Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geluveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geluveld heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geluveld u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Geluveld of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geluveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: nieuwe trap in beton of industrieel staal plaatsen, houtskeletbouw plaatsen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, nieuwe trappen plaatsen, metalen trap plaatsen, gesloten zoldertrap met Z treden plaatsen, zwevende trap in gang plaatsen, zwevende trap in Inox plaatsen, bestaande trap uitbreken en vervangen door nieuwe, nieuwe zoldertrap plaatsen, vervangen van enkel naar dubbel glas, nieuwe ramen en deuren plaatsen, tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen, meubels en rekken maken voor stoffenzaak, nieuwe houten trap naar zolder plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Geluveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Geluveld:

Nieuwe eiken trap plaatsen

Zwevende eiken traptreden (16st) 85 cm +25 cm in de muur ingemetst. (Zelf te plaatsen) muur word nog opgemetst met de treden erin. Gewone rechte trap.

Houten trap plaatsen + trapgat maken

Wij wensen een vaste houten trap te plaatsen naar onze zolder. Momenteel is er een plooibare trap aanwezig. Het plaatsen van een vaste trap is mogelijk ( denk ik ), aangezien er bij identieke woningen in de straat vaste trappen naar de zolder aanwezig is. Het betreft niet alleen het plaatsen van een vaste trap. Er zal dus ook kapwerk aan te pas komen voor het maken van het trapgat.

Blokhut plaatsen

Blokhut laten plaatsen met afmeting 295 op 385 + extensie samen 760. Vloerplaat voor de blokhut zal al gegoten zijn.

Vervanging van de huidige trap

Ik heb een rechte trap. Nu hebben we plannen om een huis te renoveren en ervoer moet deze trap ook aan gepast worden. Namelijk moet het bovenste stuk van rechte trap vervangen worden door kwardraaiende treden. Trap in hout.

Zwevende planken en inbouwkast maken

Graag had ik 4 zwevende legplanken en 1 kleine inbouwkast laten maken. Kast voor in de praktijkruimte onder hellend dak.

Binnendeuren vernieuwen op bestaande deurstijl

Ik wil graag bestaande donkere eiken deuren aanpassen naar de stijl van een strak interieur. Aantal deuren :6 stuks

Betonnen trap plaatsen

Prefab trap in zichtbeton plaatsen, met anti-slip trapneuzen 16 treden lengte (horizontaal): 3. 87m hoogte(verticaal): 3. 01m.

Trap plaatsen

Er moet een trap gezet worden vanuit de living naar boven. U vorm achtig en wat landelijk wit

Nieuwe trap in beton plaatsen

Rechte trap in beton plaatsten dit is voor een renovatie. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Herstellen PVC mechanisme schuifraam / schuifdeur

In mijn living zijn er allemaal PVC ramen tot op de grond waarvan er een aantal opengeschoven kunnen worden. Bij één van die schuiframen is er echt een probleem met de volledige regeling van het systeem waardoor ze niet volledig en niet juist (onderaan) sluit. Ik had graag dat dit indien mogelijk in orde wordt gebracht en dat ook de andere schuiframen eens nagekeken zouden worden.

Renoveren van garagepoort

De garagepoort moet worden gerenoveerd. Houten platen vervangen en elektrische motor te plaatsen.

Vervangen venster in chalet

Vervangen van venster in chalet (stacaravan). Wellicht enkel het raam. Ik denk dat materiaal kunststof is.

Herstellen van raambeslag in aluminium

Herstellen van een raam dat moeilijk/niet meer opengaat door stuk raambeslag/klink.

Nieuwe trap in hout plaatsen

De oude trap is steil, te kleine treden , er is ruimte voor verbreding, , de trap bevind zich tussen twee muren. Trap plaatsen.

Veluxen plaatsen

Op het pannen dak moet twee velux geplaatst worden.

Ramen buiten afkitten

Al onze ramen buiten zouden moeten her gesilicoont worden. Het gaat om : 8 grote ramen 1 schuifraam 10 dubbele ramen 2 enkele ramen

Plaatsen van valse plafonds

Zoek schrijnwerker om valse plafonds te plaatsen in slpk, badkamer, dressing, inkom, living en toilet. Prijs met en zonder gyproc. Mogen metal studs zijn of hout. Te plaatsen voor eind augustus. totale oppervlakte 85 m².

Kozijnen harmonicadeur hout

We overwegen 2 harmonicadeuren te plaatsen, afmetingen telkens 2,5 L x 2 H meter.

Waterdicht maken houten raam

Oudere houten ramen laten bij slagregen water door graag waterdicht maken.

Vervangen ramen

Bredene-Sas appartement op 1°verdiep. Vervangen van 4 ramen. Living 3000 X 1800 Slpkmr 3250 X 1300 Slpkmr 2300 X 1300 WC 500 X 800

Dakraam plaatsen

Woning van '58 ... dakraam is duidelijk aan vervanging toe ... zolder werd al geïsoleerd door vorige eigenaars. Via dakraam komt veel wind en koude binnen. Is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een groter dakraam? Op welk type gebouw moet het dakraam komen? : Halfopen bebouwing Wat zijn de gewenste afmetingen van het dakraam? : 43 cm breed 57,5 cm lang of groter Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? : 1

Tv wandmeubel op maat maken

Wij hebben een wand waar een gashaard in verwerkt zit en langs beide zijden van die wand een open plaats om een kast te zetten. Dus hadden wij gedacht om twee lage wandmeubels te laten maken doordat de tv er op komt te staan. En daarboven zouden We twee zwevende planken hangen voor decoratie. De ene ruimte Is 140 cm breed en de ander 120 cm breed. Voor de hoogte van de kasten hadden wij gedacht aan 55 cm en diepte 50 cm. Met 1 legplank in en eventueel schuifdeuren. We zouden dat in gewoon wit hout willen. Dat moet niet van het duurste zijn maar wel degelijk en proper als je begrijpt wat ik bedoel. Kan u mij een richtprijs geven om deze kasten te laten maken en plaatsen?

Afkitten ramen en deuren

Afkitten van nieuwe deuren en vensters. 2 vensters en 2 deuren

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik heb mijn zolder volledig laten isoleren, zou nu ook een vaste trap willen plaatsen. Hout, ongeveer 14 trappen.

Betonnen zwevende trap plaatsen

Renovatie project. Plaatsen van betonnen zwevende rechte trap. Ongeveer 17 treden. Lengte treden 75 cm