Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstelling deur berging op terras:

Herstelling deur berging op terras

De buitendeur van de berging op het terras van ons appartement is kapot waardoor we ze niet meer toe krijgen en ze steeds weer open waait. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Middelkerke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling deur berging op terras uit heel België:

Automatische deuropener met parlofoon herstellen

Vakman voor herstelling deuropener met parlofoon. Gebouw heeft 3 verdiepingen. Communiceren lukt wel, maar ontgrendelingssignaal komt niet door. De deur gaat niet open. Is een gebouw met 3 verdiepingen. 3 Appartementen.

Herstelling of vervanging voordeur

Voordeur van een rijwoning met drie appartementen valt niet meer automatisch in het slot en moet daarom telkens in dubbelslot gedraaid worden. vermoedelijke oorzaak is slijtage, mogelijk ook een inbraakpoging. herstelling of vervanging dringt zich op gezien onveiligheid en ongemak voor eigenaars van hogergelegen appartementen (voordeur met parlofoon openen bij bezoek wordt bemoeilijkt door deur in dubbelslot).

Houten deur herstellen

Betreft herstelling van 1 houten deur: onderste deurblad en randen zijn eruit of beschadigd. Betreft een nieuw stuk.

Herstelling uitvoeren na waterinfiltratie

Plafond te herstellen na waterschade. Ingebouwde kast en deur beschadigd. Plafond bepleisteren en schilderen. Mogelijks schade aan elektriciteit van de lamp aan het plafond. plafond tot: 4m²

Herstelling antieke voordeur

Onze gietijzeren voordeur sleept over de vloer waardoor enkele tegels beschadigd worden. De deur zelf is denken wij nog in oke staat. Het werk zou zijn om het slepen te verhelpen (misschien scharnieren vervangen indien nodig) en ook een ijzeren staaf vooraan de deur opnieuw vastmaken.

Deur vervangen

Huurder heeft fornuis laten opstaan, brandweer heeft deur moeten inbeuken. Herstelling van deur van appartement.

Groot kantelvenster/deur herstellen

Het kantelvenster dat ook dienst doet als deur is uit de haak en is toe aan herstelling.

Restaureren oude eiken voordeur

Ik woon in een zeer oud huis (18de eeuw), de voordeur is een dubbele eiken deur, ongeveer 3 meter hoog) waarvan de rechterkant opendraait. Boven de deur is een glaspartij waarvan verschillende glazen kapot zijn (enkel glas). De deur sleept en gaat niet volledig meer open, het openen van de tweede vleugel is een hele klus waarbij een ladder nodig is. Graag had ik volgende aanpassingen bekeken : herstelling ophanging deur, opening 2de vleugel aanpassen zodat dit gemakkelijker gaat en een veiliger slot plaatsen. Eventueel ook glaspartij herstellen of een tweede raam voorplaatsen ter isolatie. Ik wil graag de verschillende mogelijkheden bekijken.