Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
233 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in West-Vlaanderen:

dinsdag 21 mei 2019

Blokhut Cube plaatsen

Tuinhuis plaatsen model Blokhut Cube, 400x320 met raam in de voorzijde. Bijkomend had ik ook willen weten of de beton-plateau al moet gegoten zijn?
zaterdag 18 mei 2019

Tuinhuis met fundering plaatsen

Wij zouden graag volgend tuinhuis plaatsen. Blokhut Modern 415 x 385 cm met stalen dak geïsoleerd en stormbeveiliging. Fundering moet ook gegoten worden.
woensdag 15 mei 2019

Trapbekleding plaatsen in HPL / CPL / laminaat

Renovatie van trap, eventueel traplopers plaatsen Bekleden van trap met hout
maandag 13 mei 2019

Plafond in gyproc bezetten, schilderen en een vloer in linoleum plaatsen

Na waterschade: gyproc plafond steken in de plaats van de houten latten. Plafond van 25 m². Ook daarna schilderen van plafond.Ook nieuwe vloer in linoleum leggen en oude wegnemen.
zondag 12 mei 2019

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een blokhut Modern 505 x 385 zonder uitbreiding. Betonnen ondergrond aanwezig.
vrijdag 10 mei 2019

Wandkast op maat maken

Wandkast in moderne stijl maken voor living van plafond tot vloer. Breedte 3.05 m, -hoogte 2.30 m en diepte 60 cm . Met schuiven en planken, trekdeuren.
woensdag 8 mei 2019

Veluxramen vernieuwen

4 bestaande velux ramen vervangen in een hellend pannendak. Te vervangen en 3 in de lengte te vergroten. Geen gordingen. Dringend uit te voeren.
zondag 5 mei 2019

Brandwerende deur plaatsen

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een brandveilige deur met veiligheidsslot die liefst ook geluidsdempend is.
zaterdag 4 mei 2019

Open trap luchtgommen

Open trap met 16 treden. Boven, onder en zijkant te behandelen.
woensdag 1 mei 2019

Voordeur en achterdeur herstellen

Mijn voordeur en achterdeur sluiten niet goed meer af. Het sluitingsysteem werkt niet meer naar behoren. Een volledig nieuw 3 puntenslotsysteem te monteren.