Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostende:

Nieuwe keldertrap plaatsen

Nieuwe keldertrap steken ter vervanging oude die kapot is. Aantal tredne van trap :12 Oude molenaarstrap te vervangen.

Veluxen plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van 2 veluxen 114 op 118 in kunststof.

Marmeren trap bekleden en houten trap renoveren

De marmeren trap gaat van het gelijkvloers tot de 1e verdieping. Hij draait licht en zou moeten worden bekleed. De tweede trap is een houten trap van het gelijkvloers tot de 2e verdieping. Deze is zwaar beschadigd en enkele stootborden zijn kapot en gekraakt. Deze willen we liever herstellen zonder hem opnieuw te bekleden om de oude look te behouden.

Balustrade in aluminium plaatsen

Ik wil een balustrade in aluminium op mijn terras plaatsen. Het terras is ongeveer 2 m lang en het kijkt naar binnen op de tuin van mijn buren. In onze gebouw het terras is op het gelijkvloer, maar het is toch over de tuin van de buren.

Wenteltrap bekleden met tapijt 35 treden

Wenteltrap , 2 verdiepingen, samen 35 treden zowel bovenkant als onderkant trap moeten bekleed worden. Vorig tapijt is eraf gehaald, maar nog bijgehouden, om eventueel als patroon gebruikt te kunnen worden bij het snijden van het nieuw tapijt.

Brandwerende deuren plaatsen

Ik had graag 3 houten brandwerende deuren laten plaatsen voor een renovatieproject. 1x toegangsdeur appartement. 1 x elektriciteitskast . 1x stookkot. 1x rond kasttellers (dit laatste inclusief brandwerende kast rond de gastellers). Nieuwe deuren koop ik graag aan samen met de vakman.

Plaatsen van 7 branddeuren en maken van kast

Branddeuren plaatsen, 7 in totaal in een pand voor verhuur. Een kast op maat maken voor elektriciteitsstellers te plaatsen. Brandveilige kast maken.

Brandwerende deuren plaatsen

Ik had graag 4-5 brandwerende deuren laten plaatsen voor een renovatieproject. Enkele oude deuren kan ik zelf verwijderen maar ook een deel voor de vakman. Nieuwe deuren koop ik graag aan samen met de vakman.

Verplaatsen van een trapgat en een stabiele trap plaatsen

Een trapgat op zolder moet verplaatst worden om het praktisch te kunnen indelen van de kinderkamers. Daar moet dan een stabiele trap heen leiden, aansluitend op de trap op het eerste verdiep. plus een een nieuwe vaste trap met leuning plaatsen

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar tweede verdieping

Er moet een trap vervangen worden van gelijkvloers naar tweede verdieping. Mogelijks ook de gaten vergroten in de vloeren, afhankelijk van de afmetingen van de nieuwe. Oude houten trap moet eruit.