Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor ingemaakte kast voor condensatieketel:

Ingemaakte kast voor condensatieketel

In ons appartement te De Panne willen we een kast op maat laten maken voor de badkamer waarin de buizen e.a. van de condensatieketel in verwerkt zitten.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit De Panne (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ingemaakte kast voor condensatieketel uit heel België:

Aansluiting van vaatwasmachine

Maken van een aansluiting voor de vaatwas in een ingemaakte kast. Dus niet de aansluiting zelf.

Afwerken douche ruimte en inkom

Ik wil de doucheruimte laten betegelen en vloeren, wc plaatsen, doucheschermen en meubilair plaatsen. Materialen in mijn bezit. Deur dient ook nog geplaatst. Verder voor de inkom : uitsparing voor mat maken, vloeren en ingemaakte kast maken + schilderen.

Trap veiliger maken

Wij hebben zopas een huis gekocht en graag willen we de trap van verdieping 1 naar 2 veiliger maken. Nu is er aan de open kant geen leuning, zijn de treden zeer kort en is de trap te steil. Er zijn 15 treden. Er is plaats om een kwart draai te voorzien aan het begin van de trap. Aan de rechterzijde onder de trap is een ingemaakte kast voorzien waarin een boiler hangt. Deze ruimte willen we graag behouden. In de bijlage kan u enkele foto's terugvinden die door de vorige eigenaar werden gemaakt.

Traphal en binnendeuren schilderen

Ik zoek een vakman voor het schilderen van volledige gang/hal met trap, binnendeuren en ingemaakte kast. Verf aan te kopen door vakman.

Uitvoeren van herstellingswerken

Door de afbraak van een aanpalende woning hebben wij vocht en schimmelproblemen in onze woning, barst in de vloer, barsten in de muren, een ingemaakte kast die moet afgebroken worden en na de herstelling van de muur opnieuw moet gemaakt worden. Hiervoor hadden wij graag iemand die deze werken zou kunnen uitvoeren. Zou het mogelijk zijn dat iemand langs komt voor een offerte te maken en te bespreken hoe we deze werken het best aanpakken.

Klusjesman nodig

Ik heb kast en daar zouden de deuren nog aan moeten komen. Ingemaakte kasten en daar zouden eveneens de deuren moeten geplaatst worden . Luster in living omhoog hangen.

Ingemaakte kast in slaapkamer maken

Ingemaakte kast met dubbele schuifdeur maken in slaapkamer

Ingemaakte kast plus velux ramen

Ik zoek een schrijnwerker om een ingemaakte kast te bouwen, onder een schuine muur. Ik heb ook iemand nodig om 3 Velux horramen op te hangen. (De horren zijn al aangekocht) en om wat afwerkingswerken/klusjes te doen (silicone in keuken, plintjes in de gang, deurklink vermaken)

Partners

Partners van Casius