Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder:

Vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder

Ik zou graag een vast trap zetten van het eerste verdieping naar de zolder. Momenteel bereikbaar via een ladder. Een klassieke houten trap, er moet ook nog een opening uitgevoerd worden. Graag in de maand februari - maart aan de werken kunnen starten. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder uit heel België:

Trap in rubberwood

Een vaste trap naar zolder in rubberwood. Een rechte trap zonder leuning. Trapgat is 83cm breed en de traplengte zou rond de 2. 20m mogen zijn, dus iets steiler. Van vloer tot vloer meet ik 2. 70m.

Vaste trap naar de zolder en trapgat maken

Een rechte trap plaatsen naar de zolder plaatsen en trapgat maken

Oude ijzeren trap naar zolder plaatsen

Zou een prijsofferte willen bekomen voor een oud ijzeren trap (nieuwe vaste trap naar de zolder). Het gaat om een rechte trap zonder leuning. Klassieke hoogte (12/13 treden)

Metalen trap met glas

Ik ben opzoek naar een metalen trap met glazen treden. Met armleuning. Het gaat over een stuk rechte vaste trap, dan een platform en dan nog 3 of 4 treden. Offerte plaatsen en aankoop of maken. Adres na te vragen.

Maken van een vaste rechte trap naar zolder

Vaste, rechte trap naar zolder, met bovenaan draai. Materiaal hout Bekisting van de trap achter de treden eveneens in hout

Plaatsen van een rechte trap

Plaatsen van een rechte vaste trap met armleuning naar de zolderkamer. Graag ongeveer zelfde model als trap die van gelijkvloers naar eerste verdiep gaat laten doorlopen voor van 1 ste verdiep naar zolderkamer.

Volledige zolderrenovatie

Ik wil mijn zolder renoveren. Dak (dakpannen en isolatie) werd recent vernieuwd. Overigens moet er vaste rechte trap komen, nieuw trapgat, dichten oud trapluik, vloer leggen, elektriciteit uitbreiden, bezetten van plafond en muren en plaatsen duplex gedeelte voor extra opbergruimte. Mogelijks wensen wij waterleidingen door te trekken van verdieping er onder voor extra kleine doucheruimte en toilet. 'oppervlakte ruimte is 6 m breed en 9 m lang.

Steken van trap

Ik zou op verloop van tijd mijn zolder willen openmaken en daar dan een vaste trap steken ook. Maar boven een trap steken over de onderstaande trap lijkt mij vrijwel onmogelijk omdat ik dan in een kamer uitkom. Dus ik zou de trap beneden willen omdraaien zodat hij langs de andere kant naar boven loopt en deze trap dus al vervangen is en dan op verloop van tijd ook de trap naar de zolder steken. Hoeveel zou het kosten om een nieuwe trap te steken maar dus ook de steekrichting van de trap te veranderen? Het is voorlopig een gewone rechte trap naar boven. De ene kant is een volle muur, de andere kant is gewoon de muur onder de trap. En onder de trap zit nog een opbergruimte waar mijn water meter, electriciteitskast & meters zitten.