Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in West-Vlaanderen.

143 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: plaatsen van 2 trappen, pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, garage bouwen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

zaterdag 29 april 2017

Blokhut met extensie plaatsen

Blokhut Luna 290 x 290 cm + ext. 300 cm x 28 mm Plaatsen op betonondergrond, het materiaal zal ter plaatse liggen.
vrijdag 28 april 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Pila 248x248 laten plaatsen door uw diensten. Ondergrond is voorzien.
vrijdag 28 april 2017

Garage bouwen

Graag had ik een gemetste garage laten bouwen aan ons huis, rond de 30m². Wat zou het prijskaartje hiervan zijn?
dinsdag 25 april 2017

Vervangen wieltjes schuifdeur

Het schuifraam tussen keuken en terras schuift niet meer vlot open. Waarschijnlijk zijn de wieltjes versleten. Ook het slot werkt niet goed meer.
maandag 24 april 2017

Herstellen sluiting poort en ramen

Wij zijn op zoek naar iemand die de sluiting van onze Feryn poort in de garagebox kan komen herstellen. Linkerkant sluit niet meer.Ook de sluiting van onze ramen in aluminium aan de kust dien nagekeken te worden.
donderdag 20 april 2017

Herstellen automatische garagepoort

Wij zoeken een hersteller voor een garage kantelpoort (3. 00 x 2. 00 ) waarvan een geroeste kabel heeft gesprongen. De deur is nu dicht en gaat erg moeilijk of niet open zonder tegen gewicht. Nieuwe poort in bestelling maar min 2 maanden wachten.
maandag 17 april 2017

Vervangen van wieltjes schuifdeuren veranda

Graag wil ik de wielen herstellen onder mijn schuifraam in aluminium. Daar deur moeilijk nog open kan en vast loopt op de rail zijn de wielen aan vervanging toe.
maandag 17 april 2017

Herstelling van schuifraam

Ons houten schuifraam maakt veel lawaai bij het schuiven. Waarschijnlijk moeten de wieltjes vervangen worden. De hendel is ook heel stroef om te openen. Daarnaast zou ik ook de silicone aan de randen van het glas aan de binnenkant laten vernieuwen.
maandag 17 april 2017

Plaatsen van sharp click panelen

Plaatsen van sharp click panelen , wanden voor burelen.
zaterdag 15 april 2017

Afkitten buitenramen

In ons nieuwbouwproject moeten de ramen aan de buitenkant nog opgespoten worden.
donderdag 13 april 2017

Pvc ramen plaatsen

Nieuwe pvc ramen en deuren: 16 ramen en 2 deuren.
donderdag 13 april 2017

Garage metsen

Metsen van een garage. 33 m². Oude afbreken en nieuwe hermetsen.
woensdag 12 april 2017

Plaatsen van trapleuning in hout

Aan beide zijden van de trap moet een trapleuning geplaatst worden. Hoewel de trap uitgevoerd is in beton, verkiezen we houten trapleuningen, omwille van de houten vloeren beneden en boven. De trap is 4 m lang.
vrijdag 7 april 2017

Plaatsen van steektrap

Rechte steektrap. Hoogte 1900mm Onder hoek 45 graden breedte ong 900mm Gegalvaniseerd en leuning linkse. Gelieve prijsopgave en leveringstermijn. Ik plaats trap zelf. Particulier.
woensdag 5 april 2017

Buitentrap plaatsen dakterras

Hoog gebouw van 4 verdiepingen , moestuintjes creëren en dan buitentrap plaatsen die naar het dak loopt. Wat zijn de mogelijkheden, ik zou op het dak moestuinen willen creëren en daar een buitentrap plaatsen voor de bewoners.
woensdag 5 april 2017

Toog maken in nieuwe horecazaak

Ik wil een halve ovale toog maken in mijn nieuwe zaak te Roeselare. Met ruimte voor dj en genoeg zitplaatsen voor 10 man. Het is een oud herenhuis, ik heb het interieur al moet enkel nog een toog inkomen en nog kasten voor de glazen en flessen. Foto's kan ik nadien versturen.
dinsdag 4 april 2017

Trap plaatsen in kleine oppervlakte

Op een kleine oppervlakte 150 cm * 100 cm zouden we een trap willen plaatsen. Een kleine oppervlakte dus. Dit zou gaan tot toegang tot zolder. Maar dit bevind zich dus in een inham van een kamer. Bestaat er een mogelijkheid om zo een trap te installeren, zonder een stuk van onze muur te moeten verwijderen. Ik weet niet of die draagt of niet.
dinsdag 4 april 2017

Vervangen wieltjes schuifraam en nazicht ramen

Enkele van onze schuiframen hebben onderaan wieltjes die dienen te worden vervangen. Ook enkele sluitingen zouden moeten worden nagekeken en/of worden vervangen. Het gaat om 2 grote ramen en 3 kleinere.
maandag 3 april 2017

4 binnendeuren leveren en plaatsen

Graag zou ik afgewerkte binnendeuren laten plaatsen,alsook te leveren,geen schilderdeuren die heb ik reeds maar die vervangen door afgewerkte deuren dus schilderdeuren eruit en afgewerkte deuren erin.
maandag 3 april 2017

Herstellen stenen traptrede

Traptrede gebarsten door vallen van zwaar gewicht.
zondag 2 april 2017

Buitentrap in beton, hout of metaal plaatsen

Graag offerte voor buitenttrap in metaal, beton of hout. Trap naar dakterras met hoogte van 3,5m De trap zou ook een kleine draai hebben, met een armleuning.
zondag 2 april 2017

Overkapping strak en modern aluminium

Overkapping dakterras van ongeveer 3 op 4. Strak en modern. Lounge.
woensdag 29 maart 2017

Garagepoort laten herstellen of vervangen

Veer van garagepoort (toch al snel 20 à 30 jaar oud) is gesprongen. Nood aan herstelling of -indien dat niet kan- nieuwe (géén elektrische) mechanische poort.
dinsdag 28 maart 2017

Op maat maken van kast

Wij willen graag een 2 deurskast op maat laten maken in hoogglans wit. Binnenzijde voorzien van legplanken. Eventueel met lade onderaan (te bespreken). Afmetingen bij benadering : 1010 x 490 x 2370mm (LxDxH)
dinsdag 28 maart 2017

Plaatsen van 1 buitentrap en 4 binnentrappen

Bij deze sturen wij onze prijsaanvraag voor 1 buitentrap en 4 binnentrappen. 1. Buitentrap met antislipstructuur. Rechte steektrap, 10 treden 2. Binnentrappen: GV-VD01, steektrap met verlengde 1ste en voorlaatste trede VD01-VD02, trap met dubbel bordes, 17 treden VD02-VD03, trap met dubbel bordes, 17 treden VD03-VD04, verdraaide trap, 17 treden

Partners

Partners van Casius