Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit De Haan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit De Haan.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in De Haan of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in De Haan die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in De Haan:

Dichtmaken onderkant stacaravan

We hebben een andere sta caravan gekocht, die wordt op 19/10/2020 normaal geleverd. Graag zou ik de onderkant dicht maken met witte pvc planken. Daarnaast moeten er 4 bakken worden gemaakt om materiaal in te zetten. Caravan heeft een afmeting van 9 mete op 3.70 meter. Graag ook verluchtingsroosters voorzien. De bakken mogen op wielen staan met een buitenkant in dezelfde pvc-afwerking.

Kasten plaatsen

We wensen graag in onze woonkamer en slaapkamer kasten te laten plaatsen. Het gaat om een 8-tal kasten.

Monteren garage Gardenas 300x480

monteren van houten garage op bestaande oprit. Gardenas garage model Rorvik wij kunnen zelf een handje helpen

Glas in woonkamer deur vervangen

Vervangen glas in een deur , deur van woonkamer.

Plaatsen van tuinhuis Modern

Plaatsen van tuinblok modern 3. 55 x. 2. 95. Goten staaldak. Er moet geen betonnen vloer gegoten worden, ondergrond ligt er al.

Blokhut Iris plaatsen

Graag willen wij de blokhut Iris 1 laten plaatsen. De ondervloer wordt door ons gelegd. De blokhut is reeds besteld.

Vervangen van wieltjes schuifdeuren veranda

Schuifdeuren veranda in aluminium, breedte deuren 1 en 2 meter. Deur schuift zeer lastig. Waarschijnlijk moeten wieltjes vervangen worden. Graag offerte of voorstel.

Verlaagde plafonds maken

Is het mogelijk mij een richtprijs te geven om een vals plafond te laten steken voor een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter? Het plafond moet verlaagd worden om het mogelijk te maken om inbouwspots te steken.

Plaatsen van trap

Betontrap in nieuwbouw, kwartdraai, wordt achteraf bekleed samen met gietvloer. Onmiddellijk te plaatsen. Regio De Haan.

Blokhut plaatsen en gieten betonnen ondergrond

Graag willen we onze blokhut Villach 505x320 van Makro laten plaatsen. Ook dient nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. We wensen de prijs voor de installatie inclusief vloer en inclusief dakgoten.