Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plafond in gyproc bezetten, schilderen en een vloer in linoleum plaatsen:

Plafond in gyproc bezetten, schilderen en een vloer in linoleum plaatsen

Na waterschade: gyproc plafond steken in de plaats van de houten latten. Plafond van 25 m². Ook daarna schilderen van plafond.Ook nieuwe vloer in linoleum leggen en oude wegnemen.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Blankenberge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond in gyproc bezetten, schilderen en een vloer in linoleum plaatsen uit heel België:

Blazen op plafond en waterschade op de muren herstellen

Door een lek aan het tapgat aan de hoek van het platte dak is er water in de weflsels gekomen. Er waren waterblazen langs binnen op het gyproc plafond. Eén grote blaas is gebarsten en water is er uit gestroomd. Wij willen nazicht welfsel, nazicht gyproc, eventueel. vervangen indien nodig en later herschilderen.

Benedenverdieping renoveren

Beneden verdieping renoveren living 3x4 betegelen Woonkamer 4x4 nieuwe vloer aanleggen in tegels , gyproc plafond voorzien. Keuken 4x4 betegelen en de tegels op de muren verwijderen en met gyproc platen werken Badkamer 2,5x3 volledig afbreken betegelen en een inloopdouche installeren Een apart toilet voorzien Veranda 2,5x2ook betegelen De riolering en de boiler veranderen. Er wordt op gas verwarmd .

Badkamer renoveren

Het gaat over een badkamerrenovatie (20m2) : - Muren isoleren - Muren bekleden met OSB platen op bestaand geraamte (indien die nog goed is) - Nadien OSB bekleden met waterafstotende gyproc. - Plafond bekleden met waterafstotende gyproc. -Plaatsen inloopdouche en aansluiten douchekraan. LET OP : Douchebak, glaspanelen en thermostatische douchekop/kraan ZIJN AANWEZIG.

Kelderruimte ombouwen tot geluidsdichte muziekstudio

- ruimte van ongeveer 4,5 meter op 2,5 meter en 2 meter hoog - reeds eerste wand gyproc aangebracht, moet isolatie laag komen, anti vibratie laag en verbindingsstukken, met nieuwe (dunne gyproc) en geluidsisolerende matten. Dan geluiddempende matten. 4 wanden en plafond.

Bel-etage vernieuwen

Plaatsen van 3 gyproc wanden Plafond van 4x2m in gyproc met inbouwspots. Tegels leggen en plinten op de volledig eerste verdieping. Plaatsen van een schuifraam in PVC van 3m05 x 2m14 op de eerste verdieping.

Plafond behangen met vliesbehang

Vakman voor het behangen van onze gyproc plafond met vliesbehang. De oppervlakte is +/- 85m² (ruw geschat). Graag reeds geschilderd vliesbehang in lichte kleur (wit / lichte grijstint).

Nazicht en herstellen waterschade plafond

Het platdak 30m² boven onze keuken heeft grote waterschade geleden. In de keuken zijn de gyproc platen naar beneden gevallen door het gewicht van het water & de natte isolatie. De waterlek is waarschijnlijk afkomstig van een 3de die door werken aan het huis naast ons. Ofwel: - De roofing is beschadigd met de stelling die erop stond . De afdakgoot van het bovenliggend dak te kort heeft ingekort waardoor het bij ons binnensijpeld De schade herstellen ,vervangen roofing , nieuwe isolatie, nieuwe gyrpoc platen, verven, ...

Uitbreken huidige badkamer + installatie X2O badkamer meubels

Wij willen onze huidige bestaande badkamer renoveren. Afmetingen badkamer: 1,95m breed en 3,80m lang. Onze huidige badkamer moet dus volledig afgebroken worden: bad/douche/toilet/badkamer volledig betegeld/plafond/chauffage. Wij hebben reeds een offerte laten maken bij X2O (zie bijlage) voor het meubilair. In onze nieuwe badkamer moet het volgende gebeuren; plaatsen douche/toilet/badkamermeubel/klein muurtje tussen douche/toilet/tegels/elektriciteit/plafond/eventueel gyproc muur ipv volledig betegelen (prijs)/chauffage/leidingen/etc ...