Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit De Panne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in De Panne heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in De Panne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in De Panne of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit De Panne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in De Panne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in De Panne:

Plaatsen en aankopen van schilderdeuren en buitendeur

Aankoop en plaatsing van 7 schilder deuren en 1 buitendeur in pvc.

Vervangen wieltjes schuifraam en nazicht ramen

Enkele van onze schuiframen hebben onderaan wieltjes die dienen te worden vervangen. Ook enkele sluitingen zouden moeten worden nagekeken en/of worden vervangen. Het gaat om 2 grote ramen en 3 kleinere.

Trap naar tuin bouwen

Trap voor toegang tot tuin vanuit woning, met eerst platform daarna trap, hoogte verschil 1,20. Afmeting platform ongeveer 1,20 x 6 meter, balustrade voorzien voor platform.

Ingemaakte kast voor condensatieketel

In ons appartement te De Panne willen we een kast op maat laten maken voor de badkamer waarin de buizen e.a. van de condensatieketel in verwerkt zitten.

Vervangen wieltjes schuifraam

De wieltjes onder het aluminium schuifraam van een appartement in aan zee zijn kapot en zouden vervangen moeten worden. Het gebouw dateert van 1989. 1 schrijnwerker is reeds ter plaatse geweest maar zegt dat er volledig nieuw raam geplaatst zou moeten worden. Daar in het hele gebouw en verschillende omliggende met dezelfde ramen nog zo goed als geen enkel raam vervangen is lijkt dit me beetje overroepen.

Plaatsen van veluxramen

Wij zouden graag 3 veluxramen plaatsen in het dak van ons vakantiehuisje in de Panne. Graag een offerte daarvoor.

Plaatsing ramen, automatiseren rolluiken

Verbouwing: glasblokken uitbreken en vervangen door ramen in bestaande omkadering (geen metselwerk); behoud bestaande rolluiken maar met electrische motor

Rolluikasten: ISOLATIE Alle ...

Rolluikasten: ISOLATIE Alle rolluikkasten isoleren tegen lawaai van buiten en tegen stof.