Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deerlijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Deerlijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deerlijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Deerlijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deerlijk:

Trap bekleden

Gesloten trap met bocht va 90° - totaal 15 treden - breedte 83 cm, in de bocht max breedte 115 cm. Materiaal is te kiezen in overleg met de vakman.

Nieuwe trap vernissen en behandelen

Wij hadden graag onze nieuwe trap laten vernissen. Houtwerk behandelen.

Schuifraam in pvc herstellen

Wij hebben een schuifraam met GU beslag, enkele kleine stukjes zijn stuk maar we hebben problemen om het mooi en gemakkelijk te sluiten. We hebben vervanstukken nodig + iemand die het terug orignieel kan afregelen zodat het vlot open en dicht gaat, denk dat het zo een 19 jaar oud is Probleem met het sluitsysteem van GU dus, raam is PVC.

Rechte binnentrap plaatsen

Wij zoeken een rechte trap voor een hoogte van 290 cm en een breedte van 75 cm. Deze zou dienen in een huurwoning waar de leefruimte op de bovenverdieping ligt. De trap zou dienen als binnentrap en is zichtbaar vanaf de voordeur.

Luchtgommen van trap

We willen 2 trappen luchtgommen samen 29 treden, met 2 kleine balustraden.

Maken van een trap in L vorm in beton

Trappen plaatsen in een nieuwbouw: - 1 ste bis eik L model 18 treden 107 cm breedte te plaatsen op beton treden.

Plaatsen van laminaat op trap

Traploper moet eraf en is vastgemaakt met naalden. Daarop moet laminaat komen. Regio Kortrijk.

Plaatsen van blokhut

Wij hebben een blokhut Villah 505 x 385 gekocht Hoeveel kost dit om ook op te slaan? Zou binnen de 6 a 8 weken geleverd worden. Kunnen jullie mij laten weten wat er nu dient te gebeuren?

Carport te maken

Carport Materiaal en uitvoering weet ik nog niet / in overleg

Tuinhuis op maat

Wij zoeken een aannemer die voor ons een tuinhuis op maat kan maken. Het betreft een tuinhuis van 3 m breed op 4 m diep + zowel vooraan als achteraan een overdakking van 1 meter. Achteraan om brandhout te stapelen. Het huisje dient tegen /vast aan de woning te worden bevestigd. Het tuinhuis zal zich vlak naast de voordeur bevinden. Zowel vooraan als aan de zijkant dient een deur geplaatst. Er zal ook ergens een raam moeten worden voorzien.