Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in West-Vlaanderen.

153 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, nieuwe trap in beton of industrieel staal plaatsen, houtskeletbouw plaatsen, nieuwe trappen plaatsen, metalen trap plaatsen, gesloten zoldertrap met Z treden plaatsen, zwevende trap in gang plaatsen, op maat maken en installeren trappen en deuren, zwevende trap in inox plaatsen, bestaande trap uitbreken en vervangen door nieuwe, nieuwe zoldertrap plaatsen, vervangen van enkel naar dubbel glas, nieuwe ramen en deuren plaatsen, tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen, meubels en rekken maken voor stoffenzaak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

dinsdag 18 juli 2017

Nieuwe trap in beton plaatsen

Rechte trap in beton plaatsten dit is voor een renovatie. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.
dinsdag 18 juli 2017

Herstellen PVC mechanisme schuifraam / schuifdeur

In mijn living zijn er allemaal PVC ramen tot op de grond waarvan er een aantal opengeschoven kunnen worden. Bij één van die schuiframen is er echt een probleem met de volledige regeling van het systeem waardoor ze niet volledig en niet juist (onderaan) sluit. Ik had graag dat dit indien mogelijk in orde wordt gebracht en dat ook de andere schuiframen eens nagekeken zouden worden.
dinsdag 18 juli 2017

Kozijn voor harmonicadeur maken

Kozijn voor een harmonica deur maken . Afmeting 7m en 3 m hoog.
maandag 17 juli 2017

Renoveren van garagepoort

De garagepoort moet worden gerenoveerd. Houten platen vervangen en elektrische motor te plaatsen.
maandag 17 juli 2017

Vervangen venster in chalet

Vervangen van venster in chalet (stacaravan). Wellicht enkel het raam. Ik denk dat materiaal kunststof is.
maandag 17 juli 2017

Herstellen van raambeslag in aluminium

Herstellen van een raam dat moeilijk/niet meer opengaat door stuk raambeslag/klink.
donderdag 13 juli 2017

Nieuwe trap in hout plaatsen

De oude trap is steil, te kleine treden , er is ruimte voor verbreding, , de trap bevind zich tussen twee muren. Trap plaatsen.
donderdag 13 juli 2017

Veluxen plaatsen

Op het pannen dak moet twee velux geplaatst worden.
zaterdag 8 juli 2017

Ramen buiten afkitten

Al onze ramen buiten zouden moeten her gesilicoont worden. Het gaat om : 8 grote ramen 1 schuifraam 10 dubbele ramen 2 enkele ramen
zaterdag 8 juli 2017

Plaatsen van valse plafonds

Zoek schrijnwerker om valse plafonds te plaatsen in slpk, badkamer, dressing, inkom, living en toilet. Prijs met en zonder gyproc. Mogen metal studs zijn of hout. Te plaatsen voor eind augustus. totale oppervlakte 85 m².
vrijdag 7 juli 2017

Kozijnen harmonicadeur hout

We overwegen 2 harmonicadeuren te plaatsen, afmetingen telkens 2,5 L x 2 H meter.
vrijdag 7 juli 2017

Waterdicht maken houten raam

Oudere houten ramen laten bij slagregen water door graag waterdicht maken.
vrijdag 7 juli 2017

Vervangen ramen

Bredene-Sas appartement op 1°verdiep. Vervangen van 4 ramen. Living 3000 X 1800 Slpkmr 3250 X 1300 Slpkmr 2300 X 1300 WC 500 X 800
maandag 3 juli 2017

Dakraam plaatsen

Woning van '58 ... dakraam is duidelijk aan vervanging toe ... zolder werd al geïsoleerd door vorige eigenaars. Via dakraam komt veel wind en koude binnen. Is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een groter dakraam? Op welk type gebouw moet het dakraam komen? : Halfopen bebouwing Wat zijn de gewenste afmetingen van het dakraam? : 43 cm breed 57,5 cm lang of groter Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? : 1
zondag 2 juli 2017

Tv wandmeubel op maat maken

Wij hebben een wand waar een gashaard in verwerkt zit en langs beide zijden van die wand een open plaats om een kast te zetten. Dus hadden wij gedacht om twee lage wandmeubels te laten maken doordat de tv er op komt te staan. En daarboven zouden We twee zwevende planken hangen voor decoratie. De ene ruimte Is 140 cm breed en de ander 120 cm breed. Voor de hoogte van de kasten hadden wij gedacht aan 55 cm en diepte 50 cm. Met 1 legplank in en eventueel schuifdeuren. We zouden dat in gewoon wit hout willen. Dat moet niet van het duurste zijn maar wel degelijk en proper als je begrijpt wat ik bedoel. Kan u mij een richtprijs geven om deze kasten te laten maken en plaatsen?
zondag 2 juli 2017

Afkitten ramen en deuren

Afkitten van nieuwe deuren en vensters. 2 vensters en 2 deuren
woensdag 28 juni 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik heb mijn zolder volledig laten isoleren, zou nu ook een vaste trap willen plaatsen. Hout, ongeveer 14 trappen.
maandag 26 juni 2017

Betonnen zwevende trap plaatsen

Renovatie project. Plaatsen van betonnen zwevende rechte trap. Ongeveer 17 treden. Lengte treden 75 cm
zaterdag 24 juni 2017

Trap opfrissen en zoldertrap plaatsen

Bestaande trap van gelijkvloer naar 1ste verdiep opfrissen en nieuwe trap van 1ste naar zolder. Materiaal is hout.
zaterdag 24 juni 2017

Herstellen PVC ramen

Ik heb een stuk of 4 pvc ramen die niet goed meer sluiten. Bij een is het sluitingsmechanisme kapot. Ik zou ze willen laten repareren zonder het volledig raamwerk te vervangen.
woensdag 21 juni 2017

Nieuwe inox trappen plaatsen

Er zijn 2 trappen te plaatsen: beide in inox (aluminium blijkt minder kwalitatief te zijn ) 1/ trap gelijk vloers naar eerste heeft 1 wending aan de bovenkant van de trap. Leuning moet tegen de muur komen. De trap moet gesloten tredes hebben, omdat de kelder onder de trap zit. 2/ trap 1ste verdiep naar zolder : dit is een rechte trap, met open tredes. Leuning eveneens aan de muur.
maandag 19 juni 2017

Plafonds appartement brandwerend maken tot IE60

Ons appartement moet brandwerend gemaakt worden tot IE60 volgens de nieuwe voorschriften. Het zijn 3 plafonds gemaakt in houten roostering beslagen met gyproc of planche,deze kunnen verlaagd worden. Totale oppervlakte rond 30 vierkante meter.
maandag 19 juni 2017

Houten raam herstellen

Herstellen van 1 raam slaapkamer , houtwerk is kapot onderaan waardoor raam uit de hendel , het venster kan momenteel niet meer dicht. Het scharnier is stuk.
zondag 18 juni 2017

Vliegenraam/hor op maat maken

Ik heb Sobinco ramen en ik zou graag een vliegenraam/hor laten installeren (2. 20 cm x 2. 10 cm).
zaterdag 17 juni 2017

Vervangen rails en wielen van veranda

Zou iemand ons kunnen helpen voor de vervanging van wieltjes en rails van veranda in aluminium die zijn versleten.

Partners

Partners van Casius