Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bredene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bredene heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bredene u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Bredene of directe omgeving.

59 klanten uit Bredene bevelen een bij Casius in Bredene aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bredene bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Bredene staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Bredene:

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Pila 248x248 laten plaatsen door uw diensten. Ondergrond is voorzien.

Plaatsen velux raam

Het plaatsen van een nieuw veluxraam

Vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder

Ik zou graag een vast trap zetten van het eerste verdieping naar de zolder. Momenteel bereikbaar via een ladder. Een klassieke houten trap, er moet ook nog een opening uitgevoerd worden. Graag in de maand februari - maart aan de werken kunnen starten. Graag ter plaatse komen kijken.

Rolluik bak buiten aanpassen

We zouden graag een rolluik zonder bak willen hebben maw rolluik ingebouwd binnen in Huidige rolluik is nieuw (2 maanden oud) en werkt elektrisch, maar door de bak buiten - waar de rolluik in zit - valt de regen op de rolluikbak met als gevolg oorverdovend lawaai.

Hendelslotsysteem schuifraam herstellen

Ik heb moeite om mijn houten schuifdeur te openen. Volgens mij is het hendelslotsysteem stuk, ik kan de schuifraam sluiten en openen maar ik moet sleuren en trekken om de schuifraam te verschuiven. houen systeem

Vervangen van de veranda ramen naar dubbel glas

Ramen vervangen veranda, nu pvc, graag veranderen naar dubbel glas. De ramen (4) hebben lengte van 3m 30 breedte variërend tss 1m05 en klein 55 cm. Graag hadden we gehad dat er iemand langskomt om prijs te maken en de mogelijkheden te bekijken.

Metalen trappen plaatsen

Ik had graag een offerte en info over de modellen gekregen over metalen trappen. Het zou om 3 verdiepen gaan.

Vaste simpele trap naar de zolderkamer maken zonder leuning

Ik wil graag een vaste trap laten zetten naar de zolderkamer daar we er een slaapkamer gemaakt hebben nu is het een trap dat je kan inplooien en dichtdoen. Graag had ik eens geweten hoeveel dit zou kosten. Zeer eenvoudige en simpele trap.

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern 505 x 385 + EXT 4OO (ext links, blokhut rechts) laten plaatsen en hadden hiervoor graag de beste prijs ontvangen.

Draaitrap in hoek met rechte muren

Draaitrap plaatsen in rechthoekig gat met rechte muren

Plaatsen tuinhuis met overkapping

Ik heb een tuinhuis met overkapping besteld en zoek nu iemand die deze wil plaatsen. De ondergrond bestaat uit tegels van 60 op 120 cm de bedoeling is dat ik zelf ook meehelp met u.

Herstellen raamsluiting

Raam sluit niet meer, sluitsysteem moet hersteld worden. Het gaat hier om een pand dat wij verhuren. Het is ons eerste pand in de regio van de kust. Wij zijn zelf van Antwerpen. Een offerte met een redelijke prijs kan tot een langdurige samenwerking leiden.

Afbreken garage

Afbreken van garage.De garage is 6 meter bij 3,70 meter.Muur is van een soort betonplaten (1,3 op 0,3 meter) die tussen 2 betonnen palen vast zitten. De muur is enkel.De zonnepalen laten we door iemand anders afhalen.Foto's ter beschikking.

Trap plaatsen

Zoek bedrijf voor vaste trap in hout en installatie ervan

Maken en monteren van binnendeuren

Graag offerte voor het maken en monteren van twee schilderklare binnendeuren met onzichtbare scharnieren en geplaatst in een blokkader

Montage blokhut model BOX

Graag offerte voor het plaatsen van een blokhut model BOX. Grootte van de blokhut is 4 op 5 meter. Plaatsing is tegen de zijmuur van ons huis

Tuinhuis Geyz plaatsen.

Betreft bij Makro gekochte tuinhuis Geyz met afmetingen 226x207cm. Wij hebben een metalen tuinhuis type Geyz 87 bij jullie aangekocht. Metalen tuinhuis 87 GEYZ 226x207cm Gegalvaniseerd staal - roestbestendig - met dubbele schuifdeur - schroeven van roestvrij staal - afm. Inclusief dakoversteek (bxdxh): 242 x 217 x 193 cm Graag hadden wij een offerte bekomen om dit tuinhuisje te plaatsen, de betonnen vloerplaat zal een dezer dagen gegoten worden zoals dit in de montagehandleiding werd gevraagd.

Betonnen trap bekleden

Betonnen trap bekleden. Stijl is design, geen houten trap.

Herstellen keukenblok na lekkage

Graag had ik een offerte gehad voor het herstellen van een keukenblok na lekkage

Zitbank stacaravan

Wij zouden graag onze zitbank in onze stacaravan wille breder maken zodat deze meer comfort bied. Adresgegevens bij afspraak : Camping in Bredene.

Schrijnwerk voor 4 binnendeuren, voor & achterdeur

Schrijnwerker gezocht die 4 binnendeuren kan plaatsen en voor en achterdeur kan vernieuwen. Binnendeuren reeds aanwezig.

Binnendeuren plaatsen

Ik zoek iemand die 7 binnendeuren kan plaatsen Deuren zijn reeds aangekocht

Opberghok achter stacaravan

Opberghok achter stacaravan. hoogte 1m40 naar1m20 diepte 1m breedte 3m graag met 3 deuren in verwerkt Buiten kant moet plastieken planchetten

Kast op maat in living en gang

- kast in de living: afmetingen: hoogte: 225 - Breedte 60 - Diepte 25 --> de kast moet open kunnen, want is de elektriciteitskast. (diepte 25cm) --> aan de zijkant zou ik 3 plankjes willen, dus de breedte is minstend 40 (= breedte elektriciteitskast) en in totaal incl plankjes 60 / 65 want dan begint het raam. - omkasting van buizen in de gang / trap --> benedenverdieping: Hoogte 2m15 + 2 kastjes (60 en 45 Hoog) --> 1ste trapverdieping: 1m70 hoog --> 2de trapverdieping: 1m30 hoog de buizen zijn telkens ongeveer 30 cm breed.

plaatsen toegangspoort minimum 2.60 m ...

plaatsen toegangspoort minimum 2.60 m breed en in één stuk opendraaiend. Kleine verbredingswerken nodig. Wagen met 2.15 m breedte moet kunnen inrijden.