Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit De Panne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit De Panne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in De Panne of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, houten vaste trap naar zolder plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in De Panne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in De Panne:

Fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen

Ik wil een metalen tuinhuis plaatsen dat dient als een fietsstalling voor een 20 tal fietsen. Hiervoor dient er wat grond te worden weggegraven, fundering te worden geplaatst evenals een vloer (of betonplaat). Ook het metalen tuinhuis dient geplaatst te worden.

Plaatsen en aankopen van schilderdeuren en buitendeur

Aankoop en plaatsing van 7 schilder deuren en 1 buitendeur in pvc.

Vervangen wieltjes schuifraam en nazicht ramen

Enkele van onze schuiframen hebben onderaan wieltjes die dienen te worden vervangen. Ook enkele sluitingen zouden moeten worden nagekeken en/of worden vervangen. Het gaat om 2 grote ramen en 3 kleinere.

Trap naar tuin bouwen

Trap voor toegang tot tuin vanuit woning, met eerst platform daarna trap, hoogte verschil 1,20. Afmeting platform ongeveer 1,20 x 6 meter, balustrade voorzien voor platform.

Ingemaakte kast voor condensatieketel

In ons appartement te De Panne willen we een kast op maat laten maken voor de badkamer waarin de buizen e.a. van de condensatieketel in verwerkt zitten.

Vervangen wieltjes schuifraam

De wieltjes onder het aluminium schuifraam van een appartement in aan zee zijn kapot en zouden vervangen moeten worden. Het gebouw dateert van 1989. 1 schrijnwerker is reeds ter plaatse geweest maar zegt dat er volledig nieuw raam geplaatst zou moeten worden. Daar in het hele gebouw en verschillende omliggende met dezelfde ramen nog zo goed als geen enkel raam vervangen is lijkt dit me beetje overroepen.

Plaatsen van veluxramen

Wij zouden graag 3 veluxramen plaatsen in het dak van ons vakantiehuisje in de Panne. Graag een offerte daarvoor.

Plaatsing ramen, automatiseren rolluiken

Verbouwing: glasblokken uitbreken en vervangen door ramen in bestaande omkadering (geen metselwerk); behoud bestaande rolluiken maar met electrische motor

Rolluikasten: ISOLATIE Alle ...

Rolluikasten: ISOLATIE Alle rolluikkasten isoleren tegen lawaai van buiten en tegen stof.