Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor nieuwe trap naar zolder + gat maken in betongewelf:

Nieuwe trap naar zolder + gat maken in betongewelf

We willen graag een vaste trap plaatsen naar de zolder, hievoor moet er een nieuw gat geplaatst worden in de betongewelven, daar het trapgat op een andere plaats komt. Andere opening dichtmaken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Kuurne (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe trap naar zolder + gat maken in betongewelf uit heel België:

Afwerken zolder en plaatsen van trap

Plaatsen van trap naar zolder. Trapgat is aanwezig, maar dient nog afgewerkt te worden. Daarnaast wensen we onze zolder af te werken: isoleren, gyproc plaatsen en 2 veluxen installeren. De oppervlakte van onze zolder bedraagt ongeveer 35m².

Betonnen trappen bekleden

Betonnen trap naar 1ste verdiep van 17 treden bekleden met HPL, CPL of laminaat. Ook betonnen trap naar zolder van 15 treden met bocht onderaan bekleden met zelfde materiaal. Graag ook leuningen plaatsen in ongeveer zelfde materiaal.

Trapgat maken

Nieuwe opening naar zolder maken met later de optie om vaste trap te plaatsen. Zoldervloer is van beton.

Zolder renoveren

Ik wil verschillende werken laten uitvoeren in mijn woning: _inbouwkast onder trap 2,5m x 2,5m / 2 _badkamer uitplakken 32m2 _zolder reno : 2 veluxen vervangen GGU UK04 0069, isoleren 34m2, gyproc 40m2, nieuwe vloerbekleding 15m2, inbouwkasten 9m2 _nieuwe buitenberging 8m2 _achtergevel reno 11m2

Vergroten trapgat en vaste trap plaatsen

Vaste houten trap naar zolder plaatsen. Mogelijks moet het trapgat vergroot worden.

Zoldervloer verstevigen

We zijn onze zolder aan het afwerken naar een slaapkamer. Er staat reeds een vaste trap en de elektriciteitswerken zijn achter de rug De vloer van de zolder zijn osb platen die krom getrokken zijn (vermoedelijk van de warmte want het dak was niet geïsoleerd) We zoeken een vakman om de oude vloer te verwijderen, versteviging aan te brengen en een nieuwe ondervloer te plaatsen. Het gaat een slaapkamer worden voor onze dochtertjes dus geluidsisolatie is heel belangrijk voor ons De oppervlakte is ongeveer 30m2

Houten trap plaatsen

Momenteel hebben we een uitklapbare zolder trap die we willen vervangen door een vaste trap. Vaste trap zou wel vanuit een andere ruimte moeten vertrekken dan de ruimte waar de zolder trap nu staat. De uitklapbare trap heeft 11 treden nu. We zouden ook zeker een plaatsbesparende trap willen.

Houten trap plaatsen

Het gaat over een vaste trap naar de zolder, ongeveer 3 meter. Nu staat er een valtrap van een 15tal treden. Er is mogelijk dat het gat zou moeten verplaatst worden.