Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
213 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

zaterdag 28 maart 2020

Branddeur plaatsen in studio

Er dient een branddeur geplaatst te worden in gang naar studio. Afmetingen graag iemand zien langskomen om op te meten.
vrijdag 27 maart 2020

Plaatsen blokhut Lounge

Vakman voor het plaatsen van een blokhut en liefst zo exact mogelijk. Het model dat we wensen te kopen is : Tuinhuis Lounge 485 x 295 cm stalen dak met condensdoek.
vrijdag 20 maart 2020

Plaatsen blokhut Makro

Graag willen we een tuinhuis met veranda Blokhut Luna met Extensie 380 van Makro plaatsen. Graag ook verankering tegen stormwind en verhoging van de houten constructie op tegelvloer.Ook afwatering naar bestaand afvoerputje. Fundering zal geplaatst worden.
maandag 16 maart 2020

Serre Victoria plaatsen

Serre Victoria 310 x 458 x 254 cm met nokversiering , geen funderingsprofiel. nodig met poedercoating in groene RAL 9005 , indien mogelijk met 8 dakramen.
zondag 15 maart 2020

Dakvenster en vaste trap naar zolder

Zou graag onze zolder afwerken om er een extra slaapkamer van te maken. Er zou dus een dakvenster moeten gestoken worden, is voor een schuin dak, ook voor een vaste trap of eventuele andere oplossing. Er is een trapgat aanwezig, maar zit verkeerd. Een dicht en op een andere plaats.
zaterdag 14 maart 2020

Herstellen tuinhuis

Door stormschade is onze linkerkant van ons tuinhuis verschoven waardoor er een opening is tussen deur en want. Ook roofing van het dak is weg gewaaid. Tuinhuis is volledig opgebouwd uit hout.
donderdag 12 maart 2020

Kastje maken op maat boven hangwc

Kastje boven behuizing van waterreservoir van hangtoilet tot aan plafond plaatsen.
woensdag 11 maart 2020

Trap bekleden

Gesloten trap met bocht va 90° - totaal 15 treden - breedte 83 cm, in de bocht max breedte 115 cm. Materiaal is te kiezen in overleg met de vakman.
woensdag 11 maart 2020

Deur tuinhuis afgebroken

Door de wind is de een stuk hout van de deur afgekraakt. De hengsels zijn beschadigd. Het slot van de deur moet verplaatst worden. Eventueel herstellen, anders nieuwe deur Naar het tuinhuis moet ook eens gekeken worden.
woensdag 11 maart 2020

Op maat maken van een kassameubel

Graag zouden wij voor onze toekomstige zaak een kassameubel / toonbank in mooi wit hout wensen van ongeveer 4 meter lang en een dikke meter breed. We willen graag een houten meubel uit iets wat op steigerhout lijkt, maar dan liefst met witte kleur. De bovenzijde van de toonbank moet in L-vorm zijn: het ene deel hoger dan het andere zodat we er pc's kunnen plaatsen.