Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor dichtmaken onderkant stacaravan:

Dichtmaken onderkant stacaravan

We hebben een andere sta caravan gekocht, die wordt op 19/10/2020 normaal geleverd. Graag zou ik de onderkant dicht maken met witte pvc planken. Daarnaast moeten er 4 bakken worden gemaakt om materiaal in te zetten. Caravan heeft een afmeting van 9 mete op 3.70 meter. Graag ook verluchtingsroosters voorzien. De bakken mogen op wielen staan met een buitenkant in dezelfde pvc-afwerking.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit De Haan (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dichtmaken onderkant stacaravan uit heel België:

Zoldergat gedeeltelijk dichtmaken (1,35m op 2,45m)

Graag hadden we ons zoldergat gedeeltelijk terug dichtgemaakt. Deze is nu 3,15m op 2,45m en moest in eerste instantie zo groot zijn omdat er ook een valtrap inzat. Hiervan hadden we dus graag 1,35x2,45 terug toegelegd. De huidige vloeropdeling is 5cm chape, +-11cm isolatie en 18 cm betongewelven. We zouden het trapgat willen dichten met een stevige hout/staalconstructie om zo min mogelijk het verschil te voelen/horen moesten we op zolder rondlopen op de huidige betongewelven en het stuk dat toegelegd zal worden. Dus dat is zeer belangijk. Er is ook zo'n 10cm breedte aanwezig om de draagconstructie eventueel op de betongewelven te plaatsen (chape en isolatie is weggehaald om zo te kunnen zagen op de betongewelven bij het maken van het gat). Onderkant dient met gyproc afgewerkt te worden.

Muur breken en deuren plaatsen

(Draag)Muur in gang eerste verdiep,openbreken en een deur naar kamer plaatsen,electrische kabels zullen beetje verlegd moeten worden. (Draag)Muur in kamer openbreken en een deur naar badkamer plaatsen Deur van kamer naar kamer dichtmaken. Nieuwe glazen schuifdeur plaatsen Ronde boog in kamer recht maken,bezetten en balk aan de onderkant plaatsen zodat er later een glazen schuifdeur kan op geplaatst worden. Chauffage van plaats veranderen,daar word die extra deur geplaatst Stopcontacten verplaatsen tot naast de extra deur die geplaatst moet worden Korte beschrijving : 2 extra nieuwe schilderdeuren,1 glazen schuifdeur,1 ronde boog recht maken en 1 bestaande deuringang dichtmaken.Voor de 2 nieuwe deuren moet de muur dus opengebroken worden.