Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstelling deur berging op terras:

Herstelling deur berging op terras

De buitendeur van de berging op het terras van ons appartement is kapot waardoor we ze niet meer toe krijgen en ze steeds weer open waait. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Middelkerke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling deur berging op terras uit heel België:

Groot kantelvenster/deur herstellen

Het kantelvenster dat ook dienst doet als deur is uit de haak en is toe aan herstelling.

Restaureren oude eiken voordeur

Ik woon in een zeer oud huis (18de eeuw), de voordeur is een dubbele eiken deur, ongeveer 3 meter hoog) waarvan de rechterkant opendraait. Boven de deur is een glaspartij waarvan verschillende glazen kapot zijn (enkel glas). De deur sleept en gaat niet volledig meer open, het openen van de tweede vleugel is een hele klus waarbij een ladder nodig is. Graag had ik volgende aanpassingen bekeken : herstelling ophanging deur, opening 2de vleugel aanpassen zodat dit gemakkelijker gaat en een veiliger slot plaatsen. Eventueel ook glaspartij herstellen of een tweede raam voorplaatsen ter isolatie. Ik wil graag de verschillende mogelijkheden bekijken.

Herstelling tuinhuis en deur tuinhuis

Na de storm van zondag zijn het dak en de voorkant van ons tuinhuis losgekomen en is er een stuk uit onze deur. Het betreft een houten tuinhuis.

Slepende houten voordeur met glas van inkomhal appartement

Herstelling van de voordeur ,deze schuurt over de betonnen drempel en maakt een oorverdovend lawaai ,de deur is ook voorzien van een automatisch sluitsysteem bovenaan ! Het probleem is rond 22/12 begonnen en wordt steeds erger !

Herstelling van deuren en lijst na inbraak

Vervangen van 2 houten binnendeuren na inbraak+deurlijst van 1 deur.

Herstelling 2 deurlijsten na waterschade

Door een lek in de waterleiding bij de bovenburen is er water in een aantal muren van ons appartement gesijpeld. Hierdoor zijn er 2 deuren die niet meer dichtgaan. Van 1 deur is de deurlijst zichtbaar opgezwollen en beschadigd door het water. Deze zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Bij de andere deur volstaat het misschien om de deur bij te schaven.

Herstelling scheufdeur (hout)

Er is een spleet tussen de 2 panelen waar veel tocht doorkomt. We denken dat het iets te maken heeft met de afsluiting tussen de 2 panelen (borstel). Er is eveneens een probleem met de voordeur (eveneens hout) waar de tochtborstel (in de deur) waarschijnlijk dient te worden vervangen. Schuifdeur en deur zijn 17 jaar oud.

Herstelling/vervangen omkasting binnendeur

De deurpost; omkasting van garage naar keuken is beschadigd geraakt door contact met de wagen. Deze deurpost dient volledig vervangen te worden Het betreft een oude klassieke houten deur.