Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mannekensvere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mannekensvere.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mannekensvere of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen in Mannekensvere die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mannekensvere:

Houten trap bekleden

Ik heb een trap van 14 treden (2 treden, dan een plateautje en dan nog eens 12 treden). Ik zou graag de treden laden bekleden, alsook de zijkant van de trap als het plateautje. Trap bestaat uit hout en qua bekleding denk ik aan HPL / CPL / laminaat.

Traprenovatie

Ik zou graag mijn trap in een nieuw kleedje stoppen. Er zijn hier een daar brokken af, op de ene plaats hangt er nog verf en op de andere niet, en hij is ook niet meer overal stevig. Het betreft 2 treden, dan een klein plateautje en dan nog eens 14 treden. Ook de zijkanten zouden moeten bekleed worden. Mijn laminaat boven is grijsachtig. Ik zou graag hebben dat mijn trap daarbij past.

Houten trappen plaatsen 6 stuks

Voor 2 trappen of 1 trap die doorloopt door 2 verdiepingen. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping. Ter plaatse komen kijken wat de mogelijkheden zijn. Nog een ander huis ook trappen die moeten worden geplaatst. In totaal 6 trappen te plaatsen.