Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bredene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Bredene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Bredene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Bredene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Bredene:

Stacaravan onderaan dichtmaken en isoleren

Stacaravan van 12m x 4m onderaan isoleren en dichtmaken. Momenteel dichtgemaakt met hout, maar is aan vervanging toe. Liefst geen hout meer.

Plaatsen van balustrade op dakterras

Ik heb een dakterras waar een balustrade in aluminium op wens te plaatsen.

Afwerking onderkant stacaravan in PVC

Wij willen de stacaravan onderaan dicht en ook een plaatsing van een berging. De caravan is 8m60 op 3m60, de dichting moet ongeveer 60 cm hoog komen. Daarnaast willen we ook een berging aan de caravan installeren. Afmetingen daarvan zijn ongeveer 1m64 hoog op 3m60 breed op 1m50 diepte. Alles mag in witte PVC gemaakt worden.

Nieuwe binnendeuren plaatsen en omkadering afwerken

Drietal nieuwe binnendeuren plaatsen. Materiaal en type deur met vakman te bespreken. Ook de afwerking rondom de deuren te voorzien.

Blokhut Cube plaatsen

Tuinhuis plaatsen model Blokhut Cube, 400x320 met raam in de voorzijde. Bijkomend had ik ook willen weten of de beton-plateau al moet gegoten zijn?

Veluxen vervangen

2 grote Veluxen vervangen . Door vakman op te meten.

Trap bekleden met tapijt

Houten trap met overloop in het midden. 16 treden van 65 cm breed en 18,5 cm hoog en 23,5 cm diep.. De overloop is 86 cm op 153 cm. De onderste trede is 78,5 cm breed, met de voet van de balustrade ingewerkt. Oude trapbekleding is reeds verwijderd.

Houten trap plaatsen

Wij willen een trap dat in de woonkamer naar boven gaat , tegen een muur aan , een lichte halve draai onderaan naar rechts ! Breedte max 074 , hoogte 293 , diepte bovenaan 224 ! Leuning nodig aan de muurzijde ! Geoon een nieuwe trap in ouder woning.

Houten draaitrap naar zolder plaatsen

Wij hadden graag een vaste draaitrap geplaatst naar de zolder. Vaste houten rechte trap met 2 treden die 45 graden draaien. Trapopening moet men ook aanpassen. De uitklapbare trap die er nu zit zou weg moeten en het luik toegemaakt worden.

Beton gieten voor fundering tuinhuis

Ik wil graag beton laten storten voor de fundering van een tuinhuis. De put is gegraven (6mX3m ongeveer 30 cm diep) en kan eventueel zelf de bekisting maken. Het project ligt in de achtertuin en is bereikbaar via oprit.