Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder:

Vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder

Ik zou graag een vast trap zetten van het eerste verdieping naar de zolder. Momenteel bereikbaar via een ladder. Een klassieke houten trap, er moet ook nog een opening uitgevoerd worden. Graag in de maand februari - maart aan de werken kunnen starten. Graag ter plaatse komen kijken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder uit heel België:

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een nieuwe trap naar de zolderkamer plaatsen. Rechte houten trap plaatsen.

Houten trap naar zolder plaatsen

Vaste trap naar zolder maken i.p.v. uitschuifbare trap. Rechte trap. Ter plaatse komen kijken.

Houten vaste trap van eerste naar zolderverdieping

Dit is voor een renovatie: Er staat nu een vouwtrap maar wij willen een vaste trap. Rechte trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder. Budgetvriendelijke trap. Hoogte plafond 2 meter 40.

Houten trap plaatsen

Ik wil een vaste, rechte houten trap naar de zolder laten plaatsen. Er moet ook nog een trapgat worden gemaakt. Ook zou ik deze mogelijks laten vernissen.

Houten zoldertrap plaatsen

Graag hadden wij een vaste trap naar zolder willen installeren. We willen een houten rechte trap, met de laatste 5 treden die naar links draaien. Ook het trapgat moet nog gemaakt worden.

Vaste trap naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken als dit mogelijk is. Er moet ook een trapgat gemaakt worden. Dit is een rechte trap, graag eens komen ter plaatsen of er mogelijkheid is.

Houten zoldertrap en keldertrap plaatsen

Vaste trap van het eerste verdiep naar zolder. Zou boven bestaande trap van 0 naar 1 moeten komen en zelfde vorm hebben: een of 2 rechte treden, kwartaal links, tegen muur meerdere treden (6-7? ) en dan opnieuw kwartaal links. Ter vervanging van bestaande inklapbare zoldertrap Vergroten van opening Daarnaast moet er een trap met een gelijkaardige vorm moeten komen naar de kelder. Ook in hout.

Vaste trap en trapgat naar zolder plaatsen

Bij de renovatie van ons huis (1962) zouden we graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Er is echter redelijk weinig plaats. Er zou ook een trapgat moeten worden gemaakt. Graag een rechte trap naar boven en anders wanneer het niet gaat een draaitrap. Een zijde tegen de muur. En met een armleuning.

Partners

Partners van Casius