Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
217 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

woensdag 19 september 2018

Blokhut Luna plaatsen

Wij hadden graag een offerte gehad voor het plaatsen van de blokhut Luna 400x295. Momenteel is het nog een oneffen stuk gras, dus er zou nog een betonnen ondergrond moeten komen + vloer in de blokhut + dakgoten.
donderdag 13 september 2018

Brandwerende deuren plaatsen

Ik had graag 4-5 brandwerende deuren laten plaatsen voor een renovatieproject. Enkele oude deuren kan ik zelf verwijderen maar ook een deel voor de vakman. Nieuwe deuren koop ik graag aan samen met de vakman.
dinsdag 11 september 2018

Trapluik om zolder af te sluiten

Trapluik tussen boven- en benedenverdieping dichtmaken.
maandag 10 september 2018

Houten eenvoudige trap naar kelder plaatsen

Graag een rechte metalen trap plaatsen voor de kelder dit is een nieuwbouwwoning. Dit is een rechte trap naar beneden tegen een muur en er mag een leuning aankomen. Mag ook een houten eenvoudige trap , basistrap zijn.
zondag 9 september 2018

Houten trap vervangen

Wij zouden graag een vaste houten trap steken naar de zolder boven de bestaande trap. Mijn zolder bestaat uit balken. De zolder zal dienen als speelruimte , graag dus een stevige en veilige trap uiteraard.
vrijdag 7 september 2018

Blokhut Edelweis plaatsen

Graag willen wij de blokhut Edelweis van 4 op 3m of groter (nog niet zeker) laten leveren en monteren.Er kan wel één persoon helpen met de montage indien nodig. Nog niet besteld. Ook impregneren.
vrijdag 7 september 2018

Vervangen ramen appartement aan zee

Totale vervangen ramen in appartement 1 groote schuifraam 220x320 1 raam kiep 90x80.
woensdag 5 september 2018

Verplaatsen van een trapgat en een stabiele trap plaatsen

Een trapgat op zolder moet verplaatst worden om het praktisch te kunnen indelen van de kinderkamers. Daar moet dan een stabiele trap heen leiden, aansluitend op de trap op het eerste verdiep. plus een een nieuwe vaste trap met leuning plaatsen
woensdag 5 september 2018

Luchtgommen zandstralen van trap

Het is de bedoeling om de trap en leuning te zandstralen of luchtgommen. Het gaat over een trap met 2 bochten ongeveer 16 treden
dinsdag 4 september 2018

Zwevende houten trap plaatsen

Ik wil voor een renovatieproject een zwevende houten trap plaatsen. Het trapgat is al gemaakt en is 350 cm lang en 90 cm breed. De hoogte van vloer tot vloer bedraagt ongeveer 300 cm.
woensdag 29 augustus 2018

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar tweede verdieping

Er moet een trap vervangen worden van gelijkvloers naar tweede verdieping. Mogelijks ook de gaten vergroten in de vloeren, afhankelijk van de afmetingen van de nieuwe. Oude houten trap moet eruit.
maandag 27 augustus 2018

Houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Ik wil graag een houten trap plaatsen naar de zolder. Dit moet een trap zijn met 1 kwartdraai. Men moet ook nog het trapgat maken in een betonnen vloer.
zondag 26 augustus 2018

Houten trap vervangen

Trap met 12 treden (71x15cm) Breedte trap 78 cm en lengte 275 cm. Hoogte plafond tot vloer is 235 cm. Oude trap moet verwijderd worden.
vrijdag 24 augustus 2018

Nieuwe trap vernissen en behandelen

Wij hadden graag onze nieuwe trap laten vernissen. Houtwerk behandelen.
dinsdag 21 augustus 2018

Houtrot steunpilaren herstellen

Het gaat om een gebouw met afdak in dennenhout. Hierbij moet men de horizontale en verticale pilaar behandelen aangezien er serieus houtrot aanwezig is.
dinsdag 21 augustus 2018

Houten trappen renoveren

Vernieuwen van oude trappen. Volledig afbreken en nieuwe houten trappen plaatsen.Glv naar 1 ste en 1 ste naar 2 de verdieping. Balustrades ook te vernieuwen
zondag 19 augustus 2018

Herstellen eiken steunbalken terras met aangebouwde veranda

De eiken steunpilaren van een terras zijn aangetast door schimmel, vocht en moeten worden hersteld. Het gaat om een constructie waar er naast de pilaren ook een veranda is aangebouwd. Het gaat om 2 balken in totaal.
zondag 19 augustus 2018

Houten draaitrap naar mezzanine plaatsen

In een studio wil ik een draaitrap van het gelijkvloers naar een mezzanine laten plaatsen. Het moet een houten trap zijn met naar mijn schatting ongeveer 20 treden, hoogte is 385 cm. Bruikbare breedte voor het trapgat is 160 cm.
vrijdag 17 augustus 2018

5 brandwerende deuren te plaatsen

Deuren naar de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw plaatsen.
donderdag 16 augustus 2018

Herstellen houten trap

Graag hadden wij een herstelling aan onze dubbele houten trap laten doen aangezien deze hard kraakt. Trap met kleine draai als je bovenkomt.
donderdag 16 augustus 2018

Plaatsen metalen garagebox

Metalen garagebox ter plaatse te installeren. Artikelnr Makro 0978276. Garagebox 299x594x230. Fundering staat er al.
maandag 13 augustus 2018

Rubberen dichtingen plaatsen veranda

Veranda lekt op verschilende plaatsen Het komt niet van de dakgoot . Het komt van tussen de voegen en de ramen .
zondag 12 augustus 2018

Houten trap plaatsen in nieuwbouwappartement

We zijn op zoek naar een vakman om een binnentrap te plaatsen: 1 trap in hout van 1ste naar 2de verdiep van 16 treden.
donderdag 9 augustus 2018

Houten trap plaatsen

Plaatsen van een klassieke / landelijke trap-maatwerk voor een renovatieproject. Het betreft een rechte trap met 1 bocht, eik of beuk. Glv naar 1 ste verdieping.
donderdag 9 augustus 2018

Op maat gemaakte leuningen in aluminium voor trap plaatsen

Vaste leuning op maat maken voor trap.

Partners

Partners van Casius