Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ingelmunster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Ingelmunster.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Ingelmunster of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Ingelmunster die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Ingelmunster:

Herstellen raam

We hebben een ouder huis gekocht en hebben problemen met een raam op de bovenverdieping. Het glas is los van het houtwerk en zo komt er vocht binnen. Het is een raam die open kan. Graag had ik geweten of het raam vermaakt kan worden door bijvoorbeeld de raamdeur te vervangen of als het volledige raam moet worden vervangen want het hout van de deur zelf is volgens mij volledig kapot. Ik zou hier niet lang mee willen wachten.

Zwevende planken en inbouwkast maken

Graag had ik 4 zwevende legplanken en 1 kleine inbouwkast laten maken. Kast voor in de praktijkruimte onder hellend dak.

Plaatsen dakramen met rolluiken op zonne-energie en afstandsbediening

We zouden graag 1 of 2 dakramen met rolluiken op zonne-energie + afstandsbediening willen plaatsen in de zolder. Graag zouden we een offerte ontvangen met 1 en 2 dakramen met rolluiken op zonne-energie + afstandsbediening. (We wonen in Ingelmunster in een nieuwbouw 5 jaar. ) Kwaliteit en klantvriendelijkheid is een vereiste voor ons.

Nieuwe houten trap in de plaats van de oude

Ik had graag een nieuwe kwart-draai houten trapplaatsen De offerte zou ik liefst zo snel mogelijk hebben en de trap moet pas geplaatst worden in mei.

Herstellen van plafond

Door een lek in mijn dak is mijn latten plafond beschadigd. Het zou moeten vervangen worden. Daarom had ik graag een prijsofferte gehad.

Aanpassingswerken aan tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis renoveren. Houten banken en vast paneel plaatsen alsook herstellen van golfplaat enz

Plaatsen zoldertrap en isolatie zolder

Wij zoeken iemand uit regio Ingelmunster voor het plaatsen van een uitschuifbare zoldertrap. Een zolderopening moet ook nog gemaakt worden. We hadden graag een vrijblijvende offerte ontvangen. De zolder zouden we dan ook willen laten isoleren.

TV-meubel - maatwerk

Prijsofferte maken TV-meubel (zie tekening) Afmetingen 120x50x45 met 2 schuiven onderaan, houtsoort / duurzaam (nog te beslissen) Afwerking te oliën, kleur nog te beslissen of anders geschuurd, klaar om te oliën

Nieuwe tuindeur

Plaatsing van nieuwe tuindeur en omlijsting in 100 % meranti, naar hetzelfde model van de bestaande, kapotte tuindeur, met inbegrip van scharnieren en deurkruk. Exclusief (basis)verflaag. ps : ik heb foto maar slaag er niet in deze in Uw site te importeren

Inbouwkast in mdf

we zouden in de slaapkamer een wandmeubel vloer/plafond willen laten steken met opendraaiende deuren in MDF zonder laden De breedte is 329cm en hoogte is 239.5cm