Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor muren beslaan met osb platen:

Muren beslaan met osb platen

In 5 slaapkamers van ongeveer 12m² dienen de muren te worden beslaan met Osb 3 platen. Deuropening, venster en schoorsteen in elke kamer. Osb3 reeds aangekocht.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Geluveld (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren beslaan met osb platen uit heel België:

3 Toiletruimten verbouwen in horecazaak

We willen de toiletruimte van een horecazaak laten renoveren en of verbouwen. Bestaat uit twee ruimtes, afgescheiden door een klapdeur, vrouwen/mannen. Indien nodig de afvoer verbreden. Muren betegelen met 60 x 30 tegels en eventueel een kant met planchetten beslaan. Vloeren in gietvorm slijtvast of tegels. Werken uitvoeren vanaf 2 of 3 januari.

Renoveren van badkamer

De bestaande badkamer is heel klein 1. 40 breed en 1. 72 diep. Door de muur tussen badkamer en keuken te verplaatsen, winnen we 80 cm in de breedte. Nadat de muur is verzet, zal dus de loodgieterij etc... moeten aangepast worden aan de nieuwe configuratie en zal een bad, een lavabo en toilet worden geplaatst. Tegels komen enkel in het douchegedeelte van het bad. Voor de rest ga ik voor mooie witte muren. Het bestaand ventilatiesysteem moeten worden vernieuwd, met een echt ventilatortje in het rastertje. En het plafond zal moeten herplaatst worden (vals plafond nu, dat groter moet worden om dan nu de nieuwe oppervlakte van de badkamer te beslaan). Het wordt een ingebouwd toilet allicht, met op dezelfde lijn het lavabo'tje.

Renoveren van een gang

Gang renoveren:oude faiencetegels afbreken, oude chambranles afbreken. Vloer uitbreken en nieuwe vloer leggen. Plafond verlagen en beslaan. Kader tegen muren plaatsen en beslaan. Afm: 1. 10 breed op 3. 50 hoog op 5 m lang. Materiaal zal door ons worden aangekocht.

wij willen ons dak vernieuwen onze ...

wij willen ons dak vernieuwen onze bestaande garage afbreken en opnieuw bouwen onze koer aanpassen nieuwe porte fenetre steken en eventueel de muren op de koer beslaan met hout of laten bepleisteren