Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
188 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

woensdag 3 januari 2018

Nieuwe trap plaatsen

Bestaande trap wegdoen-verwijderen. Dit is een stijle trap vandaag dat die weg moet. Trap zou tussen twee muren kunnen staan. Prefab of andere trap, graag ter plaatse komen kijken.
zaterdag 30 december 2017

Balustrade, trap en schutting plaatsen voor dakterras

Voor een dakterras willen wij een balustrade, een trap naar de tuin en een schutting (privacy buren). Liefst in hout of hout en metaal gecombineerd. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten.
vrijdag 29 december 2017

Schuifraam in pvc herstellen

Wij hebben een schuifraam met GU beslag, enkele kleine stukjes zijn stuk maar we hebben problemen om het mooi en gemakkelijk te sluiten. We hebben vervanstukken nodig + iemand die het terug orignieel kan afregelen zodat het vlot open en dicht gaat, denk dat het zo een 19 jaar oud is Probleem met het sluitsysteem van GU dus, raam is PVC.
dinsdag 26 december 2017

Trappen in rubberwood plaatsen

5 stuks rubberwood gesloten trap met kwartdraai en met leuning op de muur, bovenkant vernist. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
dinsdag 19 december 2017

Houten trap in rubberwood plaatsen

Ik wil graag een gesloten houten trap met beginkwart plaatsen. Er moet een balustrade komen en de dikte van de treden zou 40 mm moeten zijn. De dikte van de tegentredes 12 mm. De staptrede en de balustrade had ik graag in het zwart en de tegentredes in het wit. Ik had gedacht aan Rubberwood.
dinsdag 19 december 2017

Volledig nieuwe binnendeur plaatsen met cassement

Huisje gekocht en er zit geen deur tussen gang en living, ook geen omlijsting. Alle warmte gaat verloren en ik wil graag zo spoedig mogelijk een binnendeur, laten plaatsen. De opening heeft een hoogte van 2 m en 5 cm en breedte van 80 cm ; dus buitenmaat.
zondag 17 december 2017

Waterdicht maken van PVC ramen

We hebben een appartement met 3 vrijstaande gevels. Via sommige ramen insijpelen van water bij veel wind en regen. Probleem me afsluitrubbers of verkeerde afstelling. Dit gaat om 6 ramen van een appartement.
donderdag 14 december 2017

Blokhut Cottage plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cottage 205x295 van makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Tuinhuis nog niet besteld.
dinsdag 12 december 2017

Aluminium raam herstellen

Door een inbraak, werd ons aluminium schuifraam geforceerd.
donderdag 7 december 2017

Betontrap storten in een nieuwbouw

Betontrap storten voor een nieuwbouw : Van gelijkvloer naar eerste verdieping. Hoogte van de gelijkvloers verdieping is 2,60 m hoog + 35 cm dik voor betongewelven en vloerplaat bovenverdieping, de trap moet 1 m breed zijn en is met een kwart draai onderaan, er start een toilet 1,67 m van de muur en onder de trap. Dit is moeilijk om uit te leggen maar ik kan u wel een bouwplan.
woensdag 6 december 2017

Montage IKEA Pax systeem

Monteren IKEA Pax systeem: 200 x 200 cm, met planken, lades, schoenenrekken, roede.
zondag 3 december 2017

Diverse schrijnwerkerijwerken uitvoeren

Kruipgat maken in gyproc plaat maken en omkadering rond ongebruikt bad.
zondag 3 december 2017

Afkitten ramen van fabriek

Ramen moeten afgekit worden. Ongeveer een 100 stuks ramen van 4 meter op 4 meter.
woensdag 29 november 2017

Toog op maat maken voor bar

Volledige toog moet worden vervangen. Toog op maat laten maken. Ter plaatse komen kijken wat de mogelijkheden zijn.
maandag 27 november 2017

Herstellen raam

We hebben een ouder huis gekocht en hebben problemen met een raam op de bovenverdieping. Het glas is los van het houtwerk en zo komt er vocht binnen. Het is een raam die open kan. Graag had ik geweten of het raam vermaakt kan worden door bijvoorbeeld de raamdeur te vervangen of als het volledige raam moet worden vervangen want het hout van de deur zelf is volgens mij volledig kapot. Ik zou hier niet lang mee willen wachten.
donderdag 23 november 2017

Brandwerende deuren plaatsen

Ik wil graag een 2 brandwerende deuren plaatsen voor de keuken. 1 deur dient zowel naar binnen als naar buiten te kunnen open. De tweede deur dient naar buiten te openen en moet ook kunnen worden vastgezet. De afmeting van de opening is 146 x 200 (b x h).
woensdag 22 november 2017

Metalen trap plaatsen

Een metalen trap plaatsen. Renovatie. U-Vormige bordestrap - breedte trap 180 cm (dus 1 breedte 1 trede 90 cm), diepte 178 cm Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
dinsdag 21 november 2017

Taatsdeur plaatsen

Een taatsdeur tussen mijn hall en living met verdeling plaatsen. Hoogte plus minus 2M05 en 0,85 M breedte. Aluminium met slank profiel (met glas)
maandag 20 november 2017

Zwevende trap in woonkamer plaatsen

Nieuwe trap plaatsen in hout. Een zwevende trap plaatsen. Vanuit de woonkamer naar het eerste verdieping. Een zijde tegen de muur. Andere zijde open laten.
zondag 19 november 2017

Houten zwevende trap plaatsen

Zwevende trap met houten treden 1 verdieping Vanuit de gang naar eerste verdieping. Een zijde aan de muur, en leuning aan de muur.
vrijdag 17 november 2017

Garage Rasmus plaatsen

Plaatsen van een Garage Rasmus 380 x 570 cm 44 mm.
woensdag 15 november 2017

Houten carport maken

Carport in hout maken de afmetingen zijn 6 x 6 in uitvoering passend bij cottage stijl huis. Optioneel zonnepanelen op plaatsen.
dinsdag 14 november 2017

Terrasdeur herstellen

De terrasdeur is een schuifdeur die op kipstand kan gezet worden. Ze schuift nog wel maar kan niet meer toe.
maandag 13 november 2017

Plaatsen en aankopen van schilderdeuren en buitendeur

Aankoop en plaatsing van 7 schilder deuren en 1 buitendeur in pvc.
zondag 12 november 2017

Herstellen ramen

Ik heb 3 ramen die niet goed sluiten graag komen herstellen.

Partners

Partners van Casius