Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Blankenberge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Blankenberge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Blankenberge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Blankenberge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Blankenberge:

Brandwerende deur plaatsen

Plaatsen van brandwerende deur. Certificaat ook in met certificaat

Plafond in gyproc bezetten, schilderen en een vloer in linoleum plaatsen

Na waterschade: gyproc plafond steken in de plaats van de houten latten. Plafond van 25 m². Ook daarna schilderen van plafond.Ook nieuwe vloer in linoleum leggen en oude wegnemen.

Houten trap naar zolder plaatsen

Een vaste trap naar zolder te plaatsen. Waarschijnlijk zal de trap 2 x een kwart draai moeten maken en loopt langs een muur. Ook trapgat nog te maken.

Borstwering te plaatsen

Plaatsen van borstwering, dit inzake veiligheid en preventie. Gebouw met 6 verdiepingen, die elk een borstwering zouden moeten krijgen van 2m

5 brandwerende deuren te plaatsen

Deuren naar de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw plaatsen.

Branddeur plaatsen appartement

Plaatsen van branddeur in appartement. Dat zou op het 7 de verdiep geplaatst moeten worden.

Houten garage vernieuwen

De houten garage na 40 jaar is deels versleten . De slechte balken en planken vervangen en ook een houten openslaande deur kan plaatsen in de garage. De afmetingen zijn 5 op 7 meter.

Branddeur plaatsen in appartement

Mijn schoonouders willen hun appartement aan zee verhuren en moeten daarvoor een brandwerende deur laten plaatsen. Zij willen dit graag zo snel mogelijk in orde hebben.

Harmonica deur plaatsen

Ik wil graag een binnen harmonica deur plaatsen, afmeting 2. 26 hoog, 1. 05 m breed. Best bestaat dit uit 4 delen. Zoveel mogelijk licht doorlatend.

Herstellen/vervangen voordeur van appartement

Wij zijn op zoek naar een mogelijke hersteller van de alu-voordeur van een appartementsgebouw De scharnieren van de voordeur van het sas in de ingang zijn afgebroken. De deur staat momenteel gewoon in de gang! Liefst bezoek om ons te vergewissen van de mogelijkheden. Vervangen of herstellen van voordeur.