Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nieuwpoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Nieuwpoort.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Nieuwpoort of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Nieuwpoort die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Nieuwpoort:

Inbouwen van warmwaterboiler

Warmwaterboiler inbouwen. Hangt momenteel in hoek van badkamer. Graag paneel langs zij- en voorkant van bijna op de vloer tot aan plafond. Graag aan voorkant 2 deurpanelen zonder handvat met druksysteem. Afwerken in wit.

Branddeur installeren in appartement

Branddeur installeren. De afmeting weet ik niet exact, maar ik kan die opmeten indien nodig. De oude, standaarddeur moet worden verwijderd.

Brandwerende deur plaatsen

De voordeur van ons appartement laten vervangen door een brandwerende deur.

Bijstellen van de houten trap naar de 1ste verdieping

De houten trap, die in de hall toegang verleent naar de slaapkamers, is enigszins van de muur losgekomen. Wij willen de trap, die verder nog in zeer goede staat verkeert, graag terug in zijn oorspronkelijke stand krijgen.

Berging met schappen en rekken maken

Op ons appartement hebben we een berging waar we de bergruimte graag optimaal willen benutten met een aantal rekken en schappen. Bedoeling is om naast inkopen ook kuisgerief, vuilbak/pmd/glas, etc ... wat netjes te kunnen opbergen.

Kozijnen in kunststof plaatsen

2 pvc ramen zonder bovenprofiel waarvan het glas 13 cm uisteekt raam plaatsen. 1: br. 1m15 h. 97cm raam 2: br. 1m13 h. 97cm Glasdikte 6mm Kleur pvc wit

Aluminium profiel schuifraam vervangen

Profiel in aluminium zouden moeten vervangen worden van schuifdeurvliegenraam. Dus de contour lengte 121 en breedte 121 waarvan 1 op rails voor open te schuiven . Breedte profiel is 4 cm nu

Plaatsen blokhut Cottage

Blokhut plaatsen op bestaande betonvloer.

Plaatsen velux dakraam

Plaatsen en afwerken van een velux dakraam. Onder afwerken versta ik ook de afwerking in de kamer van de te plaatsen velux.

Blokhut Villach plaatsen

Graag willen wij een blokhut Villach 415 x 320 laten plaatsen, vloer en dakgoten inbegrepen. Kunnen jullie ons daarvoor de prijs laten weten ?