Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Waals-Brabant:

zondag 8 april 2018

Fundering voor blokhut plaatsen

Fundering voor blokhut garage leggen, ook de blokhut/garage zelf moet men nog plaatsen. Oprit,tuinpad en terras aanleggen in klinkers of tegels. Ik heb deze nog niet aangekocht.
zaterdag 3 maart 2018

Poser un escalier metallique

Construction d'un escalier métallique extérieur / sortie de secours du premier étage vers le jardin. Détails : réaliser une petite passerelle (largeur = 700 à 800)
maandag 18 december 2017

Vierdelig venster laten vervangen.

Ik zou graag 1 vierdelig venster met houten frame op de derde verdieping vooraan laten vervangen. Glas-in-lood moet bewaard en als voorzetglas gebruikt worden.
donderdag 23 november 2017

Vernieuwen van chassis

Oude chassis vervangen door nieuwe : 18 kozijnen plaatsen + 1 voordeur. Oude terugnemen.
donderdag 7 september 2017

Binnendeur op maat maken + binnendeur vervangen

Wij zijn ons huis aan het renoveren en ontbreken een standaard binnendeur en een binnendeur die buiten het standaardformaat valt (201,5 x 81). Wij zoeken een timmerman/schrijnwerker die ons kan helpen aan deze deuren en deze te plaatsen.
maandag 21 augustus 2017

Gepolierde betonnen trap plaatsen

Gepolierde betonnen trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.
zaterdag 29 juli 2017

Carport Hannover plaatsen

Wij willen deze Carport Hannover 604 x 510 laten plaatsen op een al bestaande stevige ondergrond.
dinsdag 30 mei 2017

Hordeur kopen en monteren

Ik zou graag een hordeur laten kopen en monteren voor een woning op het gelijksvloers, keukendeur naar binnenkoer. Al mijn ramen en deuren zijn in 3-dubbel glas + kunststof.
zaterdag 6 mei 2017

Blokhut plaatsen

Ik had graag een offerte bekomen om een een Blokhutgarage 530 x 570 cm 44 mm sectionale poort van makro te plaatsen (p. 24 catalogus 2017 Makro). Graag ook in optie de prijs voor een betonnen fundering, vloer en dakgoten.
vrijdag 21 april 2017

Plaatsen van metalen trap

Wij gaan bouwen en omdat ik absoluut geen idee heb wat een gemiddelde prijs is voor een trap spreek ik u aan. Wij willen graag een metalen trap van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. Een rechte trap met een hangreep aan één kant, de andere kant is muur. Van de gelijkvloers naar de eerste verdieping is 3 meter. We hebben een zeer moderne woning dus willen de trap ook strak houden. Liefst donder metaal/inox. We zitten ook met een bepaald budget dus kijken we ook graag uit naar de goedkoopste oplossingen. Alvast hartelijk dank om mij een eerste idee te geven.
vrijdag 10 februari 2017

Blokhut Cottage plaatsen

Blokhut Cottage 205 x 295 cm + vloer + dakgoten beton reeds aanwezig plaatsing graag half mei alvast bedankt om ons hiervoor een offerte te bezorgen
dinsdag 7 februari 2017

Blokhut Lounge plaatsen

Graag willen wij de prijs voor het plaatsen van Blokhut Lounge 355 x 355 cm + extensie 325 stalen dak met condensdoek. Betonnen ondergrond ligt er al. Blokhut moet nog besteld worden.
zaterdag 4 februari 2017

Renoveren van trap

Ik wil mijn trap renoveren. Momenteel geschilderd. 13 treden. Lichte draai naar rechts.
dinsdag 17 januari 2017

Plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning

Graag hadden we een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor 2 trappen voor onze nieuwbouwwoning in Perwez. De eerste trap is op de gelijkvloers naar eerste verdieping toe. Deze trap is een gesloten trap tussen 2 muren met een dubbele kwartdraai, graag daar een plateau en geen trap maar een plavier in 1 recht stuk aub. De trap dat we in gedachten hadden was 1 moderne zonder leuning, gesloten trap, in een middelbruine houtsoort. De tweede trap is de trap van de eerste verdieping naar zolder toe. Deze trap zou een open trap zijn met leuning. Ook deze graag in een middelbruine houtsoort met leuning in hout. Zou het mogelijk zijn om ook een offerte te ontvangen met een simpele, moderne smeedijzeren leuning voor de tweede trap aub?
zaterdag 9 juli 2016

Blokhut Pila plaatsen

Graag wil ik blokhut van Makro Pila 290 x290 mm laten plaatsen. Er is reeds een betonnen ondergrond voorzien. Graag prijs voor plaatsing + optioneel prijs voor afbreken en opruimen van bestaande blokhut (beschadigd door omgevallen boom na onweer). Doorgang opzij van huis is max. 1 m breed, het is dus niet mogelijk om met groot materieel in de tuin de geraken.
donderdag 21 april 2016

Plaatsen van uitschuifbare zoldertrap

Wij willen een uitschuifbare zoldertrap laten plaatsen en ontvangen graag prijzen en een offerte voor de plaatsing. Er is een zolderluik maar de afmetingen dienen waarschijnlijk aangepast te worden.
zondag 24 januari 2016

Houten trap plaatsen

Houten trap van begane trap naar het eerste verdiep. Graag prijsofferte. Adres te bevragen door vakman.
woensdag 7 oktober 2015

Plaatsen van tuinhuis Rimini

Graag willen wij een tuinhuisje model Rimini ( 260 cm op 260 cm ) laten plaatsen. Er is al een betegelde vloer waarop het tuinhuisje komt. Informatie tuinhuis ter beschikking.
maandag 20 juli 2015

Blokhut Cottage plaatsen

Graag offerte voor plaatsing pvc blokhut Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm Kunnen jullie ook de chape gieten?
vrijdag 19 juni 2015

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij een blokhut Modern 505x295 met vloer van Makro laten plaatsen. Kan u ons hiervoor een prijsofferte doen?
maandag 27 april 2015

Plaatsen van tuinhuisje

Had graag mijn tuinhuisje laten plaatsen. De betonplaat zal voorzien zijn.
woensdag 15 april 2015

Carport aan nieuwbouw bouwen

Aan niewbouw een carport te maken . Afmeting 8m op 3m. Sneldek pannen anthracite . Helling 30of 35°
maandag 13 april 2015

Buitenkeuken op maat maken

Ik wil graag een buitenkeuken op maat laten maken waarin een inbouw gas BBQ kan geplaatst worden. De buitenkeuken moet vervaardigd worden uit duurzaam hout en heeft een maximale breedte van 2m60.Foto's ter beschikking.
donderdag 29 januari 2015

Zandstralen van trap

Ik heb een oude trap met 2 lagen verf (vermoed ik )die ik graag zou willen laten zandstralen.
maandag 29 december 2014

Plaatsing 4 binnendeuren met kaders

Ik zoek een klusjesman om 4 binnendeuren te plaatsen, sloten te regelen, scharnieren af te hangen en ook de kaders te plaatsen. Binnendeuren en kaders kan ik zelf aankopen, u dient enkel de plaatsing uit te voeren en daarvoor het nodige gereedschap ook mee te brengen. Plaatsing in appartement op gelijkvloers te 1400 Nijvel, Waals Brabant. Nederlandstalige klant, maar u mag me ook in het Frans contacteren... Uitvoering werken in Januari 2015.

Partners

Partners van Casius