Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
227 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

vrijdag 16 november 2018

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar 1e verdieping

Houten trap met leuning van gelijkvloer naar eerste verdieping in de hal. Trap met een kwart draai 90 graden zonder leuning.
donderdag 15 november 2018

Houten trap plaatsen

Leveren en plaatsen van een vaste zoldertrap in hout, 90 cm breed plafondhoogte 2,40 m rechte trap met onderaan kwartdraai die binnen de 90 cm valt. Nieuwbouw.
zaterdag 10 november 2018

Houten trap plaatsen

Het betreft een rechte trap met kwart draai onderaan de trap. De ruimte bevind zich op het eerste verdiep en de trap moet naar de zolder gaan. Opmeten en plaatsen.
maandag 5 november 2018

Houten trap plaatsen

Wij willen een trap dat in de woonkamer naar boven gaat , tegen een muur aan , een lichte halve draai onderaan naar rechts ! Breedte max 074 , hoogte 293 , diepte bovenaan 224 ! Leuning nodig aan de muurzijde ! Geoon een nieuwe trap in ouder woning.
donderdag 1 november 2018

Houten draaitrap naar zolder plaatsen

Wij hadden graag een vaste draaitrap geplaatst naar de zolder. Vaste houten rechte trap met 2 treden die 45 graden draaien. Trapopening moet men ook aanpassen. De uitklapbare trap die er nu zit zou weg moeten en het luik toegemaakt worden.
woensdag 31 oktober 2018

Glas in woonkamer deur vervangen

Vervangen glas in een deur , deur van woonkamer.
maandag 29 oktober 2018

Brandwerende deuren plaatsen in appartement

Om te voldoen aan het logiesdecreet moeten er in ons appartementsgebouw de inkomdeur van een appartement vervangen worden door een houten deur met RF 30. Het moeten geen veiligheidsdeuren zijn, evenwel met driepuntsslot + veiligheidscylinder. Afmetingen 81 cm breed en 200 hoogte. Appartement gelegen op vierde verdieping. Een nieuwe tussendeur zou optioneel ook worden besteld (72cm breed, 200cm hoog)
dinsdag 23 oktober 2018

Houten landelijke trap plaatsen van gelijkvloers naar 1e verdieping voor nieuwbouw

Dit is voor een nieuwbouw: Houten trap met bovenaan een kwart draai naar links, Smeedijzeren spijlers met een engelse handgreep van gelijkvloers naar de eerste verdieping. Met een zijde tegen de muur, andere zijde armleuning. Graag een landelijke trap.
dinsdag 23 oktober 2018

Binnendeuren plaatsen

Graag dringend een schrijnwerker gezocht voor het plaatsen van volgende schilder deuren Dit is de spannende maat links buiten draaiend 900 x 2080 links buiten draaiend 880 x 2070 met met wc-sluiting Aantal = 2 deuren . Deuren nog niet aangkocht.
dinsdag 16 oktober 2018

Vervangen van houten trap

Huidige houten trap vervangen door een eiken trap Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.
woensdag 10 oktober 2018

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Zoldergat met luik dichtmaken en open zoldergat maken op een andere plaats. Een nieuwe vaste trap plaatsen met leuning. Da afmetingen van de huidige zoldergat 1,5x80cm . Het zoldergat is gebetoneerd .
woensdag 10 oktober 2018

Vijverafsluiting plaatsen in glas of plexi

Er wordt momenteel een vijver aangelegd met terras. We hadden graag een deel laten afsluiten met glas . De afsluiting zal ongeveer 10m moeten zijn
dinsdag 9 oktober 2018

TV-kast op maat maken

Kast moet 243 cm breed zijn, 43 cm hoog, 35 cm diepte. Graag ingedeeld in 4 deuren waarin steeds 1 legplank.
dinsdag 9 oktober 2018

Brandwerende deur en wand plaatsen

Op een tussenverdiep zou er een brandwerende wand plus brandwerende deur geplaatst moeten worden. Materiaal aan te kopen door vakman.
maandag 8 oktober 2018

Plaatsen van 7 binnendeuren op gelijkvloers

Nieuwe binnendeuren plaatsen op ons gelijkvloers. Het betreft 7 binnendeuren, 6 van standaardafmetingen en 1 iets kleiner (deur naar kelder). Materiaal aan te kopen door vakman.
zondag 7 oktober 2018

Beuken trap bekleden met sisal of tapijt

Beuken trap momenteel geolied die we willen laten bekleden met sisal of tapijt. Van gelijkvloers Rechte trap met 11 treden en bordes van ongeveer 1 m².
dinsdag 2 oktober 2018

Brandwerende deuren plaatsen

Ik had graag 3 houten brandwerende deuren laten plaatsen voor een renovatieproject. 1x toegangsdeur appartement. 1 x elektriciteitskast . 1x stookkot. 1x rond kasttellers (dit laatste inclusief brandwerende kast rond de gastellers). Nieuwe deuren koop ik graag aan samen met de vakman.
zondag 30 september 2018

Houten trap naar zolder plaatsen

Een vaste trap naar zolder te plaatsen. Waarschijnlijk zal de trap 2 x een kwart draai moeten maken en loopt langs een muur. Ook trapgat nog te maken.
zondag 30 september 2018

Betonnen trap met hout bekleden

Een trap in marmer dat we afgebroken dus er staat nu een betonnen trap die we graag in hout willen bekleden. Gaat om 16 treden met één draai vanboven. Type hout te bespreken met de vakman.
vrijdag 28 september 2018

Vervangen houten plooibare zoldertrap

Vervangen van een plooibare zoldertrap. Graag in hout.
donderdag 27 september 2018

Plaatsen uitschuifbare zoldertrap en trapgat maken

Zoldertrap plaatsen in hout en uitschuifbaar-plooibare trap naar zolder. Er moet ook een trapgat gemaakt worden.
maandag 24 september 2018

Borstwering te plaatsen

Plaatsen van borstwering, dit inzake veiligheid en preventie. Gebouw met 6 verdiepingen, die elk een borstwering zouden moeten krijgen van 2m
zondag 23 september 2018

Plaatsen van 7 branddeuren en maken van kast

Branddeuren plaatsen, 7 in totaal in een pand voor verhuur. Een kast op maat maken voor elektriciteitsstellers te plaatsen. Brandveilige kast maken.
zondag 23 september 2018

Kitten + vervangen rubbers van 4 aluminium ramen

Kitten + vervangen rubbers aluminium ramen In ons appartement hebben wij een probleempje met het feit dat onze aluminium ramen niet goed meer luchtdicht zijn. Als er veel wind staat dan laten deze enorm veel wind door. Wij vermoeden dat de rubbers van de ramen versleten zijn (ze zijn tenslotte reeds 20 jaar oud). Het gaat over 3 ramen met afmeting 1. 60 m hoog op 70 cm aan de voorzijde van het appartement (zie schets - het zijn de ramen met een vast gedeelte bij) + een kiepraam in de keuken van 1. 60 m hoog op 1. 30 m breed (ook aan de voorzijde). Graag offerte aub.
zondag 23 september 2018

Beton gieten voor fundering tuinhuis

Ik wil graag beton laten storten voor de fundering van een tuinhuis. De put is gegraven (6mX3m ongeveer 30 cm diep) en kan eventueel zelf de bekisting maken. Het project ligt in de achtertuin en is bereikbaar via oprit.

Partners

Partners van Casius