Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
200 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

woensdag 23 mei 2018

Blokhut Tokio plaatsen

Graag vakman voor plaatsen van onze blokhut Tokio. Ondergrond reeds aanwezig.
woensdag 23 mei 2018

Vervangen wieltjes schuifraam

Aluminium schuifraam 3 x 2 meter.
maandag 21 mei 2018

Nieuwe geluidswerende voorzetramen plaatsen

Ik wens voorzetramen te plaatsen in mijn hoekwoning. Ik zou starten met 2 ramen op zeer korte termijn en afhankelijk van het budget zouden 8 tot 10 ramen geplaatst worden. de afmetingen zijn :180 Hoog en 125 breed X2
donderdag 17 mei 2018

Harmonica deur plaatsen

Ik wil graag een binnen harmonica deur plaatsen, afmeting 2. 26 hoog, 1. 05 m breed. Best bestaat dit uit 4 delen. Zoveel mogelijk licht doorlatend.
dinsdag 15 mei 2018

Houten traptreden op maat maken

Voor op een stand zijn wij op zoek naar 2 x 4 treden voor op een beurs . Dikte 10 cm, breedte van de treden 1,40 meter indien mogelijk, anders 1,20 meter.
maandag 14 mei 2018

Herstellen mechanisme schuifraam

Mechanisme van houten schuifraam is stuk. Normaal wordt het schuifraam door mechanisme lichtjes opgetild, om zo uit het slot te zijn. Dit stuk is defect, zodat het schuifraam niet meer open kan.
maandag 14 mei 2018

Tuinchallet op maat maken met glazen schuifraam

Op basis van carport look,volledig dicht en de voorkant glazen schuifraam. Volledig in hout met glas-schuifraam. Ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden. Komt op einde van terras te staan, gaat over heel terras breedte. Afmetingen : 5 m 58 en 3 m 42 meter ongeveer de afmetingen.
woensdag 9 mei 2018

Trapgat maken naar zolder en trap plaatsen

Ik wil graag vaste trap naar zolder nu is het een val trap . Er moet ook een gat gemaakt worden (gewelven).
woensdag 9 mei 2018

Plaatsen van vliegendeuren en raam

Ik verhuis naar een huurappartement te Koksijde en wil daar 2 vliegendeuren en vliegenraam laten plaatsen. Graag ter plaatse langs komen om het exact op te meten.
maandag 7 mei 2018

Houten trappen plaatsen 6 stuks

Voor 2 trappen of 1 trap die doorloopt door 2 verdiepingen. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping. Ter plaatse komen kijken wat de mogelijkheden zijn. Nog een ander huis ook trappen die moeten worden geplaatst. In totaal 6 trappen te plaatsen.
zondag 6 mei 2018

Plaatsen van vliegenraam

Graag een schuifvliegraam op maat maken. Breedte 1140 mm hoogte 2150 mm. Dit is een schuifraam voor in de woonkamer.
zondag 6 mei 2018

Plaatsen van laminaatplafond

Wij zijn op zoek naar een firma om laminaatplafonds te maken en te plaatsen.
zaterdag 5 mei 2018

Herstellen/vervangen voordeur van appartement

Wij zijn op zoek naar een mogelijke hersteller van de alu-voordeur van een appartementsgebouw De scharnieren van de voordeur van het sas in de ingang zijn afgebroken. De deur staat momenteel gewoon in de gang! Liefst bezoek om ons te vergewissen van de mogelijkheden. Vervangen of herstellen van voordeur.
vrijdag 4 mei 2018

Velux vervangen

Een oude Velux type GGL-4 moet worden vervangen
donderdag 3 mei 2018

Bestaande trap vervangen door nieuwe houten trap

Graag willen wij onze trap volledig renoveren (dus het plaatsen van een nieuwe trap in een bestaande traphal). Vervanging van bestaande trap door nieuwe trap. Van gelijkvloers naar eerste. Graag een houten trap. Zonder leuning. Komt tussen twee muren te staan.
donderdag 3 mei 2018

Blokhut Lara 2 plaatsen

Plaatsen blokhut Lara 2. Afmeting :350 x 250. Enkel tuinhuis, vloer reeds aanwezig (gepolierde beton).
maandag 30 april 2018

Railsysteem herstellen van schuifraam

Houten schuifraam kan nog moeilijk open en toe. Railsysteem is defect
zondag 29 april 2018

Trap bekleden

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? : Beton Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 16 treden en 3 die iets breder zijn in een draai, juist de treden de rest gaan we zelf schilderen. De opties en aankoop materiaal in overleg met vakman .
zondag 29 april 2018

Kleine klussen in huis

* Losgekomen trapleuning * Afwerking trap (spleten) * Slepende binnendeuren * Slepende voordeur-+
zaterdag 28 april 2018

Vervangen achterwand metalen garagebox

Achterwand van 1 van de metalen boxen is beschadigd en ik wil het paneel laten vervangen. Het gaat om een plaat met profiel. Het paneel is met puntlassen bevestigd aan de andere panelen.
vrijdag 27 april 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut van Makro laten plaatsen. Het betreft het type Lounge 355 x 355 met extensie van 325 + dakgoten en 1 zijwand. De betonnen ondergrond is reeds voorzien.
woensdag 25 april 2018

Herstellen manuele garagepoort Hormann slot

Het slot van de garage poort is dicht en ook een van de 2 haken die boven aan de deur er voor zorgen dat u deur op slot blijft. Dit is van het merk hormann , het slot alleszinds volledig vervangen en die ene haak bovenaan. Dit is een manuele garage poort.
woensdag 25 april 2018

Kasten op maat maken

Wij hadden graag kasten in de bijkeuken en op de overloop laten maken. Ook in onze living hadden we graag kasten laten maken met een bureauruimte.
dinsdag 24 april 2018

Fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen

Ik wil een metalen tuinhuis plaatsen dat dient als een fietsstalling voor een 20 tal fietsen. Hiervoor dient er wat grond te worden weggegraven, fundering te worden geplaatst evenals een vloer (of betonplaat). Ook het metalen tuinhuis dient geplaatst te worden.
dinsdag 24 april 2018

Glas in voordeur herstellen

Reparatie van een voordeur ... de grote van deze voordeur is 186cm x 75cm. Deur met de barst in. De ruit zal dus helemaal vervangen moeten worden.

Partners

Partners van Casius