Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor ingemaakte kast voor condensatieketel:

Ingemaakte kast voor condensatieketel

In ons appartement te De Panne willen we een kast op maat laten maken voor de badkamer waarin de buizen e.a. van de condensatieketel in verwerkt zitten.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit De Panne (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ingemaakte kast voor condensatieketel uit heel België:

Traphal en binnendeuren schilderen

Ik zoek een vakman voor het schilderen van volledige gang/hal met trap, binnendeuren en ingemaakte kast. Verf aan te kopen door vakman.

Uitvoeren van herstellingswerken

Door de afbraak van een aanpalende woning hebben wij vocht en schimmelproblemen in onze woning, barst in de vloer, barsten in de muren, een ingemaakte kast die moet afgebroken worden en na de herstelling van de muur opnieuw moet gemaakt worden. Hiervoor hadden wij graag iemand die deze werken zou kunnen uitvoeren. Zou het mogelijk zijn dat iemand langs komt voor een offerte te maken en te bespreken hoe we deze werken het best aanpakken.

Klusjesman nodig

Ik heb kast en daar zouden de deuren nog aan moeten komen. Ingemaakte kasten en daar zouden eveneens de deuren moeten geplaatst worden . Luster in living omhoog hangen.

Ingemaakte kast in slaapkamer maken

Ingemaakte kast met dubbele schuifdeur maken in slaapkamer

Ingemaakte kast plus velux ramen

Ik zoek een schrijnwerker om een ingemaakte kast te bouwen, onder een schuine muur. Ik heb ook iemand nodig om 3 Velux horramen op te hangen. (De horren zijn al aangekocht) en om wat afwerkingswerken/klusjes te doen (silicone in keuken, plintjes in de gang, deurklink vermaken)

Kast op maat

Ik wil een ingemaakte vestiairekast met kledingroede en legschabben, liefst met schuifdeuren. Ook graag een opklaptafeltje in de keuken, bedoeld als eettafeltje.

Kasten op maat

Te installeren: Kast onder trap - wandkasten aan beide zijden en boven open haard - Vestiaire kast - Ingemaakte kasten in 3 kamers.

Inbouwkast met schuine wand

Wij zijn zinnens in onze slaapkamer onder het schuin dak een ingemaakte kast te laten plaatsen. Wij hebben reeds enkele offertes laten opstellen en bijgevolg werd een volledige en gedetailleerde opmeting uitgevoerd (zie bijlage). Mbt voorkeur materialen + opbouw kast zit eveneens in bijlage de nodige informatie. Adresgegevens bij afspraak

Partners

Partners van Casius