Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ledegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Ledegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Ledegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Ledegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Ledegem:

Plaatsen tuinhuis Luca

Blokhut Luca 410 x 380 cm te plaatsen. Fundering staat er al.

Binnendeuren plaatsen

Graag dringend een schrijnwerker gezocht voor het plaatsen van volgende schilder deuren Dit is de spannende maat links buiten draaiend 900 x 2080 links buiten draaiend 880 x 2070 met met wc-sluiting Aantal = 2 deuren . Deuren nog niet aangkocht.

Houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Ik wil graag een houten trap plaatsen naar de zolder. Dit moet een trap zijn met 1 kwartdraai. Men moet ook nog het trapgat maken in een betonnen vloer.

Blokhut plaatsen

Graag had ik de blokhut cottage 295 x 385 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Ik had graag de prijs voor de installatie incl betonnen ondergrond en excl betonnen ondergrond. Mak ik ook vragen om nog een offerte voor blokhut Latina 320 x 205 ook van bij Makro. Met en zonder betonnen ondergrond. Doordat ik nog twijfel tussen die twee.

Velux ramen plaatsen

2 oude dakramen (afmetingen : 48 x 65 cm) moeten vervangen worden door eenvoudige Veluxen.

Nieuwe buitentrap plaatsen met balustrade

Buitentrap in afselia (of ander weerbestendig hout) met palier (overloop) naar terras en balustrade aan 1 zijde, geplaatst tegen muur. Traphoogte 3,10m (17 treden) trapbreedte 0,80 meter palier : 1,80 X 0,80 meter.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 X 385 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. Vloer en inclusief dakgoten. Werken uit te voeren over 6 maanden.