Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten trap bekleden:

Houten trap bekleden

Ik heb een trap van 14 treden (2 treden, dan een plateautje en dan nog eens 12 treden). Ik zou graag de treden laden bekleden, alsook de zijkant van de trap als het plateautje. Trap bestaat uit hout en qua bekleding denk ik aan HPL / CPL / laminaat.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Mannekensvere (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten trap bekleden uit heel België:

schilderen van gyproc plafonds en een houten trap

In een rijwoning te Ledeberg welke momenteel leeg staat en gerenoveerd wordt i.k.v. verhuur verfde ik reeds met primer het nieuw geplaatste gyproc plafond. Door tijdsgebrek, zoek ik een schilder voor het verven met de definitieve laag van deze gyproc plafonds en van een houten trap A. Het verven van deze gyproc plafonds welke reeds een laag primer hebben met 1 of eventueel 2 definitieve lagen. De meeste plafonds zijn 3m hoog ( op de 2de verdieping zijn deze lager ) Totale oppervlakte 103 m2 Gelijkvloers ( living, keuken, garage ) 50,3 m2 Living + 2 koepels Achterkeuken + berging Garage 1ste verdieping ( badkamer + slaapkamer ) 22,24 m2 2de verdieping ( Slaapkamer2, Slaapkamer3 + mezzanine) 31 m2 B. Afschuren en verven van houten trap

Nieuwe trapleuning in INOX/ RVS

Trapleuning bevestigen op trapwand van een houten trap. Graag een leuning in INOX/ RVS over 1 verdieping, dus een lengte van 2m80 ongeveer.

Luchtgommen houten trap

Wij hebben een oude houten trap die door de vorige eigenaars grijs is geschilderd. Wij willen deze graag terug in een houten kleur. Het gaat om een trap van 23 treden (onderbroken met een tussen verdiep en een hoek) breedte trap 70cm lengte trap 7 meter.

Plaatsen van een houten trap

Het zou gaan om een zoldertrap waar al een luik plaats voorzien is. Het liefst van een eenvoudige houten trap, waarschijnlijk met een kwart draai. Dit zou een budgetvriendelijke trap moeten zijn die binnen in huis geplaatst moet worden.

Houten trap plaatsen

Ik zoek iemand trap op maat maken voor mijn tussenverdiep. 4 tredes.

Rechte houten trap plaatsen

Rechte houten trap zonder leuningen tussen 2 muren plaatsen.

Houten trap bekleden met hout

Mijn trap is in heel goede staat, maar we hebben het tapijt verwijderd en er zijn lijmresten op de treden. Ik zou graag deze trap met hout laten bekleden, zodoende we deze kunnen schilderen in het wit. De leuningen zijn reeds helemaal afgewerkt in het wit. Er hoeft daar verder niets aan te gebeuren. De treden zijn 23cm x 67cm Hoogte van de trede : 18cm Aantal treden : 33

Vergroten trapgat en vaste trap plaatsen

Vaste houten trap naar zolder plaatsen. Mogelijks moet het trapgat vergroot worden.