Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geluveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geluveld heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geluveld u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Geluveld of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geluveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Geluveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Geluveld:

Metalen trap plaatsen

Een metalen trap plaatsen. Renovatie. U-Vormige bordestrap - breedte trap 180 cm (dus 1 breedte 1 trede 90 cm), diepte 178 cm Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Taatsdeur plaatsen

Een taatsdeur tussen mijn hall en living met verdeling plaatsen. Hoogte plus minus 2M05 en 0,85 M breedte. Aluminium met slank profiel (met glas)

Zwevende trap in woonkamer plaatsen

Nieuwe trap plaatsen in hout. Een zwevende trap plaatsen. Vanuit de woonkamer naar het eerste verdieping. Een zijde tegen de muur. Andere zijde open laten.

Houten zwevende trap plaatsen

Zwevende trap met houten treden 1 verdieping Vanuit de gang naar eerste verdieping. Een zijde aan de muur, en leuning aan de muur.

Garage Rasmus plaatsen

Plaatsen van een Garage Rasmus 380 x 570 cm 44 mm.

Houten carport maken

Carport in hout maken de afmetingen zijn 6 x 6 in uitvoering passend bij cottage stijl huis. Optioneel zonnepanelen op plaatsen.

Terrasdeur herstellen

De terrasdeur is een schuifdeur die op kipstand kan gezet worden. Ze schuift nog wel maar kan niet meer toe.

Plaatsen en aankopen van schilderdeuren en buitendeur

Aankoop en plaatsing van 7 schilder deuren en 1 buitendeur in pvc.

Herstellen ramen

Ik heb 3 ramen die niet goed sluiten graag komen herstellen.

Houten trap in NB plaatsen

Trap in een nieuwbouwwoning, kwart draai rechts onderaan. Maten ongeveer 290 lengte, hoogte 277, breed 84

Vaste trap plaatsen naar zolderslaapkamer

Ik wil heel graag een gewone vaste trap laten plaatsen naar zolderslaapkamer. Het bestaande gat wordt toegemaakt en er wordt een nieuwe gemaakt op de juiste plaats om een vaste trap te plaatsen.

Herstellen van schuifraam

Herstellen van schuifraam gaat zeer moeilijk open.

Houten trap plaatsen naar zolder

Wij hebben momenteel een dunne stijle trap naar onze zolderruimte. Wij zouden graag de zolder veranderen in slaapkamers. Daarom willen wij de bestaande smalle trap vervangen door een degelijke trap voor dagelijks gebruik. Wij echter een beperkte ruimte om de trap naar boven te laten gaan/draaien.

Herstellen rail horizontale garagepoort

Onze houten garagepoort bestaat uit vier delen die openschuift. De onderste rail is volledig geoxideerd en moet worden vervangen. Poort schuift niet volledig meer open (blokkeert) Ook de pennen die de poort geleiden in deze rail dienen te worden vernieuwd.

Inbouwkast onder trap

Ik zou graag een inbouwkast onder mijn trap laten plaatsen. Op maat laten maken. Evenals een inbouwkast in mijn badkamer op de plaats waar mijn cv ketel staat

Carport plaatsen

Metalen carport voor mobilhome plaatsen. Gebogen carport of op 2 kanten gedragen. Zelfbouwpakket

Vaste trap naar zolder plaatsen

Om mijn zolder meer toegankelijk te maken, had ik graag een vaste trap laten plaatsen. Qua plaats denk ik dat dit het best een draaitrap zou zijn, al ken ik daar natuurlijk niet zoveel van. Opening aan te passen.

Blokhut Luna plaatsen

Graag plaatsing van de blokhut luna v 290 x 248. Er is reeds beton voorzien Dakgoten doen we zelf. De blokhut is nog niet besteld. Adres zal later aan de vakman worden meegegeven.

Herstellen deursloten en voordeur

Voordeur kunnen we moeilijk sluiten. Veranda deurslot blokkeert. De deur kunnen we niet meer openen. Ook voor het sluiten krijgen we de klink niet meer naar boven.

Blokhut Iris plaatsen

Graag willen wij de blokhut Iris 1 laten plaatsen. De ondervloer wordt door ons gelegd. De blokhut is reeds besteld.

Brandwerende deur plaatsen in appartement

Vervangen bestaande deur door brandwerende deur. De deur heeft een afmeting van 2 m 02 x 81.

Plaatsing ramen met hoogrendementsglas

Ik zoek een vakman voor de vervanging van mijn ramen van mij appartement (voorgevel). Hoogrendemendsglas met U-waarde van 1. 1 W/m2K, ramen in PVC wit met afwerking. Raam 1: H 151 cm x B 95, graag met kipstand en vliegenraam. Raam 2: H 151 cm x B 264 cm, bestaande uit 3 panelen. Graag 2 opengaande ramen, middenste deel vast, 2v kipstand en 2c vliegenraam. Afmetingen betreffen de volledige opening dus exacte opmeting noodzakeliik ingeval van bestelling.

Twee houten trappen plaatsen in boerderij

Wij hebben een boerderij gekocht en willen 2 nieuwe rechte trappen plaatsen op kort termijn. Dit betreft twee houten rechte trappen. Zal tegen een muur geplaatst worden. Leuning nodig.

Herstellen PVC raam

Bij het leveren van onze keuken, hebben zij schade gemaakt aan ons deurkaderment. Zij zullen deze bekostigen, maar ik zoek firma die dit kan oplossen zonder heel de deur te moeten vervangen.

Vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken

Wij willen graag een vaste trap zetten naar de zolder. Er moet wel een nieuw gat gemaakt worden. Er zit wel een klaptrap maar deze moet eruit en dat gat moet ook dichtgemaakt worden. De vloer op zolder is van hout. Wij kunnen eventueel wat foto's doorsturen van onze huidige trap van gelijkvloers naar eerste verdiep , omdat we graag een gelijkaardige trap wensen.