Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beveren (Leie) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Beveren (Leie).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Beveren (Leie) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Beveren (Leie) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Beveren (Leie):

Tuinhuis type Cambridge plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis Cambridge 385 x 295 cm + extensie laten plaatsen. Er is al een betonnen ondergrond.

Plaatsen blokhut Lounge

Vakman voor het plaatsen van een blokhut en liefst zo exact mogelijk. Het model dat we wensen te kopen is : Tuinhuis Lounge 485 x 295 cm stalen dak met condensdoek.

Plaatsen carport

Plaatsen carport om camper en auto in te plaatsen dit heeft volgende afmetingen 3,5m hoog en 8,50m op 3,5m. Ik ben er alleen nog niet uit of ik hem losstaand of aangebouwd wil hebben.

Tuinhuis Tokio 360 x 180 cm

Graag vakman voor de montage van de blokhut + plaatsen van fundering. Tuinhuis Tokio 360 x 180 cm

Herstellen van houten poorten

Ik heb houten poorten in padoek (iedere vleugel 150cm lang en 190cm hoog,5cm dikte van de kader met planchetten daarin van 12mm dik). Maar de vleugels zijn niet helemaal recht en niet recht opgehangen. Kunnen jullie dat demonteren (de constructie is simpel) en opnieuw recht mooi maken?

Inmaakkasten met louvredeuren

2 ingemaakte kasten met louvredeuren : vestiairekast en schoenenkast

Keukenraam 125 h x 270 br vernieuwen

uitbreken van een raam dat is uitgepleisterd en verwijderen van composiet opstandje van 3 cm nieuw raam in meranti in 1 stuk : 125 x 270 cm met dubbel glas uitpleisteren tot op het raam terugplaatsen van composiet opstandje en opstoppen buitenzijde

Renovatie huis 1955

Een huis aangekocht uit het jaar 1955 die totaal vernieuwd moet worden van elektriciteit tot sanitair waaronder er ook in de keuken een porte fenêtre geplaatst zou worden en nog 2 ramen in de toekomstige badkamer.

Ramen isoleren

Ik wil mijn 5 houten ramen voorzien van dubbel glas!

Vervangen van een aantal ramen en deuren ...

Vervangen van een aantal ramen en deuren van onze woning.