Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in West-Vlaanderen.

154 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, metalen wenteltrappen plaatsen, betonnen trappen storten, vervangen ramen en kozijnen in gehele huis, prefab betontrappen plaatsen, metalen trappen naar kelder plaatsen, betontrap storten in nieuwbouw, houten trap met balustrade plaatsen, houten trappen plaatsen, twee betontrappen storten, dakkapellen renoveren en ramen vervangen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, houten trap naar zolder, inbouwkasten maken bureau, dressing, badkamer, nieuwe betontrap gieten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

zondag 20 augustus 2017

Inbouwkasten maken bureau, dressing, badkamer

Inbouwkast maken in bureau beneden en inbouwkast in de badkamer onder de venster, inbouwkast dressing slaapkamer.
donderdag 17 augustus 2017

Betontrap storten met kwartdraai

Nieuwbouwwoning met een trap kwart draai. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.
dinsdag 15 augustus 2017

Kast maken onder de trap

Ik wil graag een trapkast onder de trap laten maken en dit over de volledige oppervlakte onder de trap. Kast met deuren, hangoplossing voor jassen en opbergmogelijkheid voor schoenen. Materiaal: hout, om nadien zelf te schilderen.
zaterdag 12 augustus 2017

Deuren en ramen herstellen

3 ramen die niet goed meer sluiten en 1 deur die moet hersteld worden of vervangen worden door schuifraam Het gaat over houten ramen en deuren.
zaterdag 12 augustus 2017

Blokhut Lisa met betonplaat plaatsen

Plaatsen van blokhut Lisa 2 470 x 350 cm met betonnen ondergrond en met dakgoten
zaterdag 12 augustus 2017

Betontrappen bekleden met natuursteen of tegels

Het gaat over 2 trappen van elk 16 treden, momenteel is de ondergrond beton (werf). Graag hadden we de trap afgewerkt in betonlook of natuursteen.
woensdag 9 augustus 2017

Aluminium profiel schuifraam vervangen

Profiel in aluminium zouden moeten vervangen worden van schuifdeurvliegenraam. Dus de contour lengte 121 en breedte 121 waarvan 1 op rails voor open te schuiven . Breedte profiel is 4 cm nu
dinsdag 8 augustus 2017

Betontrap storten

Betreft een buitentrap om naar de tuin te gaan. De woning en het terras liggen een stuk hoger dan de tuin.
dinsdag 8 augustus 2017

Blokhut Luna plaatsen

Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm plaatsen. Betonnen ondergrond reeds voorzien. Blokhut besteld.
dinsdag 8 augustus 2017

Blokhut plaatsen

Blokhut laten plaatsen 295X295 alleen de blokhut . Blokhut reeds besteld en nog niet geleverd.
maandag 7 augustus 2017

Houten trap plaatsen

We willen de zolder inrichten met een gang en slaapkamer. Daarvoor moet enerzijds een opening gemaakt worden in de muur van de gang op het eerste verdiep en anderzijds een opening in de vloer (betonnen welven) van de zolder. Het maken van de openingen moet gebeuren zonder dat er schade veroorzaakt wordt aan de onderliggende trap en muren (van gelijkvloers naar eerste verdiep). We zoeken een schrijnwerker die voor ons de houten trap kan maken. We verkiezen een open trap met ongeveer 15 treden.
zondag 6 augustus 2017

Herstellen voordeur

Het gaat om een hoge zware voordeur die 20 jaar geleden werd geplaatst. Ze draait op 5 paumellen van 10mm. 2 van die paumellen zijn afgekraakt waardoor de deur begint te slepen. Ze moeten vervangen worden. Makkelijkst lijkt nieuwe te voorzien op een andere plaats.
zaterdag 5 augustus 2017

Gaas vliegenraam vervangen

Schuifdeur: 120 cm breed . Gaas vliegenraam vervangen in schuifdeur.
donderdag 3 augustus 2017

Hondenluik in buitendeur maken

Buitendeur is onderverdeeld in drie delen met elk een raam. Graag zouden we onderste raam laten vervangen door pvc plaat met daarin een hondenluik (hond met rughoogte van max 62cm).
dinsdag 1 augustus 2017

Dakkapellen renoveren en ramen vervangen

5 houten dakkapellen zijn dringend aan renovatie toe. Hout is gebarsten of rot. Ook de ramen moeten vervangen worden ca 1m² raam per dakkapel. Halfopen bebouwing.
dinsdag 1 augustus 2017

Luchtgommen zandstralen van trap

Trap 36 treden in vier delen verdeeld over twee verdiepingen. Luchtgommen van trap.
maandag 31 juli 2017

Binnendeuren plaatsen

Binnendeuren plaatsen. Aantal :6 deuren. Normalen houten schildersdeuren.
maandag 31 juli 2017

Plaatsen van 3 binnendeuren

Er moeten er 3 binnendeuren geplaatst worden. Het gaat over een renovatiewoning.
maandag 31 juli 2017

Vlizo trap vervangen door een metalen trap

Een vlizo trap willen laten vervangen door een draaitrap naar de zolder toe. Aanpassing van opening om wenteltrap te plaatsen.
maandag 31 juli 2017

Houten zoldertrap plaatsen

Trap van het verdiep naar de zolder. Vrijstaand, normale verdiepingshoogte. Rechte trap. Volledig nieuwe trap dus opening nog te maken.
maandag 31 juli 2017

Binnendeuren maken en plaatsen

Graag zouden wij 3 binnendeuren willen voor garage ,wc en living. Geen schilderdeuren. Op maat te maken.
vrijdag 28 juli 2017

Mechanisme schuifdeur herstellen

Onze schuifdeur schuift al een hele tijd heel moeilijk. Nu heb ik langs de buitenkant geschilderd en schuift ze nog moeilijker. Ook kan ik ze niet meer sluiten. Het slot durf ik niet meer door te duwen naar beneden omdat het al redelijk los aan het komen is.
vrijdag 28 juli 2017

Nieuwe eiken trap plaatsen

Zwevende eiken traptreden (16st) 85 cm +25 cm in de muur ingemetst. (Zelf te plaatsen) muur word nog opgemetst met de treden erin. Gewone rechte trap.
vrijdag 28 juli 2017

Houten trap plaatsen + trapgat maken

Wij wensen een vaste houten trap te plaatsen naar onze zolder. Momenteel is er een plooibare trap aanwezig. Het plaatsen van een vaste trap is mogelijk ( denk ik ), aangezien er bij identieke woningen in de straat vaste trappen naar de zolder aanwezig is. Het betreft niet alleen het plaatsen van een vaste trap. Er zal dus ook kapwerk aan te pas komen voor het maken van het trapgat.
vrijdag 28 juli 2017

Blokhut plaatsen

Blokhut laten plaatsen met afmeting 295 op 385 + extensie samen 760. Vloerplaat voor de blokhut zal al gegoten zijn.

Partners

Partners van Casius