Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostende:

Houten ramen in retro stijl plaatsen

Ik zoek een schrijnwerker voor het plaatsen van een aantal nieuwe ramen in verschillende kamers. Ik wil graag houten ramen in een retro stijl.

Herstellen tuinhuis

Door stormschade is onze linkerkant van ons tuinhuis verschoven waardoor er een opening is tussen deur en want. Ook roofing van het dak is weg gewaaid. Tuinhuis is volledig opgebouwd uit hout.

Blokhut plaatsen

Tuinhuis Cambridge 5.05m x 2.95m plaatsen. Ook voorzien van dakgoten. Grondplaat van ong. 60m² voorzien.

Herstellen deuren houtberging

Door de storm van deze week zijn de deuren van mijn houtberging afgebroken. De berging zit onder het dak van mijn huis, ong 1,22m hoog en heeft 5 deuren van 1m breed.

Zwarte deur met glas op maat maken en plaatsen

Ik wil graag in ons nieuwbouw een deur aan de trap installeren. De deur moet in het zwart met glas zijn en tot aan het plafond komen.

Balustrade herstellen van een balkon

Op zoek naar een vakman om werken uit te voeren aan de balustrade van het balkon van een appartement. De opening moekt dichtgemaakt worden zodat het veilig is voor kinderen.

Betonnen trap bekleden in hout

Onze betonnen trap moet bekleed worden in hout. 17 treden. Beton is niet opgeschuurd of effen. (nieuwbouw)

Binnendeuren plaatsen

Opmeten en plaatsen van 9 binnendeuren + kassement en chambrangs in een nieuwbouwwoning. Grootste standaardmaat van deuren.

Mdf omkasting maken

Omkasting maken aan voetstuk van een open haard, open haard werkt niet meer. Bedoeling is om het stenen voetstuk te verbergen en alles strak te maken. Afmeting van het voetstuk: Breedte: +- 158cm diepte +- 65 cm Hoogte +- 37 cm

Vernieuwen ramen en deur

9 nieuwe ramen alsook de voordeur vervangen . Alles naar pvc veranderen. Nu in hout.