Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geluveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geluveld heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geluveld u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Geluveld of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geluveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vaste trap naar zolder en trapgat maken, prijsofferte metalen trap plaatsen, op maat maken ingebouwde kasten, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen, plaatsen trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Geluveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Geluveld:

Plaatsen trap

Diameter trapgat 147 cm - Totale hoogte +- 260 cm - Zwarte trap met houten treden en zwarte leuning in metaal - mag ook met metalen treden

Herstellen automatische garagepoort

We hebben in onze depot een elektrische garagepoort waarvan de veren stuk zijn. Kunt u mij een offerte bezorgen voor de herstelling hiervan, T-veer 80/152 rechts T-veer 80/151 links

Vervangen wieltjes schuifraam

Ik zou graag offerte verkrijgen voor het vervangen van de wieltjes van mijn schuifraam. Deze is amper 3 jaar oud maar schuift zeer stroef.

Plaatsen Blokhut Modern

We hebben reeds een betonnen plateau van 5m op 4m. Is de blokhut Modern van 505x385 mogelijk op dit plateau? Zal nog eens correct meten, misschien heb ik enkele cm meer dan 5m.

Ingemaakte kast voor condensatieketel

In ons appartement te De Panne willen we een kast op maat laten maken voor de badkamer waarin de buizen e.a. van de condensatieketel in verwerkt zitten.

Vaste rechte houten trap plaatsen naar zolder

Ik zou graag een vast trap zetten van het eerste verdieping naar de zolder. Momenteel bereikbaar via een ladder. Een klassieke houten trap, er moet ook nog een opening uitgevoerd worden. Graag in de maand februari - maart aan de werken kunnen starten. Graag ter plaatse komen kijken.

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.

Velux ramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen plaatsen en afvoer in dakgoot. Best te plaatse komen kijken.

Plaatsen vaste trap naar de zolder

Wij zoeken een aannemer die ons een vaste trap naar zolder kan plaatsen. Nu kunnen we de zolder enkel betreden via een uitschuifbare ladder die op de overloop uit komt. Wij zouden graag een nieuw gat ergens in het plafond willen laten maken en vandaar uit een vaste trap naar de zolder. Wij wonen echter wel al in het huis.

Houtrot reparatie houten ramen in veranda

Ik wil het houtrot in mijn veranda verwijderen/behandelen. Afgelopen zomervakantie werden diverse stukken rot hout weggekapt. Het houtrot bevindt zich voornamelijk aan de z-w-zijde van de veranda waar de regen meestal tegen de ruiten slaat. Ik had ook graag advies gekregen indien bepaalde ramen moeten vervangen worden aangezien er blijvende condens in geraakt is.

Kast maken voor condensatieketel

Ik wil graag een kast over een hele muur (breedte 249 cm, hoogte 235, diepte 50 cm) waarin ook mijn condensatieketel zit (breedte 120 cm). We zouden de kast graag afwerken met schuifdeuren: in het ene deel de condensatieketel, in het andere deel legplanken.

Zoldertrap plaatsen

Het laten plaatsen van een uiklapbare zoldertrap.

Vaste trap in hout plaatsen

Trap in hout op 1ste verdiep met dubbele draai. (2 keer 90 graden) 300 cm hoogte en 90cm breed. Met leuning.

Blokhut Lodz plaatsen

Graag zou ik mijn blokhut laten plaatsen, Lodz, 504 cm & 380 cm Graag had ik de prijs van plaatsing gehad inclusief BTW.

Tuinhuis - atelier bouwen

Ik wil een tuinhuis/atelier bouwen ongeveer 3*5 or 6 maar dit zou geïsoleerd moeten zijn. De bedoeling is dat ik dit als atelier kan gebruiken.

Rechte trap

Vakman voor een bekleding van rechte trap in de gang. Breedte 90cm en een totaal van 14 trap. Hoogte van een totale trap zou zijn 19 cm. Plaatsen op een bestaande beton zolder.

Deur en deurkader herstellen

Mijn deur is ingetrapt geweest. Het kader zit iet wat los en het slot hing er uit aan de kant waar de deur in vast klikt, we zijn nu al twee weken verder. Had dit graag zo snel mogelijk bekeken door een vakman. Voordeur van een herenhuis, vrij zware deur.

Installeren van sectionele garagepoort

Installeren van sectionele garagepoort en afbreken van oude garageschuifdeur.

Zwevende trap plaatsen

Voor onze nieuwbouw hadden wij graag een idee van de prijs voor een trap (wit, materiaal nog niet gekozen), liefst zwevend met eventueel een glazen balustrade (of wand). U vindt hierbij foto's van voorbeeldtrappen en de plannen van onze woning. We hebben een trap nodig van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en van de eerste verdieping naar de ingerichte zolder. Alvast bedankt.

Draaitrap plaatsen

Oude rechte trap moet plaats maken voor draaitrap en huislift voor zoontje in rolstoel.

Plaatsen velux ramen

Is het mogelijk om een offerte te bekomen voor plaatsen van 3 * VELUX Tuimelvenster GGL PK04 2050 hout wit afgelakt incl. EDW 2000 gootstuk (incl. BDX/BFX) + VELUX Solar rolluik SSL PK04 0000S Antraciet grijs. Aankoop en plaatsing.

Glazen schuifdeur

Graag willen wij onze gelijkvloerse verdieping afschermen van de eerste verdieping via een glazen (schuif)deur. Momenteel zitten we met een "trapgat". In bijlage ziet u de huidige situatie (is ongeveer een 2,5m op 2,5m). 1) is dit mogelijk? 2) indien ja, op welke manier(en) 3) wat is de prijs hiervoor?

Plaatsen van hordeur

Opdracht: plaatsen van een hordeur achteraan de keukendeur. De huidige hordeur sluit onvoldoende en is beschadigd aan het kader waardoor ze sleept en dient vervangen te worden.

Plaatsen grote trap

Trap van gelijkvloers naar 1, van 1 naar 2 en van 2 naar 3 29'der leuning , meest basic trap 2 stuks maken boven een bocht. Graag een houten trap.

Trap bekleden

Bekleden van traptreden (stenen trap) , vervanging van huidig tapijt , alsook overloop op eerste verdieping bekleden. Aantal trappen : 17 Hoogte traptrede : 16 cm Diepte : 23 cm Opstoot boord Overloop : 3. 20 m op 2.30