Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
221 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

donderdag 23 januari 2020

Houten deur herstellen

Betreft herstelling van 1 houten deur: onderste deurblad en randen zijn eruit of beschadigd. Betreft een nieuw stuk.
maandag 20 januari 2020

Nieuwe binnendeuren plaatsen en omkadering afwerken

Drietal nieuwe binnendeuren plaatsen. Materiaal en type deur met vakman te bespreken. Ook de afwerking rondom de deuren te voorzien.
zaterdag 18 januari 2020

Vervangen venstertablet in veranda door mdf of dergelijke

Vervangen venstertablet uit Travertin marmer door een tablet uit mdf of gelijkaardig. Ongeveer 4 meter lang en een 30tal centimeter breed.
zaterdag 18 januari 2020

Ramen en deuren vervangen in de stacarvan

Ik wil de ramen van mijn stacaravan vervangen met aluminium omlijsting. Ze sluiten niet meer zoals het hoort en er is geen verluchting aanwezig wanneer ze gesloten staan. Het gaat dus om voor- en achterruit en de zijruiten. Daarnaast moeten ook de twee deuren volledig vervangen worden. Omlijsting is van alu
dinsdag 14 januari 2020

Branddeur installeren in appartement

Branddeur installeren. De afmeting weet ik niet exact, maar ik kan die opmeten indien nodig. De oude, standaarddeur moet worden verwijderd.
zondag 12 januari 2020

Houten trap bekleden

Ik heb een trap van 14 treden (2 treden, dan een plateautje en dan nog eens 12 treden). Ik zou graag de treden laden bekleden, alsook de zijkant van de trap als het plateautje. Trap bestaat uit hout en qua bekleding denk ik aan HPL / CPL / laminaat.
vrijdag 10 januari 2020

Houten ramen vervangen

Graag lat ik mijn twee oude houten ramen vervangen door nieuwe houten of pvc ramen. Grootte van beide ramen = +-/ 2 m hoog en 1m breed. Eén van de ramen heeft boog profiel bovenaan, beide ramen moeten kunnen opendraaien. Graag voor beide ramen hoogrendementsglas dat geluidswerend is gelaagd glas.
donderdag 9 januari 2020

Traprenovatie

Ik zou graag mijn trap in een nieuw kleedje stoppen. Er zijn hier een daar brokken af, op de ene plaats hangt er nog verf en op de andere niet, en hij is ook niet meer overal stevig. Het betreft 2 treden, dan een klein plateautje en dan nog eens 14 treden. Ook de zijkanten zouden moeten bekleed worden. Mijn laminaat boven is grijsachtig. Ik zou graag hebben dat mijn trap daarbij past.
donderdag 2 januari 2020

Panelen van garagepoort vervangen

Vervangen beschadigd paneel in de garagepoort. Afmeting: 3 meter op 60 centimeter. Poort is in aluminium. De rubberen band onderaan de poort is intact.
vrijdag 20 december 2019

Brandwerende deur plaatsen in een appartement

Brandwerende deur van 83 X 201,5 cm te plaatsen in een appartement.