Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor metselen en afwerking voorzien voor verkleining raam:

Metselen en afwerking voorzien voor verkleining raam

Ik wil een raam verkleinen door het te versmallen en verhogen. Dus de buitendorpel van het raam moet weggehaald worden. Het raam moet eruit gehaald worden. Dan moet het hoger gemetst worden en dan de dorpel er opnieuw opgelegd worden. Langs de binnenkant zal het opnieuw moeten gestukadoord worden . Nadien moet het opgevoegd worden langs buiten in dezelfde kleur (beige - zandkleur). In afwachting van het nieuwe raam moet het tenslotte dichtgetimmerd worden want het bevindt zich op gelijkvloers. Ik beschik over stenen voor de buitengevel.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Beauvechain (Waals-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselen en afwerking voorzien voor verkleining raam uit heel België:

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen of ytong

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen of ytong We willen een tuinhuis (6 b x 2,5 d x 3 h) laten metselen. Bodemplaat in gewapend beton ligt klaar. Graag voor snel bouw en y tong, zonder isolatie of buitenafwerking. Dubbele deur of garagepoort. Plat dak, afwerking in EPDM met afvoer regenwater.

Veranda verwijderen een aanbouw plaatsen

Wij willen graag onze veranda laten verwijderen en een aanbouw zetten in de plek voor onze bestaande woning. Het gaat om een vervanging van de huidige veranda en vergroting van de bestaande leefruimte. De afwerking willen we graag met een plat dak, veel glas en een deel dat men ook moet metselen. Het gaat om een aanbouw van zo een 8 x 6 meter.

Tekeningen aanbouw

Wij willen graag een ontwerp laten maken voor een aanbouw van onze bestaande woning. Het gaat om een vervanging van de huidige veranda en vergroting van de bestaande leefruimte. De veranda zou moeten worden afgebroken en een deel bijbouwen in de plaats, ongeveer 8 x 6 meter moet de aanbouw zijn. Op vlak van afwerking hebben we graag veel glas, een plat dak en een stuk om te metselen ook.

Heropbouw van veranda

Afbreken van oude houten veranda. Ik zou graag veranda laten metselen met plat dak van 24 m². Afwerking met gyproc + vloeren met aangekochte tegels

Nieuwe tuinmuur metselen

Ik zou mijn huidige haag willen vervangen door een tuinmuur met een hoogte van 4m, over een lengte van ca. 30 m onderbroken voor de poort van een oprit. Aan de straatkant dacht ik aan een afwerking met rode baksteen, aan de tuinkant, natuursteen. Ik moet voor deze werken sowieso een vergunning aanvragen, maar ik wou nu al op de hoogte zijn van de grootteorde van de kostprijs. Als voorbereidende maatregelen moet er ook rekening mee gehouden worden dat een haag gerooid moet worden.

Garage bouwen

Wij zouden graag een gemetste garage zetten volgens het plan in bijlage (zo'n 3,5m x 5,8m). Dit houdt in fundering, metselen (binnenmuur + buitenmuur in donkere steen zoals op de afbeelding), plat dak en afwerking. Het huis wordt nog gebouwd. In bijlage vindt u een render van de achterkant van het huis. Op dit plan staat een carport + kleine tuinberging maar dit zou dus enkel een garage worden, groter dan op de render en met garagepoort met geïntegreerde deur langs de voorkant van de garage.

Muur metselen rond eigendom

Ik wil graag rond mijn eigendom een muur laten metselen. Ongeveer 100 lopende meter, 3m hoog in klampsteen/papesteen, 35cm dik, op fundering, om de 5m een steunbeer. Afwerking bovenaan met rode boomse recup pannen en bijhorend nokken.

Metselen scheidingsmuur in garage

Wij willen onze garage in 2 delen d.m. v een scheidingsmuur met doorgang/ deur. Goede geluidsdemping is nodig (betonsnelbouwstenen?) en gladde afwerking aan 1 kant. Muurtje zou 4m lang en 3m hoog zijn.