Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geluveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geluveld heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geluveld u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Geluveld of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geluveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, rechte trap en draaitrap plaatsen, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, dakkapel, vervanging glaspartijen in meerdere meranti ramen, houten trap plaatsen, buitentrap met terras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Geluveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Geluveld:

Spiltrap plaatsen

We willen graag onze steile trap door een spiltrap vervangen.

Plaatsen velux raam

Het plaatsen van een nieuw veluxraam

Verniste trap renoveren

Opknappen trap van 14 treden die nu vernist is.

Vliegenraam maken en plaatsen

Graag had ik een offerte ontvangen voor een vliegenraam + plaatsing. Afmetingen 1m85 op 2m25. Bestaande profielen zijn in aluminium.

Branddeur plaatsen in een studio

Ik zou in mijn studio een nieuwe voordeur nodig hebben, een branddeur en dit eigenlijk tamelijk dringend.

Binnendeur herstellen

Er is schade aan een binnendeur die bestaat uit een lag voleik en een laag ander hout met een afwasbare folie over; In die folie zit een gat en dient hersteld te worden. Eventueel zonder folie en een nieuwe laag hout om over te schilderen. Wellicht maken ze geen deuren meer met een afwasbare folie over (soor toile/plastic). Kunnen jullie hiermee helpen ?

Open rechte trap in metaal of hout

Graag een offerte voor een open rechte trap. Graag met prijs vergelijking tussen treden in hout en treden in metaal. Maten van trap hoogte:2,52mtrapgat 1,64m/0,90m

Montage blokhut Lounge

Graag prijs voor montage voor bovenstaande tuinhuis. (staat niet in de lijst). Blokhut lounge 295 x 295.

Zandstralen van trap en deuren

Trap en deuren in oud huis zouden gezandstraald moeten worden. Kan geen periode toewijzen. Gebouw wordt volledig gerenoveerd! Zandstralen voor de renovatiewerken of erna?

Rechte binnentrap plaatsen

Wij zoeken een rechte trap voor een hoogte van 290 cm en een breedte van 75 cm. Deze zou dienen in een huurwoning waar de leefruimte op de bovenverdieping ligt. De trap zou dienen als binnentrap en is zichtbaar vanaf de voordeur.

Voordeur plaatsen in aluminium of hout

Ik zou graag een voordeur willen plaatsen. Graag een keuze maken tussen aluminium en hout.

Afschaven van deuren

We hebben 3 deuren die we bijna niet meer open krijgen, ze slepen op de vloertegels. 1 voordeur en 1 buitendeur in meranti hout en binnendeur.

Garage of bijgebouw plaatsen

Wij willen een garage of bijgebouw bouwen van 80m² en 300m³. Vrijstaand. Er moeten voorzieningen zijn voor elektriciteit en water. Bijgebouw moet voorzien worden van 1 poort en +/- 3 ramen en een zolder Graag ook plaats voorzien om een smeerput te installeren.

Kozijnen kunststof

1 kozijn plaatsen in kunststof. Graag prijs hiervoor.

Blokhut Cottage laten plaatsen

Graag een prijs om de blokhut te laten plaatsen. Graag willen wij onze blokhut laten plaatsen op een betonvloer, die wij al zullen voorzien. Graag met dakgoten inbegrepen aub.

Vervangen van 3 velux dakvensters

Ik wil graag 3 velux ramen (2 in slaapkamer, 1 in badkamer) laten vervangen of vernieuwen.

Carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen

Carport met ingewerkte zonnepanelen moet verbouwd worden, 5 m op 5 m.

Metalen buitentrap plaatsen

Metalen trap langs gevel voor aparte ingang studio. Hoogte 3.10 meter. Breedte 84 cm. Traphoek ongeveer 40 graden.

Garage bouwen

Bouw van een garage met dak. De afmetingen zijn 6.20 meter breed op 6.65 meter diep en een nokhoogte van 6.20 meter. Aanbouw tussen de 2 gebouwen.

Vaste houten trap steken

Ik wil graag een vaste houten open trap naar de zolderkamer laten plaatsen. Er is niet veel ruimte beschikbaar waardoor trap met kwartslag zou waarschijnlijk beste oplossing zijn. Trapgat heeft afmetingen 172cm x 77cm. Hoogte vloer - plafond is 253cm en loopt boven reeds bestand trap naar 1ste verdieping.

Bestaande trap renoveren bekleden

Renoveren bestaande trap van bel-etagewoning, zowel de zijmuur als de treden. Bekleden met blauw steen. Graag in het voorjaar de trap laten renoveren.

Luchtgommen van trap

We willen 2 trappen luchtgommen samen 29 treden, met 2 kleine balustraden.

Herstellen stroef lopend schuifraam

Mijn schuifraam loopt stroef. Het gaat niet meer goed open en/of dicht. Hoeveel kost een herstelling hiervan?

Blokhut LARA plaatsen

Graag willen wij een offerte om de blokhut LARA te plaatsen op een betonnenvloer. Afmetingen zijn: 445 x 295. ook gieten van betonplaat. Deuren in melkglas.

Slaapkamerraam herstellen

Open- en sluitsysteem slaapkamerraam is gebroken. We kunnen raam niet zonder risico openen en sluiten.