Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beauvechain te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Beauvechain.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Beauvechain of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Beauvechain die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Beauvechain:

Metselen en afwerking voorzien voor verkleining raam

Ik wil een raam verkleinen door het te versmallen en verhogen. Dus de buitendorpel van het raam moet weggehaald worden. Het raam moet eruit gehaald worden. Dan moet het hoger gemetst worden en dan de dorpel er opnieuw opgelegd worden. Langs de binnenkant zal het opnieuw moeten gestukadoord worden . Nadien moet het opgevoegd worden langs buiten in dezelfde kleur (beige - zandkleur). In afwachting van het nieuwe raam moet het tenslotte dichtgetimmerd worden want het bevindt zich op gelijkvloers. Ik beschik over stenen voor de buitengevel.

Buitendeur vervangen door raam

Wij zouden een buitendeur (die niet meer word gebruikt) willen laten vervangen door een raam in pvc.

Binnendeur op maat maken + binnendeur vervangen

Wij zijn ons huis aan het renoveren en ontbreken een standaard binnendeur en een binnendeur die buiten het standaardformaat valt (201,5 x 81). Wij zoeken een timmerman/schrijnwerker die ons kan helpen aan deze deuren en deze te plaatsen.

Buitenkeuken op maat maken

Ik wil graag een buitenkeuken op maat laten maken waarin een inbouw gas BBQ kan geplaatst worden. De buitenkeuken moet vervaardigd worden uit duurzaam hout en heeft een maximale breedte van 2m60.Foto's ter beschikking.

Vervangen van draagbalken

Vervangen van draagbalken in het dak,2 grote balken te vervangen en 1 kleine. Plafonds zijn reeds naar beneden gehaald en balken zijn reeds proper gemaakt. De balken zitten vast met kepernagels aan de balken van de zolderverdieping en aan het dakgebinte. Ik heb foto's die ik u kan sturen.