Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostende:

Herstellen stroef lopend schuifraam

De aluminium loopband onder ons schuifraam is versleten. Gesplitst, scheurt en brokkelt af. Bijgevolg moet deze vervangen worden.

Scharnieren pvc raamprofielen vervangen

In appartement op tweede verdieping zijn de scharnieren van 4 ramen doorgeroest. Dit moet men vervangen, ramen zijn in pvc.

Herstellen scharnieren van pvc ramen

Raam pvc badkamer klemt bij openen of sluiten. Dit is in verleden reeds gebeurd met raam op slaapkamer die na eerste paar keer haperen daarna niet meer open kon. Dit door de scharnieren die zijn gaan krom buigen. Het is voor vervangen van oude scharnieren naar nieuwe zoals te zien is op beide foto's. Dit is voor paar ramen in de slaapkamer waar vervanging nodig is om te voorkomen dat de ramen niet meer open kunnen.

Trapbekleding plaatsen in HPL / CPL / laminaat

Renovatie van trap, eventueel traplopers plaatsen Bekleden van trap met hout

Brandwerende deur plaatsen

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een brandveilige deur met veiligheidsslot die liefst ook geluidsdempend is.

Glazen deur vervangen

Onze glazen deur is spontaan gebarsten in duizend stukjes,waardoor ook laminaat beschadigd is.

Herstellen houtrot erker

In de hoek van een uitbouw heb ik houtrot vastgesteld. Dit wil ik graag laten herstellen.

Plaatsing brandwerende deur RF 1/2h

Een brandwerende deur RF 1/2h, deurblad 83x211 cm zelf nog te verven incl de hele omkasting en plaatsing.

Vaste trap naar zolder plaatsen

We hebben een zoldertrap maar zouden graag een vaste trap willen plaatsen. Er zal iets verderop een nieuwe opening moeten komen om de trap te bevestigen.

Branddeur binnen plaatsen

Branddeur plaatsen , binnen , huidig deurblad 255 x 83 cm; Branddeur van 30 min.