Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geluveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Geluveld.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Geluveld of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, zolder maken met kamers, garage bouwen, garage opnieuw bouwen, carport in aluminium bouwen, houten plafond plaatsen, metalen design trap in nieuwbouw plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap storten in industriegebouw, houten trap plaatsen en afwerken met thermowood, vaste zoldertrap plaatsen, houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen, metalen trap plaatsen met houten treden, schrijnwerkerij - mdf - gyproc, metalen trap tussen twee muren plaatsen in een bedrijf

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Geluveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Geluveld:

Brandwerende deur plaatsen in appartement

Ik wens een brandwerende deur afmeting : ongeveer 77 x 202.

Houten trappen plaatsen

Ik wil graag 2 trappen laten plaatsen in een nieuwbouwwoning. Het gaat om twee houten trappen met elk een kwartslag. Er moet geen trapgat gemaakt worden aangezien het gaat om een nieuwbouw.

Gepolierde betontrap plaatsen in een NB woning

We zouden graag een trap in gepolierde beton laten plaatsen in onze nog te bouwen woning. Het zou gaan om 14 treden. Rechte trap zonder bochten. Prefab mag ook.

Trap bekleden met stof

Trap bekleden met stof. Ongeveer een 17 treden en een palliertje te bekleden. Graag komen kijken ter plaatse.

Branddeur te plaatsen in appartement

Levering en plaatsing van een brandwerende deur 30".

Garage opnieuw bouwen

Vrijblijvende prijsofferte: losstaande garage afbreken en opnieuw bouwen. Ook nieuwe ondergrond gieten want is nu niet waterbestendig. Huidige maat: 3,4 x 6 m, maar liefst wat vergroten naar 4 x 7 ongeveer. Zijdeur, raam en garagepoort voorzien (eventueel 2de hands)

Trap bekleden met sisal of dik wol

Wij willen graag een bestaande houten trap herbekleden. Momenteel plakt er een lelijk tapijt aan vast. Graag opnieuw bekleden met sisal of dikke wollen tapijt. Er zijn 14 volledige treden, één draai. Het is een dichte trap. Zijkanten moeten niet bekleed worden.

Schuifraam herstellen

Het houten schuifraam in onze keuken schuift niet goed en de hendel werkt ook niet zo goed meer. Graag hadden wij dat laten herstellen.

Metalen trap plaatsen

Rechte trap in aluminium plaatsen. De trap zou ongeveer 4 meter 40 lang zijn.

Schuifraam uitnemen en herstellen

We hebben een schuifraam die we niet meer open krijgen. Er is 1 van de haken die blijft vastzitten. De schuifdeur in zijn geheel uitheffen lukt ook niet. Ik denk dat men het raam er zal moeten uitnemen en het daarna herstellen.

Herstellen van houten wc raam

Het kip-systeem van het houten raam in het toilet werd geforceerd. Graag hadden we ook veiligheidsmaatregelen voorzien voor inbraak (tralie of staaf)

Opgergkasten in elkaar steken

Ik zoek een klusjesman die 2 opbergkasten voor mij in elkaar kan steken.

Blokhut plaatsen Luna

We zoeken een vakman voor het plaatsen van de blokhut luna. Blokhut-luna-295-x-295-cm--extensie-380-cm De betonplaat ligt er al en heeft als afmeting 305 x 705. Is dus iets te groot.

Houten buitendeur herstellen

Na inbraak is onze buitendeur, klein houten poortje, beschadigd. Ik zoek iemand die het hout van deze buitendeur kan komen herstellen.

Plaatsen van een houten draaitrap en trapopening

Plaatsen nieuwe trap van gelijkvloers naar eerste verdiep nu geen trap aanwezig. Trap opening ook plaatsen. Graag een houten trap. Met een draai. Opening van maximum 2 op 2 meter. Tegen de muur met een armleuning.

Plaatsing tuinhuis

Plaatsen van blokhut Cottage of Remini van Makro. Plaatsing asap .

Rechte trap bekleden met laminaat

Een rechte trap bekleden met laminaat. Het zijn 12 treden.

Vervangen van keukenkastjes en schuiven

vervangen van keukenkastdeurtjes en schuiven Keuken renoveren (fronten)

TV meubel op maat maken

Ik wil graag een houten tv meubel op maat laten maken. Het gaat om een meubel die ongeveer 3.5 meter breed moet zijn, de totale lengte van de muur. Ook moet men de open haard afschermen met een soort van marmeren plaat.

Het plaatsen van 2 dakramen

Ik zou graag 2 dakramen laten plaatsen op een helend dak.

Houten trappen plaatsen

Houten trap plaatsen, er staat momenteel niks. Het betreft een trap in een traphal over 2 verdiepingen verdieping 1: hoogteverschil 360 cm 20 treden. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping. Het is een zijde tegen de muur. Ter plaatse komen kijken.

Trappen bekleden

Trappen bekleden. Dit is nu een betonnen trap. Er zijn twee trappen.

Dakramen ( velux) plaasen

Wij zouden graag 2 grote dakramen laten plaatsen. Iets van 110cm op 80 cm ongeveer. Dubbelglas.

Metalen compacte trap plaatsen

Metalen trap plaatsen in de woonkamer is voor een mezzanine met een leuning graag. Het moet een kleine compacte trap zijn. Mag een combinatie zijn van metaal met hout. De hoogte is 2,85 m, de plaats waar de trap mag komen is 1,10 m breed. Er mag we een draai inzitten waardoor je meer ruimte hebt om de trap te plaatsen. Alles wat na die draai zou komen staat wel voor het raam dus willen we dat zo beperkt mogelijk houden. Wij zijn dus op zoek naar een creatieve oplossing zodat we toch een trap hebben en nog een beetje zicht op de tuin.

Houten zwevende trap plaatsen

Houten zwevende trap plaatsen. Rechte trap.