Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor raam en groot hefschuifraam compleet vervangen:

Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen

Op tweede verdieping uitbreken en wegvoeren bestaande ramen. Vervanging van een hefschuifraam 2980 x 2250 in de living en van een dubbel opendraaiend deel draai-kip raam in de slaapkamer. Nu ramen in houtwerk of pvc, kleur te respecteren. Glas nu enkel en moet dubbel glas worden.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Oostduinkerke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam en groot hefschuifraam compleet vervangen uit heel België:

Poutrel plaatsen in draagmuur

Poutrel plaatsen in een steunmuur om van 2 ramen 1 raam te maken. Het betreft 2 ramen over de volledige breedte van de achtergevel van elk ong. 1m breed met 2m ertussen die 1 groot raam zouden moeten worden. In totaal gaat het dus om een 4tal meter.

Reparatie van veranda

We hebben aan ons appartement een kleine oude veranda met glazen dak dat bij hevige regenval op verschillende plaatsen lekt. Vervanging van het dak en het raam. Veranda met PVC-profielen. Dak is 2 à 3 m² groot. Graag volledig nieuw dak, dus niet enkel het glas.

Schilderen in living

Plafond en muren in living van ong. 4m x 8m schilderen. Er is 1 groot raam van ong. 4m en 3 binnendeuren in de living.

Dakterras aanleggen

Simpel dakterras aanleggen op plat dak. Graag goedkope materialen zoals rubberen tegels en antislip planken. Goede afwatering voorzien. Veilige balustrade. Vorige eigenaars hebben houten balustrade in roofing vastgeklopt dus kan zijn dat roofing moet vernieuwd worden. Afmetingen zijn ong. 2.3m x 4.7m. Bereikbaar via groot raam in trappenhal.

Oude aluminium enkel glasramen vervangen door nieuwe dubbel glas

Oude, versleten ramen plus profielen van oude stacaravan vervangen door nieuwe dubbel glas ramen. Hoeft niet conform te zijn met EPC. Het betreft 6 kleine ramen van ong. 75cm x 52cm waarvan 1of2 open moeten kunnen, en 1 groot raam van 1.82m x 0.76m en deze moet ook open kunnen. Profiel van ramen mag in hout, aluminium of PVC

Hangterras aanbouwen appartement

Ik wil graag een hangterras laten aanbouwen aan mijn appartement. Ik heb een appartement op de 2e verdieping zonder terras of balkon. Mijn onderburen hebben allebei een vrij groot terras. De achterkant van mijn appartement heeft een raam tot op de grond zodat dit perfect toegankelijk zou zijn. Aan de achtergevel van mijn appartement heb ik niet veel steunmuur om te bevestigen omdat namelijk het dak na 1m al schuin omhoog begint te lopen. Ik heb wel al vele realisaties gezien waar dit ook mogelijk is.

Vochtbehandeling uitvoeren

Sedert verschillende jaren sijpelt er bij hevige regenval water naar binnen boven een groot raam aan de zuidwest-gevel. Wij hebben al verschillende mogelijkheden onderzocht, maar vonden niets. In februari 2020 regende het zo veel dat het water voor het eerst naar het plafond van de living is gegaan.

Vervangen van een kapot raam

Een kantelraam op de 3de verdieping is gebroken en moet vervangen worden. Raam is 77,5 op 51cm groot, ik denk 3 dubbel glas.