoering werken in Januari 2015.
maandag 22 december 2014

Vervangen van draagbalken

Vervangen van draagbalken in het dak,2 grote balken te vervangen en 1 kleine. Plafonds zijn reeds naar beneden gehaald en balken zijn reeds proper gemaakt. De balken zitten vast met kepernagels aan de balken van de zolderverdieping en aan het dakgebinte. Ik heb foto's die ik u kan sturen.
vrijdag 29 augustus 2014

Extra raam in werfwagen

Er moet een extra raam geplaatst worden in een metalen werfwagen. De wand moet dus opengemaakt worden, binnenkant en buitenkant
woensdag 23 april 2014

Vervangen van bestaande trap door nieuwe trap

Oude bestaande trap uitbreken en nieuwe plaatsen. Eveneens een ingebouwde kast bouwen en deur naar kelder vervangen.
vrijdag 20 september 2013

Nieuwe Achterdeur

Graag had ik een offerte voor het plaatsen van een nieuwe achterdeur. dit betreft er eentje uit witte pvc met bovenaan een raam ter hoogte van 1m. Dit is een buitendeur dus er moet de nodige beveiliging aanwezig zijn voor het afsluiten van het huis.
vrijdag 26 april 2013

Zonwering

wij zijn op zoek naar een electrisch zonnescherm aan het huis 10 meter breedte met verlichting
dinsdag 8 mei 2012

Porte d'entrée vitrée (arc) PVC

Porte d'entrée actuelle en bois, vitrée (arc) à remplacer suite à un vol avec effraction. Demande de devis pour la compagnie d'assurances qui enverra un expert pour acceptation des travaux. Pouvez-vous me faire parvenir une estimation sur base d'une porte standard (+/- 90x200) ?
dinsdag 22 maart 2011

- dubbele garage zadeldak als halfopen ...

- dubbele garage zadeldak als halfopen bebouwing tegen bestaand huis - 7,50 m lang x 8,00 m breed - plafond in beton (predellen) om zolderruimte te creëren die als opslagruimte kan gebruikt worden - architect en ingenieurplannen beschikbaar in het Frans
woensdag 19 januari 2011

7 normale ramen, 2 Schuiframen ...

7 normale ramen, 2 Schuiframen (4m) Aluminium
zaterdag 25 december 2010

dressing, vestaire kast, tv meubel ,etc

dressing, vestaire kast, tv meubel ,etc
woensdag 27 januari 2010

We willen een kast rondom de ingebouwde ...

We willen een kast rondom de ingebouwde haard, bestaande uit 2 lage kasten, ongeveer 50 cm hoog, 130 cm breed (aan elke kant van de haard 1), waarvan het bovenblad doorloopt net boven de haard. 1 kast dient voor hifigerief (met schuifdeuren), de andere voor hout (bovenaan te openen). Aan 1 kant komt dan ook nog een schab en een kastje voor DVD's, ongeveer 30 cm hoog, met schuifdeuren. De kast moet geschilderd worden in de kleur van de muur van de inbouwhaard, ttz, in taupekleur.
zaterdag 10 oktober 2009

Installer 3 portes intérieures en chêne, ...

Installer 3 portes intérieures en chêne, à acheter au préalable chez Brico
dinsdag 11 augustus 2009

vervangen garagepoort door lage muur met ...

vervangen garagepoort door lage muur met kantelraam, maken van opening tussen garage en living (eventueel binnendeur), vervangen dakraam velux met enkele beglazing door dubbele beglazing en met isolatie rond dak
maandag 19 januari 2009

Aanleg keuken, ingemaakte kasten ...

Aanleg keuken, ingemaakte kasten slaapkamers, boekenkasten -bibliotheek. Ook aanleg mezzanine in hout en eventueel bouw schuur - werkplaats in hout.

Partners

Partners van Casius