Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
188 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

vrijdag 16 maart 2018

Vervanging veer Hormann garagepoort

De veer van mijn garagepoort is aan de linkerkant gebroken. Blijkbaar gaat het om een L702 torsieveer.
vrijdag 16 maart 2018

Blokhut modern plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern 505x295 laten leveren en plaatsen door jullie. Gat en beton moet nog voorzien worden. Blokhut Chill 485 x 325 kunnen we ook aankopen, we zijn er nog niet volledig uit.
donderdag 15 maart 2018

Vloerlaminaatplaatjes vervangen

Graag twee vloerlaminaatplaatjes (silencio) vervangen, plaatjes hebben wij. Om het te vervangen is het waarschijnlijk nodig boorden rond deur en langs een stuk van het vloer te vervangen of lossen.
dinsdag 13 maart 2018

Houten deur, garagepoort en carport maken

Ik zoek een schrijnwerker voor een houten buitendeur, garagepoort en een carport te maken
maandag 12 maart 2018

Houten trap plaatsen

Landelijke trap + leuning en balustrade “ mi casa “ stijl. Er zouden 3 knikken moeten inkomen. Zou in de hal moeten komen te staan.
maandag 12 maart 2018

Metalen trap plaatsen in woonkamer

Graag een prijs voor een open trap in kleur wit met een hoogte van 2. 55 m opening 2. 85 m breedte 1. Meter. Losstaande treden. Met een zijde tegen de muur. Andere zijde of een leuning of volledig openlaten. Graag met hout en metaal samenwerken in combinatie.
zondag 11 maart 2018

Herstelling houten rolluiken

In een oudere woning hebben we houten rolluiken, waarvan er enkele dienen te worden hersteld. De onderste latten zijn rot en dienen te worden vervangen. Verder lopen er een aantal andere rolluiken minder vlot in de geleiders.
zondag 11 maart 2018

Houten landelijke trap in inkom plaatsen

Houten trap plaatsen , landelijke stijl in de inkomhal. Plaatsen van nieuwe trap in een te renoveren inkom. Met een kwartdraai of een rechte trap , te bespreken met de vakman. Hoogte 2,97 en 3,5 m beschikbaar als uitval
woensdag 7 maart 2018

Nieuwe toegangsdeur en raam plaatsen

Ik woon op een boot en de toegangsdeur (vergelijkbaar met deze van een woning) is aan vervanging toe. Idem voor één van de ramen, zijn nu in hout.
dinsdag 6 maart 2018

Plaatsing tuinhuis

Graag willen we een tuinhuisje plaatsen. De meting is: 2m/1m80. Fundering gieten.
dinsdag 6 maart 2018

Blokhut plaatsen

Ik zou graag mijn gekozen blokhut lilly afmeting 205 x 205 door jullie laten plaatsen. De fundering moet ook geplaatst worden. Moet dit met een betonnen fundering of is er een andere mogelijkheid. De ondergrond waar ik de blokhut zou plaatsen is ofwel in de tuin ofwel op mijn oprit (geen vaste ondergrond-dolomiet).
dinsdag 6 maart 2018

Blokhut plaatsen

Graag had ik de blokhut cottage 295 x 385 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Ik had graag de prijs voor de installatie incl betonnen ondergrond en excl betonnen ondergrond. Mak ik ook vragen om nog een offerte voor blokhut Latina 320 x 205 ook van bij Makro. Met en zonder betonnen ondergrond. Doordat ik nog twijfel tussen die twee.
dinsdag 6 maart 2018

Plaatsen hoogrendementsglas en houten raamprofielen vervangen

We zouden in onze living 3 ramen met elk een oppervlakte 7 m² met dubbel glas laten vervangen door hoogrendementsglas. Ook het bestaande schrijnwerk in hout zouden we willen vervangen door PVC of aluminium.
maandag 5 maart 2018

Bekleden van trap in steentapijt

Bekleden van betonnen trap: 15 treden Te bekleden in steentapijt. Het is een rechte trap tussen 2 muren.
maandag 5 maart 2018

Blokhut plaatsen

Graag zouden we een offerte van plaatsing willen hebben van blokhut lounge 295 x 295 van 1349 euro met dakgoot erbij plaatsing. Betonplaat is reeds voorzien
vrijdag 2 maart 2018

Houten trap plaatsen

Trap dient geplaatst te worden tussen 2 muren. We willen een gesloten trap in bleek rubberwood.
vrijdag 2 maart 2018

Carport plaatsen

Ik zou graag een volledig gesloten carport laten plaatsen. Aan mijn zijgevel van mijn huis te bouwen. 3 meter breed 3meter hoog en 7 meter lang voor- en achterzijde met toegangspoort en zijkant volledig dicht linkerkant moet aangebouwd worden aan mijn huis dus geen hout voor nodig.
donderdag 1 maart 2018

Bestaande carport verhogen voor camper

We zouden graag onze carport verhogen om een camper te kunnen stallen. Er moet zo een 40-50 cm bijkomen. De planken vooraan vervangen die nodig zijn. De bestaande poort, deur mag blijven staan.
woensdag 28 februari 2018

Trap bekleden met tapijt

Beukentrap wensen wij volledig in tapijt bekleden, ongeveer 20 tal tredes. Rechte beuken trap.
dinsdag 27 februari 2018

Ramen vervangen door schuifraam

Er zouden 2 ramen moeten vervangen worden door een schuifraam. raam 1 heeft de maten B 2m H 2m25 met het vast deel links van binnen uitgezien. raam 2 heeft de maten B 1m45 H 1m45 met het vast deel rechts van binnen uitgezien. Er moet geen rekening gehouden worden met veiligheid aangezien de ramen uitgeven in een afgesloten veranda en niet buiten. Schuifraam van hout.
dinsdag 27 februari 2018

Voordeur pvc monteren

Voordeur in pvc graag en laten monteren. Voordeur is in samenspraak met de vakman.
dinsdag 27 februari 2018

Glazen harmonicadeur plaatsen

Een glazen harmonicadeur plaatsen van 2 m 20 hoog en 4 m lang.
zaterdag 24 februari 2018

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen we onze blokhut Cambridge laten monteren. Er is nog geen betonvloer. Het huidige, oude tuinhuis (plastiekconstructie van ongeveer 12 m2 moet nog worden afgebroken en oude betonvloer verwijderd worden. Eventueel kunnen we dit zelf. 1)enkel plaatsen blokhut 2)uitbreken tuinhuisje + beton + plaatsen nieuwe blokhut
zaterdag 24 februari 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. We wensen de prijs voor de installatie inclusief de vloer.
vrijdag 23 februari 2018

Houten trap naar de zolder plaatsen

Ik wil graag een houten rechte trap met één of meerdere draaien naar de zolder laten plaatsen. Men moet ook nog een trapgat maken in het betonnen plafond.

Partners

Partners van Casius