Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Middelkerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Middelkerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Middelkerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Middelkerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Middelkerke:

Brandwerende, geluidsdempende deur plaatsen

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een brandveilige deur met veiligheidsslot die ook geluidsdempend is. Dit laatste is nog het meest belangrijke.

Herstelling deur berging op terras

De buitendeur van de berging op het terras van ons appartement is kapot waardoor we ze niet meer toe krijgen en ze steeds weer open waait. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.

Trapleuning plaatsen

Plaatsen v/e trapleuning i/d gemeenschappelijke trapzaal vanaf de 1ste verdieping tot aan de 3e verdieping.

Brandwerende deur plaatsen

Ik wens een brandeur in mijn appartement te Middelkerke plaatsen. Die moet ook voorzien zijn van een gemotoriseerd slot.

Nieuwe ramen plaatsen in stacaravan

Wil graag nieuwe ramen(7) en deuren(2) met dubbel glas stacaravan te Middelkerke Nu alu ramen. Nu dubbel glas met pVC ramen buitenkant.

Branddeur plaatsen

Een branddeur plaatsen aan ingang appartement op 8ste verdieping. Branddeur van 30 min of 1 uur.

Brandwerende voordeur plaatsen voor appartement

Wij willen graag de voordeur van ons appartement laten vervangen door een brandwerende deur, ook om in orde te zijn met het logiesdecreet. Hoogte van het deurblad = 199,5 cm Breedte van de deur = 72,5 cm Dikte van de omkasting = 13 cm(binnkenkant 4,5cm/slaglat/rest buitenkant)

Houten trap plaatsen

Geoliede rubberwood trap plaatsen. Z treden, kwartslag onderaan, + leuning i. Nieuwbouw.

Schrijnwerk op maat

Van de kast is enkel de voorzijde zichtbaar, zij- en achterzijde staan tegen de muur. Voorkant heeft twee schuifdeuren en mag uitgevoerd worden BV. in multiplex ...of louvredeuren... Binnenin graag een gedeelte als hangkast. (mogelijk wordt dit een Zweefdeurkast genoemd )

Brandwerende deur en wand plaatsen

Op een tussenverdiep zou er een brandwerende wand plus brandwerende deur geplaatst moeten worden. Materiaal aan te kopen door vakman.