Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bredene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Bredene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Bredene of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, leveren en plaatsen van 14 deuren, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Bredene staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Bredene:

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut LUNA ,295 + 295 met extensie 200 cm, plaatsen. De betonnen ondergrond moet nog geplaatst worden en ook dakgoten.

Metalen tuinhuis plaatsen

Graag plaatsen van metalen tuinhuis . Geyz 242*217"193 van Makro

Omkadering deur herstellen

Graag een schrijnwerk voor de omkadering van de deur slaapkamer te herstellen.

Carport met plat dak

Carport met deur 10 m x 3. 5 m x 3. 5 m aan zijgevel Geen luxe maar moet mobile home droog houden Met doorzichtige dakbedekking. In hout.

Hondenluik in buitendeur maken

Buitendeur is onderverdeeld in drie delen met elk een raam. Graag zouden we onderste raam laten vervangen door pvc plaat met daarin een hondenluik (hond met rughoogte van max 62cm).

Vervangen ramen

Bredene-Sas appartement op 1°verdiep. Vervangen van 4 ramen. Living 3000 X 1800 Slpkmr 3250 X 1300 Slpkmr 2300 X 1300 WC 500 X 800

Plaatsen blokhut

Wij zouden graag een blokhut van Makro willen laten plaatsen meerbepaald de blokhut latina 320x205cm.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Pila 248x248 laten plaatsen door uw diensten. Ondergrond is voorzien.

Plaatsen velux raam

Het plaatsen van een nieuw veluxraam

Vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder

Ik zou graag een vast trap zetten van het eerste verdieping naar de zolder. Momenteel bereikbaar via een ladder. Een klassieke houten trap, er moet ook nog een opening uitgevoerd worden. Graag in de maand februari - maart aan de werken kunnen starten. Graag ter plaatse komen kijken.

Rolluik bak buiten aanpassen

We zouden graag een rolluik zonder bak willen hebben maw rolluik ingebouwd binnen in Huidige rolluik is nieuw (2 maanden oud) en werkt elektrisch, maar door de bak buiten - waar de rolluik in zit - valt de regen op de rolluikbak met als gevolg oorverdovend lawaai.

Hendelslotsysteem schuifraam herstellen

Ik heb moeite om mijn houten schuifdeur te openen. Volgens mij is het hendelslotsysteem stuk, ik kan de schuifraam sluiten en openen maar ik moet sleuren en trekken om de schuifraam te verschuiven. houen systeem

Vervangen van de veranda ramen naar dubbel glas

Ramen vervangen veranda, nu pvc, graag veranderen naar dubbel glas. De ramen (4) hebben lengte van 3m 30 breedte variërend tss 1m05 en klein 55 cm. Graag hadden we gehad dat er iemand langskomt om prijs te maken en de mogelijkheden te bekijken.

Metalen trappen plaatsen

Ik had graag een offerte en info over de modellen gekregen over metalen trappen. Het zou om 3 verdiepen gaan.

Vaste simpele trap naar de zolderkamer maken zonder leuning

Ik wil graag een vaste trap laten zetten naar de zolderkamer daar we er een slaapkamer gemaakt hebben nu is het een trap dat je kan inplooien en dichtdoen. Graag had ik eens geweten hoeveel dit zou kosten. Zeer eenvoudige en simpele trap.

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern 505 x 385 + EXT 4OO (ext links, blokhut rechts) laten plaatsen en hadden hiervoor graag de beste prijs ontvangen.

Draaitrap in hoek met rechte muren

Draaitrap plaatsen in rechthoekig gat met rechte muren

Plaatsen tuinhuis met overkapping

Ik heb een tuinhuis met overkapping besteld en zoek nu iemand die deze wil plaatsen. De ondergrond bestaat uit tegels van 60 op 120 cm de bedoeling is dat ik zelf ook meehelp met u.

Herstellen raamsluiting

Raam sluit niet meer, sluitsysteem moet hersteld worden. Het gaat hier om een pand dat wij verhuren. Het is ons eerste pand in de regio van de kust. Wij zijn zelf van Antwerpen. Een offerte met een redelijke prijs kan tot een langdurige samenwerking leiden.

Afbreken garage

Afbreken van garage.De garage is 6 meter bij 3,70 meter.Muur is van een soort betonplaten (1,3 op 0,3 meter) die tussen 2 betonnen palen vast zitten. De muur is enkel.De zonnepalen laten we door iemand anders afhalen.Foto's ter beschikking.

Trap plaatsen

Zoek bedrijf voor vaste trap in hout en installatie ervan

Maken en monteren van binnendeuren

Graag offerte voor het maken en monteren van twee schilderklare binnendeuren met onzichtbare scharnieren en geplaatst in een blokkader

Montage blokhut model BOX

Graag offerte voor het plaatsen van een blokhut model BOX. Grootte van de blokhut is 4 op 5 meter. Plaatsing is tegen de zijmuur van ons huis

Tuinhuis Geyz plaatsen.

Betreft bij Makro gekochte tuinhuis Geyz met afmetingen 226x207cm. Wij hebben een metalen tuinhuis type Geyz 87 bij jullie aangekocht. Metalen tuinhuis 87 GEYZ 226x207cm Gegalvaniseerd staal - roestbestendig - met dubbele schuifdeur - schroeven van roestvrij staal - afm. Inclusief dakoversteek (bxdxh): 242 x 217 x 193 cm Graag hadden wij een offerte bekomen om dit tuinhuisje te plaatsen, de betonnen vloerplaat zal een dezer dagen gegoten worden zoals dit in de montagehandleiding werd gevraagd.

Betonnen trap bekleden

Betonnen trap bekleden. Stijl is design, geen houten trap.