Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder:

Vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder

Ik zou graag een vast trap zetten van het eerste verdieping naar de zolder. Momenteel bereikbaar via een ladder. Een klassieke houten trap, er moet ook nog een opening uitgevoerd worden. Graag in de maand februari - maart aan de werken kunnen starten. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder uit heel België:

Vaste trap naar zolder en opening maken

We hebben nu een vaste gesloten trap van het gelijkvoers naar het eerste verdiep. We zouden graag een extra kamer maken op zolder maken. Huidig trapgat bedraagt 3,20*0. 9m. Hierboven zou dus een rechte trap moeten komen (liefst open). Trapgat voor zolder moet nog worden gemaakt.

Trapgat dichten en vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een trapgat laten dichtmaken en op een andere plaats een vaste trap naar zolder maken (is ook al een trapgat dat mogelijk vergroot moet ) Dit betreft een houten rechte trap zonder draai met leuning.

Vaste betonnen of houten trap plaatsen

Ik heb momenteel een houten trap met korte treden en zou graag een nieuwe willen plaatsen beton of hout hangt af van de prijs natuurlijk. Van beneden verdiep naar eerste verdieping. Van Living naar traphal , een rechte trap naar boven toe.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Het gaat om een vaste trap van de eerste verdieping naar de zolder. Zou een open en rechte trap moeten worden ter vervanging van een uitschuif baar model die er momenteel is. Mag in hout of laminaat.

Ontwerpen van HOB

We zouden een half open bebouwing wensen te realiseren, 7 op 10, 2 lagen en zolder die we ook zouden kunnen gebruiken, rechte indeling, geen tierlantijntjes. Het perceel dat we op het oog hebben is 4are59ca. Voorkeur gaat uit naar vaste prijs per m2.

Trap in rubberwood

Een vaste trap naar zolder in rubberwood. Een rechte trap zonder leuning. Trapgat is 83cm breed en de traplengte zou rond de 2. 20m mogen zijn, dus iets steiler. Van vloer tot vloer meet ik 2. 70m.

Vaste trap naar de zolder en trapgat maken

Een rechte trap plaatsen naar de zolder plaatsen en trapgat maken

Oude ijzeren trap naar zolder plaatsen

Zou een prijsofferte willen bekomen voor een oud ijzeren trap (nieuwe vaste trap naar de zolder). Het gaat om een rechte trap zonder leuning. Klassieke hoogte (12/13 treden)

Partners

Partners van Casius