Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostduinkerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Oostduinkerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostduinkerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Oostduinkerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostduinkerke:

Branddeur plaatsen in studio

Er dient een branddeur geplaatst te worden in gang naar studio. Afmetingen graag iemand zien langskomen om op te meten.

Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen

Op tweede verdieping uitbreken en wegvoeren bestaande ramen. Vervanging van een hefschuifraam 2980 x 2250 in de living en van een dubbel opendraaiend deel draai-kip raam in de slaapkamer. Nu ramen in houtwerk of pvc, kleur te respecteren. Glas nu enkel en moet dubbel glas worden.

Oud tuinhuis verwijderen en nieuw plaatsen

We willen ons oude tuinhuis weg en er een nieuw zetten.

Branddeur plaatsen in appartement

Branddeur in appartement plaatsen . Misschien 2 stuks

Plaatsen blokhut Luna

Plaatsing van dit tuinhuis, beton plateau is voorzien. Plaatsen blokhut LUNA 295x295 + 200 extensie. Nieuw te plaatsen. Geen stormschade.

Brandwerende deuren en brandwerende scheiding panelen plaatsen

In een appartementsgebouw in Oostduinkerke, moet op vraag van de gemeente, alle deuren van de brandtrap (20 - tal) en luiken van de schachten (36-tal) vervangen worden door brandvrije. Ook de nog niet privatieve vervangen ingangsdeuren moeten vervangen worden.

Kitten + vervangen rubbers van 4 aluminium ramen

Kitten + vervangen rubbers aluminium ramen In ons appartement hebben wij een probleempje met het feit dat onze aluminium ramen niet goed meer luchtdicht zijn. Als er veel wind staat dan laten deze enorm veel wind door. Wij vermoeden dat de rubbers van de ramen versleten zijn (ze zijn tenslotte reeds 20 jaar oud). Het gaat over 3 ramen met afmeting 1. 60 m hoog op 70 cm aan de voorzijde van het appartement (zie schets - het zijn de ramen met een vast gedeelte bij) + een kiepraam in de keuken van 1. 60 m hoog op 1. 30 m breed (ook aan de voorzijde). Graag offerte aub.

Brandwerende deuren plaatsen

Om in orde te zijn met het nieuwe Vlaamse Logiesdecreet, moeten alle vakantieappartementen een brandwerende inkomdeur hebben. Het gaat in totaal over 3x deuren .

Aluminium raam herstellen

Door een inbraak, werd ons aluminium schuifraam geforceerd.

Blokhut plaatsen

Blokhut laten plaatsen met afmeting 295 op 385 + extensie samen 760. Vloerplaat voor de blokhut zal al gegoten zijn.