Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in West-Vlaanderen.

144 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, kunststof luiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

maandag 26 juni 2017

Betonnen zwevende trap plaatsen

Renovatie project. Plaatsen van betonnen zwevende rechte trap. Ongeveer 17 treden. Lengte treden 75 cm
zaterdag 24 juni 2017

Herstellen PVC ramen

Ik heb een stuk of 4 pvc ramen die niet goed meer sluiten. Bij een is het sluitingsmechanisme kapot. Ik zou ze willen laten repareren zonder het volledig raamwerk te vervangen.
woensdag 21 juni 2017

Nieuwe inox trappen plaatsen

Er zijn 2 trappen te plaatsen: beide in inox (aluminium blijkt minder kwalitatief te zijn ) 1/ trap gelijk vloers naar eerste heeft 1 wending aan de bovenkant van de trap. Leuning moet tegen de muur komen. De trap moet gesloten tredes hebben, omdat de kelder onder de trap zit. 2/ trap 1ste verdiep naar zolder : dit is een rechte trap, met open tredes. Leuning eveneens aan de muur.
maandag 19 juni 2017

Plafonds appartement brandwerend maken tot IE60

Ons appartement moet brandwerend gemaakt worden tot IE60 volgens de nieuwe voorschriften. Het zijn 3 plafonds gemaakt in houten roostering beslagen met gyproc of planche,deze kunnen verlaagd worden. Totale oppervlakte rond 30 vierkante meter.
maandag 19 juni 2017

Houten raam herstellen

Herstellen van 1 raam slaapkamer , houtwerk is kapot onderaan waardoor raam uit de hendel , het venster kan momenteel niet meer dicht. Het scharnier is stuk.
zondag 18 juni 2017

Vliegenraam/hor op maat maken

Ik heb Sobinco ramen en ik zou graag een vliegenraam/hor laten installeren (2. 20 cm x 2. 10 cm).
zaterdag 17 juni 2017

Vervangen rails en wielen van veranda

Zou iemand ons kunnen helpen voor de vervanging van wieltjes en rails van veranda in aluminium die zijn versleten.
vrijdag 16 juni 2017

Blokhut Luna plaatsen

Graag willen wij de blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm laten plaatsen, inclusief dakgoten. Een betonnen ondervloer (voor de blokhut) en een klinkervloer (voor de extensie) zijn reeds geplaatst.
vrijdag 16 juni 2017

Herstellen mechanisme schuifraam

In een appartement die wij beheren kan het schuifraam niet meer open noch dicht. De wieltjes van het schuifraam zijn versleten.
donderdag 15 juni 2017

Nazicht schuifraam nodig

Moeilijk te openen hefshuifraam ; omkadering in afzelia hout.
dinsdag 13 juni 2017

Tuinhuis plaatsen

Blokhut Luna laten plaatsen. er is al een betonnen ondegrond.
maandag 12 juni 2017

Plaatsen blokhut

Wij zouden graag een blokhut van Makro willen laten plaatsen meerbepaald de blokhut latina 320x205cm.
zaterdag 10 juni 2017

Plaatsen blokhut Cottage

Blokhut plaatsen op bestaande betonvloer.
woensdag 7 juni 2017

Hendelslot in houten schuifdeur herstellen

Het mechanisme van het schuifraam werkt niet meer zoals het moet. Het is een dubbel schuifraam. (zie foto). Normaal gezien zou je moeten de 2 hefbomen openen, zodat je beide ramen kunt open schuiven. Op dit moment moet je eerst de rechtse hefboom opheffen. Dan raam naar rechts schuiven. EN dan pas kan je hetzelfde doen voor het linker. Graag zou ik dit laten herstellen.
woensdag 7 juni 2017

Vliegenramen maken

Afmeting : - breedte profiel links: 3,5 - breedte profiel rechts: 9 - breedte raam: 88 - hoogte raam: 212 Andere vereisten: hor moet afzonderlijk kunnen worden opengedaan. Kleur: zwart
dinsdag 6 juni 2017

Herstellen PVC raam

Vervanging sluitingsmechanisme raam/deur in PVC in woning uit 1995.
zondag 4 juni 2017

Herstel van rubbers rond beglazingsblokken in aluminium voordeur

Sinds 2010 hebben wij een voordeur in aluminium met 3 glazen blokken in dubbel glas. Sinds enkele maanden zetten de rubbers rond de blokken echter uit waardoor deze rubbers omhoog komen en langs de binnenzijde van de voordeur reeds zeer duidelijk zichtbaar zijn.
zaterdag 3 juni 2017

Plaatsen houten plafonds

Plaatsen houten plafond in gang 2. 90 vierkante meter plaatsen houten plafond in slaapkamer 16. 80 vierkante meter. In de slaapkamer en de gang.
vrijdag 2 juni 2017

Blokhut Tokio plaatsen

Ik heb deze blokhut nog niet gekocht, maar had wel graag de prijs gekend om deze eventueel te laten plaatsen. De vloer ligt er reeds (270*180) Graag blokhut plaatsen + afvoerbuizen.
donderdag 1 juni 2017

Plaatsen sectionale poort

Sectionale poort b=3m h=2m met motor + 2 afstandsbedieningen. Leveren en plaatsen.
woensdag 31 mei 2017

Klemmende binnendeur herstellen na waterschade

Een houten binnendeur is door waterschade gaan opzwellen en sleept/klemt bij het openen en sluiten. Ook de omlijsting heeft waterschade opgelopen.
dinsdag 30 mei 2017

Binnendeuren plaatsen

Ik wil vijf nieuwe binnendeuren plaatsen.
maandag 29 mei 2017

Vaste trap plaatsen

Een vaste trap van beneden naar eerste verdieping plaatsen. Is een renovatieproject. Voordien geen trap aanwezig. Trapgat is voorzien.
zondag 28 mei 2017

Plaatsen tuinhuis

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van tuinhuis type blokhut Cambridge 385 x 295 cm + extensie. Wij zouden reeds een betonnen vloerplaat kunnen voorzien voor dit tuinhuis (enkel het stuk tuinhuis; niet de extensie). Welke afmetingen zou deze betonplaat dan exact moeten hebben?
zondag 28 mei 2017

Zoldergat maken en trap plaatsen

Zoldergat maken met trap en oude opening dichten.

Partners

Partners van Casius