Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oostende heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oostende u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostende of directe omgeving.

170 klanten uit Oostende bevelen een bij Casius in Oostende aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oostende bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, metalen trap plaatsen, metalen trap met houten treden plaatsen, prefab betontrap Z type in nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostende:

Houten trap vervangen door betonnen trap

Voorlopig staat er een houten trap die zou vervangen moeten worden door een betonnen trap.

Prefab betontrap gieten

Trap in nieuwbouw, wit gepolierde beton (prefab - 16 treden) .Bouw start in feb 2018.

Houten schuifraam herstellen

Het schuifraam achteraan de woning op de benedenverdieping klemt sinds korte tijd, ik vermoed dat er iets hapert in het hefmechanisme! Graag had ik een afspraak voor herstel gemaakt.

Herstellen houten schuifdeur naar terras

Deur gaat slechts ongeveer 75 cm open. Wordt niet hoog genoeg opgelicht; eventueel hefmechanisme, rail ( verroest) en geleiding (wieltjes? ) vervangen.

Thys Deuren plaatsen

Ik wil graag 3 deuren thys invisble door laten plaatsen. Dubbel draaiende deuren voor appartement in Oostende. Het adres zal aan de vakman worden gegeven.

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een Blokhut Lounge 295cm x 295cm. Deze werd online bij Macro besteld. Fundering al aanwezig.

Herstellen van raambeslag in aluminium

Herstellen van een raam dat moeilijk/niet meer opengaat door stuk raambeslag/klink.

Houten kozijn herstellen

Ik heb houtrot onder op de hoek van de kozijn van ongeveer 15cm lang en 7cm hoog en 4cm diep. Verder is er nog houtrot van de zijkozijn die is 4cm breed en 25cm hoog en daar is ook de scharnier in en die is los.

Zoldertrap en velux plaatsen

Ik zoek een vakman voor een gat naar mijn zolder te maken en een vaste trap naar de zolder alsook een grote Velux te plaatsen.

Brandwerende deur plaatsen

Ik zou een deur in de kelder willen laten vervangen naar een brandwerende deur (in die ruimte staat de gasmeter) Deze deur zou gecertificeerd moeten zijn. De maten van de deur zelf (kader niet inbegrepen) zijn 184 cm hoog en 84 cm breed Ik zou de oude deur en kader zelf kunnen ontmantelen.

Plaatsen van glazen schuifdeuren

Plaatsen van glazenschuifdeuren op gyprocwand (2 stuks 215 x 93cm : +-30 kg , rail 200 cm) Ramen in bezit

Kozijnen harmonicadeur kunststof

Afmeting ongeveer 2.10 m breed, 2 m hoog. Kunststof omranding met isolerend dubbelglas, dienend als buitendeur van handelszaak. 3 of 4 secties, te vouwen naar één kant,en naar binnen.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Heb zelf trapgat gemaakt van 1600mm op 900mm. Het helemaal in orde brengen van het trapgat zou ik aan jullie willen overlaten als het kan. En misschien ook waar de boiler hangt en leidingen lopen in een appart kamertje laten bouwen.

Opvouwbare zoldertrap herstellen

Door veelvuldig gebruik is onze driedelige opvouwbare zoldertrap kapot. Hengsel is afgebroken aan de linkerkant, en blokkeert aan de rechterkant.

Nieuwe trap plaatsen

Ik wil een nieuwe trap plaatsen en 1 af te breken

Bestaande trap renoveren bekleden

Renoveren bestaande trap van bel-etagewoning, zowel de zijmuur als de treden. Bekleden met blauw steen. Graag in het voorjaar de trap laten renoveren.

Slaapkamerraam herstellen

Open- en sluitsysteem slaapkamerraam is gebroken. We kunnen raam niet zonder risico openen en sluiten.

Plaatsen vaste trap naar de zolder

Wij zoeken een aannemer die ons een vaste trap naar zolder kan plaatsen. Nu kunnen we de zolder enkel betreden via een uitschuifbare ladder die op de overloop uit komt. Wij zouden graag een nieuw gat ergens in het plafond willen laten maken en vandaar uit een vaste trap naar de zolder. Wij wonen echter wel al in het huis.

Vaste trap in hout plaatsen

Trap in hout op 1ste verdiep met dubbele draai. (2 keer 90 graden) 300 cm hoogte en 90cm breed. Met leuning.

Deur en deurkader herstellen

Mijn deur is ingetrapt geweest. Het kader zit iet wat los en het slot hing er uit aan de kant waar de deur in vast klikt, we zijn nu al twee weken verder. Had dit graag zo snel mogelijk bekeken door een vakman. Voordeur van een herenhuis, vrij zware deur.

Draaitrap plaatsen

Oude rechte trap moet plaats maken voor draaitrap en huislift voor zoontje in rolstoel.

Plaatsen van hordeur

Opdracht: plaatsen van een hordeur achteraan de keukendeur. De huidige hordeur sluit onvoldoende en is beschadigd aan het kader waardoor ze sleept en dient vervangen te worden.

Plaatsen grote trap

Trap van gelijkvloers naar 1, van 1 naar 2 en van 2 naar 3 29'der leuning , meest basic trap 2 stuks maken boven een bocht. Graag een houten trap.

Trap bekleden

Bekleden van traptreden (stenen trap) , vervanging van huidig tapijt , alsook overloop op eerste verdieping bekleden. Aantal trappen : 17 Hoogte traptrede : 16 cm Diepte : 23 cm Opstoot boord Overloop : 3. 20 m op 2.30

Plaatsen blokhut Lara 2 - 350 x 250 cm

Graag willen wij prijs voor het plaatsen van onze blokhut Lara 2, afmetingen 350 x 250 cm. De betonnen vloer is gegoten en vlak. Wij hebben er eveneens de dakgoot bijbesteld. Er is GEEN houten vloer besteld, daar wij een stenen vloer laten leggen.