Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heist aan Zee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Heist aan Zee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Heist aan Zee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Heist aan Zee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Heist aan Zee:

Bekleden trap

Woning 15 jaar oud, trap in hout is nooit bewerkt. Ik zou deze graag laten bekleden met laminaat of schilderen. De trap bestaat uit 16 treden.

Trap bekleden massief hout

Trap te bekleden in massief hout. Trap is gemaakt uit beton.

Kast vergroten met mdf

Kast verlengen mdf. 2 leggers. Deur kastmdf. 5 leggers. Deur maken.

Keukenkasten herstellen in de keuken

Door waterschade hebben wij schade aan onze keuken. Zichtbare schade is binnenkant (incl zij-,onder- en achterpaneel) van een kast, 3 voorkanten van kasten die dienen te worden vervangen en waterslot dat opnieuw dient te worden geïnstalleerd

Stapelbed op maat maken

Stapelbed loodrecht op mekaar, waarvan het bovenste bed aan de muur is vastgehecht en in hout gemaakt met ladder. Onderste bed moet niet speciaal aangemaakt worden want kan gelijk welk bed zijn en dient er onderaan met een hoek van 90 graden er onder geplaatst te worden.

Brandwerende deuren plaatsen in appartement

Om te voldoen aan het logiesdecreet moeten er in ons appartementsgebouw de inkomdeur van een appartement vervangen worden door een houten deur met RF 30. Het moeten geen veiligheidsdeuren zijn, evenwel met driepuntsslot + veiligheidscylinder. Afmetingen 81 cm breed en 200 hoogte. Appartement gelegen op vierde verdieping. Een nieuwe tussendeur zou optioneel ook worden besteld (72cm breed, 200cm hoog)

Houten ankers vervangen en buitenschrijnwerk ramen

De ankers die het buitenschrijnwerk van een dubbel raam +/- 210 cm hoog zijn gecorrodeerd en uitgezet waardoor het draaiend gedeelte van het raam gespannen zit en niet meer open kan draaien. Bedoeling zou zijn de ankers te vervangen door inox exemplaren en het houtwerk zou moeten worden hersteld/vervangen.

Brandwerende deuren plaatsen in appartement

Om te voldoen aan het logiesdecreet moeten er in ons appartementsgebouw de inkomdeur van twee appartementen vervangen worden door houten deuren met RF 30. Het moeten geen veiligheidsdeuren zijn, evenwel met driepuntsslot. Afmetingen 90 cm breed en standaardhoogte. Appartementen gelegen op derde en vijfde verdieping.

Balustrade, trap en schutting plaatsen voor dakterras

Voor een dakterras willen wij een balustrade, een trap naar de tuin en een schutting (privacy buren). Liefst in hout of hout en metaal gecombineerd. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten.

Waterdicht maken van PVC ramen

We hebben een appartement met 3 vrijstaande gevels. Via sommige ramen insijpelen van water bij veel wind en regen. Probleem me afsluitrubbers of verkeerde afstelling. Dit gaat om 6 ramen van een appartement.