Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geluveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geluveld heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geluveld u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Geluveld of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geluveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen, vaste trap zolder, plaatsen van 2 trappen zonder leuning, nieuwe trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Geluveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Geluveld:

Zoldertrap en velux plaatsen

Ik zoek een vakman voor een gat naar mijn zolder te maken en een vaste trap naar de zolder alsook een grote Velux te plaatsen.

Installatie Velux rolluik en muggenhorren

Graag offerte voor de levering en installatie van een Velux rolluik (velux GGL). Herstelling van het draaisysteem en het rolluik van een reeds geïnstalleerde velux + installatie muggenhorren op 4 veluxen.

Plaatsen metalen buitentrap

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een metalen buitentrap, gezien er een muur aanwezig is, met treden in de muur aan ene zijde en andere zijde met eenvoudige leuning. Beide trappen zijn normale hoogte ( 15 treden ) Om twee dakterrassen te betreden.

Plaatsen van vaste trap naar zolder

Vaste trap naar de zolder plaatsen en opening aanpassen Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Voor de moment staat er een inklapbaar zoldertrapje. Ik weet echter niet of er genoeg plek is voor een vaste trap. Daar zou ik graag wat meer info over hebben. Het trapgat kan vergroot worden maar niet te veel en kan waarschijnlijk niet verplaatst worden.

Plafond, plinten en maken kast

Kleine oppervlakte plafond ong 2 op 2 ,plinten aandoen en kast . We zijn in bezit van materiaal . Adresgegevens op aanvraag

Voorzetrolluiken vervangen

Vervangen van 2 voorzetrolluiken afmetingen 2.05b x2. 20h

Renoveren van trap

Renovatie van bestaande houten trap

Blokhut Cottage plaatsen

Graag wil ik deze blokhut Cottage 295x385 bestellen en laten plaatsen. Ik had hieromtrent 2 vragen: 1/ is er een mogelijkheid om zwarte shingels te bestellen ipv de rode voorzien? 2/ wat zijn de kosten voor plaatsing Ik ontvang graag de offerte per mail en niet telefonisch

Blokhut Luna plaatsen

Wij willen de blokhut LUNA aanschaffen en door u laten plaatsen; de betonplaat zullen we zelf gieten. Graag offerte voor de volledige installatie van deze blokhut, houten vloer inbegrepen. Graag bevestiging of ik ondertussen de blokhut al moet aankopen.BLOKHUT LUNA - 290 x 290 met extensie van 200.

Blokhut plaatsen

Tuinhuis Tokio 3 m op 180 cm graag de prijs voor het plaatsen , dakbedekking goten en vloer doen we zelf !

Nieuwe trap plaatsen

We zoeken een vakman voor de plaatsing van een zwevende trap. Graag hadden we eens bekeken wat de mogelijkheden zijn in onze nieuwbouwwoning.

Brandwerende deur plaatsen

Ik zou een deur in de kelder willen laten vervangen naar een brandwerende deur (in die ruimte staat de gasmeter) Deze deur zou gecertificeerd moeten zijn. De maten van de deur zelf (kader niet inbegrepen) zijn 184 cm hoog en 84 cm breed Ik zou de oude deur en kader zelf kunnen ontmantelen.

Zwevende trap plaatsen

Zwevende trap in metaal of composiet plaatsen.

Plaatsen van glazen schuifdeuren

Plaatsen van glazenschuifdeuren op gyprocwand (2 stuks 215 x 93cm : +-30 kg , rail 200 cm) Ramen in bezit

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cambridge laten plaatsen 385x295 + extensie + achterwand plaatsen 2 of 3 de week van april 2017.

Trap vervangen

Wij zijn bezig met een totaal renovatie van ons huis en daar hoort ook een trap bij. Het gaat hier om de vervanging van een bestaande steektrap. De huidige trap kan opgevraagd worden.

Geluidsisolerende voorzetramen te plaatsen

Onze woning ligt bij een redelijk drukke baan. Twee van onze slaapkamers bevinden zich aan die straatkant, met de nodig lawaaihinder die dit met zich meebrengt. Wij overwegen de installatie van geluidsisolerende voorzetramen voor deze twee ruimtes en hadden graag een prijsofferte aangevraagd.

Veluxen vervangen

Vervangen van bestaande Velux dakramen type GGL 2 1010. FO5. 0 5 stuks in dak , met elektrisch dediening zonnewering/verduistering gordijn en vliegenraam , dak wordt bijkomende geisoleerd met 18 cm Polyerthaan panelen , waardoor de bereikbaarheid van het raam bovenaan verminderd, dus open en slulten onderaan. Leveren en plaatsen.

Blokhut Villach plaatsen

Graag willen wij een blokhut Villach 415 x 320 laten plaatsen, vloer en dakgoten inbegrepen. Kunnen jullie ons daarvoor de prijs laten weten ?

Rolluik plaatsen aan voordeur

Rolluik plaatsen aan voordeur (opbouw of voorzet).

Kozijnen harmonicadeur kunststof

Afmeting ongeveer 2.10 m breed, 2 m hoog. Kunststof omranding met isolerend dubbelglas, dienend als buitendeur van handelszaak. 3 of 4 secties, te vouwen naar één kant,en naar binnen.

Trap naar tuin bouwen

Trap voor toegang tot tuin vanuit woning, met eerst platform daarna trap, hoogte verschil 1,20. Afmeting platform ongeveer 1,20 x 6 meter, balustrade voorzien voor platform.

Zoldertrap plaatsen

In de zolderopening met zolderluik zou er een plooiladder moeten geplaatst worden.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Heb zelf trapgat gemaakt van 1600mm op 900mm. Het helemaal in orde brengen van het trapgat zou ik aan jullie willen overlaten als het kan. En misschien ook waar de boiler hangt en leidingen lopen in een appart kamertje laten bouwen.

Trapgat en trap laten maken naar zolder

Een trapgat is er al, maar er moet nog een raveel worden geplaatst. Alsook, installatie van een nog aan te kopen trap.