Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ichtegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Ichtegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Ichtegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen kozijnen, deuren en ramen in Ichtegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Ichtegem:

Trap bekleden met laminaat

We wensen onze houten trap te laten bekleden met laminaat, bestaat uit 2 x 7 treden met tussen allee en erna nog eens 7 treden en boven zijn er ook nog 2 ballustrades.

Velux vervangen

Oude velux versleten - vraag tot vervangen + installeren + zonnewering langs buiten + verduistering langs binnen. Afmeting : 1 m op 1m.

Herstellen van slepende voordeur

De voordeur sleept over de vloer aan de kant, waar hij opengaat. Het is een houten deur met 5-puntsluiting. Aan de kant , waar hij opengaat, zijn reeds hele strepen. Als we de deur wat opheffen bij het openen, sleept hij minder of niet.

Herstelling van de rolluiken

Vastzittend manueel bediend rolluik (plastiek)losmaken