Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in West-Vlaanderen.

142 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, mezzanine en kasten bouwen, verbouwen zolder tot masterbedroom, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen, vaste trap zolder, plaatsen van 2 trappen zonder leuning, nieuwe trap plaatsen, installeren van een nieuwe trap, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

dinsdag 28 februari 2017

Opvouwbare zoldertrap herstellen

Door veelvuldig gebruik is onze driedelige opvouwbare zoldertrap kapot. Hengsel is afgebroken aan de linkerkant, en blokkeert aan de rechterkant.
dinsdag 28 februari 2017

Velux ramen plaatsen

2 oude dakramen (afmetingen : 48 x 65 cm) moeten vervangen worden door eenvoudige Veluxen.
zondag 26 februari 2017

Nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen

Graag offerte voor nieuwe ramen, voor- en achterdeur.Ramen : 10 tal. Materiaal pvc en houten voordeur.
zondag 26 februari 2017

Blokhut Modern plaatsen

Graag zouden wij de moderne blokhut van 505 op 295 uit de Makro willen laten plaatsen met de bijhorende dakgoten ook te monteren.
zondag 26 februari 2017

Vaste trap zolder

Ik wil graag een vaste trap laten steken tussen 1e verdiep en 2e verdiep. Op dit moment zit daar nu nog een zoldertrap die inklapbaar is. Naar veiligheid toe is dit absoluut niet ideaal (zeker niet met een zoontje die binnenkort op 2e zou slapen). Ik weet zelf niet wat de mogelijkheden zijn en vraag graag wat raad en gratis offertes om dan de werken te kunnen uitvoeren (liefst dit jaar nog).
vrijdag 24 februari 2017

Maken van een kast op maat

Wij zouden in onze woonkamer graag een kast hebben tussen de keuken en het salon. Daar staat er in het midden een pilaar met aan de ene kant een speksteenkachel en aan de andere kant plaats om de kast te plaatsen. De keukenkant van de kast zou opbergruimte moeten worden. Aan de salonkant zou de TV komen te hangen. Hier zou er ook een kast moeten zijn om de digicorder e.d. in te plaatsen. De pilaar zou ook moeten ingewerkt worden in de kast. max 2m x 1.10m
donderdag 23 februari 2017

Omkasting voor buizen plaatsen

Ik wil graag een omkasting voor de buizen van mijn verwarming plus buizen van mijn water. Ik wil ze weg stoppen in mijn keuken plus de gang en WC.
donderdag 23 februari 2017

Houten trap renoveren

Houten trap met 14 treden met voorheen tapijt. Kwart draaiend. Zij plint plaatsen. Balustrade boven en beneden te vervangen door bijvoorbeeld inox. Graag ter plaatse komen kijken voor advies ivm renovatie.
woensdag 22 februari 2017

Nieuwe trap plaatsen

Ik wil een nieuwe trap plaatsen en 1 af te breken
dinsdag 21 februari 2017

Installeren van een nieuwe trap

Wij moeten een trap installeren in onze vereniging. Er is een hoogte verschil van 4m. Wat is het voordeligste metaal, hout of beton. De trap zou 90 cm tot 1 m breed zijn, met 1 leuning.
maandag 20 februari 2017

Spiltrap plaatsen

We willen graag onze steile trap door een spiltrap vervangen.
maandag 20 februari 2017

Plaatsen velux raam

Het plaatsen van een nieuw veluxraam
maandag 20 februari 2017

Verniste trap renoveren

Opknappen trap van 14 treden die nu vernist is.
zondag 19 februari 2017

Vliegenraam maken en plaatsen

Graag had ik een offerte ontvangen voor een vliegenraam + plaatsing. Afmetingen 1m85 op 2m25. Bestaande profielen zijn in aluminium.
vrijdag 17 februari 2017

Branddeur plaatsen in een studio

Ik zou in mijn studio een nieuwe voordeur nodig hebben, een branddeur en dit eigenlijk tamelijk dringend.
woensdag 15 februari 2017

Montage blokhut Lounge

Graag prijs voor montage voor bovenstaande tuinhuis. (staat niet in de lijst). Blokhut lounge 295 x 295.
dinsdag 14 februari 2017

Zandstralen van trap en deuren

Trap en deuren in oud huis zouden gezandstraald moeten worden. Kan geen periode toewijzen. Gebouw wordt volledig gerenoveerd! Zandstralen voor de renovatiewerken of erna?
dinsdag 14 februari 2017

Rechte binnentrap plaatsen

Wij zoeken een rechte trap voor een hoogte van 290 cm en een breedte van 75 cm. Deze zou dienen in een huurwoning waar de leefruimte op de bovenverdieping ligt. De trap zou dienen als binnentrap en is zichtbaar vanaf de voordeur.
maandag 13 februari 2017

Voordeur plaatsen in aluminium of hout

Ik zou graag een voordeur willen plaatsen. Graag een keuze maken tussen aluminium en hout.
zaterdag 11 februari 2017

Afschaven van deuren

We hebben 3 deuren die we bijna niet meer open krijgen, ze slepen op de vloertegels. 1 voordeur en 1 buitendeur in meranti hout en binnendeur.
donderdag 9 februari 2017

Garage of bijgebouw plaatsen

Wij willen een garage of bijgebouw bouwen van 80m² en 300m³. Vrijstaand. Er moeten voorzieningen zijn voor elektriciteit en water. Bijgebouw moet voorzien worden van 1 poort en +/- 3 ramen en een zolder Graag ook plaats voorzien om een smeerput te installeren.
woensdag 8 februari 2017

Kozijnen kunststof

1 kozijn plaatsen in kunststof. Graag prijs hiervoor.
dinsdag 7 februari 2017

Blokhut Cottage laten plaatsen

Graag een prijs om de blokhut te laten plaatsen. Graag willen wij onze blokhut laten plaatsen op een betonvloer, die wij al zullen voorzien. Graag met dakgoten inbegrepen aub.
dinsdag 7 februari 2017

Vervangen van 3 velux dakvensters

Ik wil graag 3 velux ramen (2 in slaapkamer, 1 in badkamer) laten vervangen of vernieuwen.
dinsdag 7 februari 2017

Carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen

Carport met ingewerkte zonnepanelen moet verbouwd worden, 5 m op 5 m.

Partners

Partners van Casius