Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geluveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geluveld heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geluveld u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Geluveld of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geluveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen, betonnen trap Z treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Geluveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Geluveld:

Betonnen trap plaatsen

Graag zouden wij een betonnen trap laten gieten in een draai van 90°. Deze kan worden afgewerkt met tegels of eventueel graniet (Nero Zimbabwe). Het verdiep betreft een standaardhoogte van +/- 2,5m hoogte.

Inox stoel maken

Ik ben een studente interieurvormgeving en voor het vak meubel heb ik een stoel ontworpen in inox. Nu ben ik op zoek naar iemand die deze tegen 12 juni kan realiseren. Mijn vraag is dus of jullie deze kunnen realiseren tegen deze datum en hoeveel het dan zou kosten. Ik zou dit graag hebben in buizen van 10 mm en 15 mm diameter. Voor het zitvlak zou het om een plaat gaan van 3 mm. Plannen kunnen worden doorgestuurd.

Houten schuifraam herstellen

We krijgen ons houten schuifraam (1998) nog bijna niet meer open en dicht. Dit gaat zeer moeizaam en zwaar. We vermoeden dat het met het hefsysteem te maken heeft.

Houten tuinhuis op maat maken

Graag de prijs voor een tuinhuis met bijhorende annex overkapping. Afmetingen van het tuinhuis: diepte 250 , lengte 300 cm . Annex overkapping: diepte 250 cm , lengte 300 cm. Annex achteraan dicht. Plat dak. Vensterdeur in dieptekant. Venster in voorkant lengte. Dakbedekking EPDM.

Plaatsen van blokhut Modern

Graag willen wij een blokhut modern 355 X 295 met plat stalen dak (geïmpregneerd met goten en stormbeveiliging) laten plaatsen op een betonsokkel die wijzelf zullen aanbrengen.

Toegangsdeur van appartement plaatsen

Voor onze studio wensen we een nieuwe toegangsdeur te plaatsen. We dachten aan een branddeur (rf 30) met minstens een driepunts-sluiting en dievenklauwen De deur is +_ 83 cm breed en 201,5 hoog Langs een zijde van het deurgat is er geen mogelijkheid om een deurlijst op volledige breedte te plaatsen, er loopt een muur

Plaatsen velux dakraam

Plaatsen en afwerken van een velux dakraam. Onder afwerken versta ik ook de afwerking in de kamer van de te plaatsen velux.

Glas vervangen in deur

Glas vervangen in deur. Afmeting 90 op 210 met omranden van 10 of 15. Dubbelglas. Chassis houtwerk.

Houten buitentrap te herstellen

De houten trap langs de gevel is aan herstelling toe. Afmeting treden : diepte 27cm lengte 85cm dikte 4cm 14 treden + 7 treden voor platform

Plaatsen van verlaagd plafond

Verlaagd plafond maken. +/- 5x4m

Plaatsen nieuwe dichtingen in ramen

Ik heb nieuw dubbel glas laten plaatsen maar heb nog steeds veel geluid binnen. Volgens mij moeten de dichtingen vervangen worden om het geluid te reduceren. Het zijn ramen van de jaren 80 in hout. Dringend !

Herstelling stalen schuifdeur

Ons appartement heeft stalen ramen (bouw dateert van jaren 80); de rail en ws. De roullementen van het grootste raam (breedte ca. 3m) is helemaal uitgesleten waardoor raam eigenlijk niet meer open kan. Plaats : Knokke.

Deuren herstellen

In drie deuren is het slot losgekomen in de deur. De schroeven die het slot in de deur klemmen zitten los doordat de schroefgaten uitgesleten zijn. Reden : ruwe manipulatie van de klinken. Gevolg : klink zit los in de deur.

Herstellen schuifdeur

De schuifdeur van de veranda gaat niet goed meer open. Schuifraam in hout.

Monteren van blokhut Modern

Wij hebben gisteren een tuinhuis bij mkcro gekocht, betreft Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd. Deze hadden wij graag laten plaatsen. Wij hebben momenteel een tuinhuis van 5 op 4 meter die we dienen af te breken alvorens de nieuwe te plaatsen. Binnen ligt een vaste tegelvloer die we wensen te laten liggen. Kunt u het nieuwe tuinhuis plaatsen? Wanneer zou dit voor u passen? Ik denk dat de levering van het tuinhuis ongeveer 4 weken zal op zich laten wachten.

Houten verandaschuifdeur vervangen

Houten buitenschuifdeur glas. 25 jaar oud. Hefboommechanisme werkt niet meer, slot werkt moeizaam Glijwielen onderaan zeer stroef. Beiden te vervangen

Garage en carport plaatsen

Ik wens een basic carport te laten plaatsen daar ik een oprit creër op het einde van de tuin. Ik wens met de vakman de mogelijkheden te bekijken voor een carport met automatische poort of "rolgordijn" en voor gewone poort.

Molenaarstrap naar zolder plaatsen

Ik wens de bestaande VLizo trap naar het zolder te vervangen door een vaste trap. Gezien het trapgat 66 cm x 116 cm meet heb ik geen ruimte voor een echte trap. Zou een molenaarstrap mogelijk zijn? Hoeveel plaats neemt een molenaarstrap is? Komt die verder dan een vlizo trap? De afmetingen vloerplaat 1 ste verdieping naar vloerplaat 2 de verdieping is 291 cm.

Herstellen garagepoort Crawford

De kabels links en rechts die de poort omhoog en omlaag trekken zijn volledig verward geraakt. Uit noodzaak heb ik deze kabels doorgezaagd om de poort volledig toe te doen. Het elektronisch gedeelte werkt perfect.

Vervangen wieltje en geleider houten schuifdeur

Houten schuifraam sleept bij het openen. Vervangen van geleiders/wieletjes (?).

Trap in twee delen vernieuwen

Trap in twee delen één deel van 11 treden overloop en dan nog 6 trappente vernieuwen. Liefst een gesloten trap langs beide kanten afgewerkt ook rechte balusters in rubberwood of hout. Afmetingen 180 op 300 trap moet tegen mekaar aansluiten.

Stapelbed op maat maken

Ik zoek een stapelbed 80 x 180 ( voor een caravan ) Moet geleverd worden om zelf dan te monteren

Stalen binnendeur met glas

In onze nieuwe woning moet tussen de gang en de living een glazen binnendeur, om zoveel mogelijk licht te laten binnenvallen. Afmeting van het deurgat is 205 cm (breedte) op 225 cm (hoogte). Zowel van gewone glazen deuren als van een glazen binnendeur met stalen frame.

Plaatsen dakraam

Wij zouden graag onze zolder ombouwen tot een slaapkamer en wensen een dakraam te plaatsen in ons hellend dak. De locatie is goed bereikbaar van op de zolder. 90x90

Plaatsen gelakte stalen leuning

Wij zouden graag onze oude (gedateerde) leuning vervangen door een zwarte gelakte stalen leuning.