Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geluveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geluveld heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geluveld u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Geluveld of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geluveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen, houten tuinafsluiting en pergola maken, garage vernieuwen met elektrische poort en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Geluveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Geluveld:

Herstellen sluiting poort en ramen

Wij zijn op zoek naar iemand die de sluiting van onze Feryn poort in de garagebox kan komen herstellen. Linkerkant sluit niet meer.Ook de sluiting van onze ramen in aluminium aan de kust dien nagekeken te worden.

Herstellen automatische garagepoort

Wij zoeken een hersteller voor een garage kantelpoort (3. 00 x 2. 00 ) waarvan een geroeste kabel heeft gesprongen. De deur is nu dicht en gaat erg moeilijk of niet open zonder tegen gewicht. Nieuwe poort in bestelling maar min 2 maanden wachten.

Vervangen van wieltjes schuifdeuren veranda

Graag wil ik de wielen herstellen onder mijn schuifraam in aluminium. Daar deur moeilijk nog open kan en vast loopt op de rail zijn de wielen aan vervanging toe.

Herstelling van schuifraam

Ons houten schuifraam maakt veel lawaai bij het schuiven. Waarschijnlijk moeten de wieltjes vervangen worden. De hendel is ook heel stroef om te openen. Daarnaast zou ik ook de silicone aan de randen van het glas aan de binnenkant laten vernieuwen.

Plaatsen van sharp click panelen

Plaatsen van sharp click panelen , wanden voor burelen.

Afkitten buitenramen

In ons nieuwbouwproject moeten de ramen aan de buitenkant nog opgespoten worden.

Pvc ramen plaatsen

Nieuwe pvc ramen en deuren: 16 ramen en 2 deuren.

Garage metsen

Metsen van een garage. 33 m². Oude afbreken en nieuwe hermetsen.

Plaatsen van trapleuning in hout

Aan beide zijden van de trap moet een trapleuning geplaatst worden. Hoewel de trap uitgevoerd is in beton, verkiezen we houten trapleuningen, omwille van de houten vloeren beneden en boven. De trap is 4 m lang.

Plaatsen van steektrap

Rechte steektrap. Hoogte 1900mm Onder hoek 45 graden breedte ong 900mm Gegalvaniseerd en leuning linkse. Gelieve prijsopgave en leveringstermijn. Ik plaats trap zelf. Particulier.

Buitentrap plaatsen dakterras

Hoog gebouw van 4 verdiepingen , moestuintjes creëren en dan buitentrap plaatsen die naar het dak loopt. Wat zijn de mogelijkheden, ik zou op het dak moestuinen willen creëren en daar een buitentrap plaatsen voor de bewoners.

Toog maken in nieuwe horecazaak

Ik wil een halve ovale toog maken in mijn nieuwe zaak te Roeselare. Met ruimte voor dj en genoeg zitplaatsen voor 10 man. Het is een oud herenhuis, ik heb het interieur al moet enkel nog een toog inkomen en nog kasten voor de glazen en flessen. Foto's kan ik nadien versturen.

Trap plaatsen in kleine oppervlakte

Op een kleine oppervlakte 150 cm * 100 cm zouden we een trap willen plaatsen. Een kleine oppervlakte dus. Dit zou gaan tot toegang tot zolder. Maar dit bevind zich dus in een inham van een kamer. Bestaat er een mogelijkheid om zo een trap te installeren, zonder een stuk van onze muur te moeten verwijderen. Ik weet niet of die draagt of niet.

Vervangen wieltjes schuifraam en nazicht ramen

Enkele van onze schuiframen hebben onderaan wieltjes die dienen te worden vervangen. Ook enkele sluitingen zouden moeten worden nagekeken en/of worden vervangen. Het gaat om 2 grote ramen en 3 kleinere.

4 binnendeuren leveren en plaatsen

Graag zou ik afgewerkte binnendeuren laten plaatsen,alsook te leveren,geen schilderdeuren die heb ik reeds maar die vervangen door afgewerkte deuren dus schilderdeuren eruit en afgewerkte deuren erin.

Herstellen stenen traptrede

Traptrede gebarsten door vallen van zwaar gewicht.

Buitentrap in beton, hout of metaal plaatsen

Graag offerte voor buitenttrap in metaal, beton of hout. Trap naar dakterras met hoogte van 3,5m De trap zou ook een kleine draai hebben, met een armleuning.

Overkapping strak en modern aluminium

Overkapping dakterras van ongeveer 3 op 4. Strak en modern. Lounge.

Garagepoort laten herstellen of vervangen

Veer van garagepoort (toch al snel 20 à 30 jaar oud) is gesprongen. Nood aan herstelling of -indien dat niet kan- nieuwe (géén elektrische) mechanische poort.

Op maat maken van kast

Wij willen graag een 2 deurskast op maat laten maken in hoogglans wit. Binnenzijde voorzien van legplanken. Eventueel met lade onderaan (te bespreken). Afmetingen bij benadering : 1010 x 490 x 2370mm (LxDxH)

Plaatsen van 1 buitentrap en 4 binnentrappen

Bij deze sturen wij onze prijsaanvraag voor 1 buitentrap en 4 binnentrappen. 1. Buitentrap met antislipstructuur. Rechte steektrap, 10 treden 2. Binnentrappen: GV-VD01, steektrap met verlengde 1ste en voorlaatste trede VD01-VD02, trap met dubbel bordes, 17 treden VD02-VD03, trap met dubbel bordes, 17 treden VD03-VD04, verdraaide trap, 17 treden

Nieuw dakraam plaatsen

Ik wil graag een oude dakraam vervangen door een nieuwe dakraam.

Blokhut Tokia plaatsen

Graag hadden wij de blokhut Tokia laten plaatsen. Betonnen ondergrond is aanwezig.

Houten kozijn herstellen

Ik heb houtrot onder op de hoek van de kozijn van ongeveer 15cm lang en 7cm hoog en 4cm diep. Verder is er nog houtrot van de zijkozijn die is 4cm breed en 25cm hoog en daar is ook de scharnier in en die is los.

Koepel / Lichtstraat in de keuken

Ik zou graag een koepel, lichtstraat in mijn keuken laten zetten. Zou het dus mogelijk zijn eens een offerte op te stellen en de eventuele mogelijkheden die ik daarbij heb.