Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
228 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

donderdag 18 juli 2019

Blokhut Luna met extensie plaatsen

Plaatsen van de blokhut Luna 295-295 met extensie 300. Gieten fundering.
vrijdag 12 juli 2019

Scharnieren pvc raamprofielen vervangen

In appartement op tweede verdieping zijn de scharnieren van 4 ramen doorgeroest. Dit moet men vervangen, ramen zijn in pvc.
woensdag 10 juli 2019

Draaitrap plaatsen

Plaatsen van een nieuwe draaitrap. Deze liefst in het hout maar ook een ander materiaal is mogelijk.
maandag 8 juli 2019

Panelen van garagepoort vervangen

Graag wil ik een beschadigd paneel van een sectionaalpoort vervangen. Afmeting 5 m br op 75 cm hoog
woensdag 3 juli 2019

Trap bekleden

2 houten trappen. Moet bekleed worden met laminaat.
vrijdag 28 juni 2019

Plaatsen van 2 binnenschuifdeuren

We zouden graag 1 kamer opsplitsen in 2 kamers. Hierbij zou de toegang naar de slaapkamers gebeuren d.m.v. schuifdeuren. De ene schuifdeur opent naar de gang (evenwijdig met muur), de 2e schuifdeur schuift open in de 1e kamer. hier moet dus ook een wand rond de schuifdeur gezet worden waar hij in kan glijden.
vrijdag 28 juni 2019

Plaatsen osb-platen op zolder

Ik kocht een huis waarvan de zolder maar gedeeltelijk met osb-platen bedekt is. Graag had ik die volledig afgewerkt gezien.
zondag 23 juni 2019

Brandwerende deur plaatsen

Plaatsen van brandwerende deur. Certificaat ook in met certificaat
dinsdag 18 juni 2019

Trap met tapijt bekleden

We willen de trap renoveren: oude trap die geschilderd is, deze willen we echter niet opnieuw schilderen maar tapijt op leggen.
dinsdag 18 juni 2019

Herstellen scharnieren van pvc ramen

Raam pvc badkamer klemt bij openen of sluiten. Dit is in verleden reeds gebeurd met raam op slaapkamer die na eerste paar keer haperen daarna niet meer open kon. Dit door de scharnieren die zijn gaan krom buigen. Het is voor vervangen van oude scharnieren naar nieuwe zoals te zien is op beide foto's. Dit is voor paar ramen in de slaapkamer waar vervanging nodig is om te voorkomen dat de ramen niet meer open kunnen.