Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oostende heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oostende u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostende of directe omgeving.

134 klanten uit Oostende bevelen een bij Casius in Oostende aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oostende bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, garage aanbouwen, verbouwen zolder tot masterbedroom, nieuwe trap plaatsen, installeren van een nieuwe trap, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, binnendeuren plaatsen, velux dakramen installeren in licht hellend dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostende:

Nieuwe trap plaatsen

Ik wil een nieuwe trap plaatsen en 1 af te breken

Bestaande trap renoveren bekleden

Renoveren bestaande trap van bel-etagewoning, zowel de zijmuur als de treden. Bekleden met blauw steen. Graag in het voorjaar de trap laten renoveren.

Slaapkamerraam herstellen

Open- en sluitsysteem slaapkamerraam is gebroken. We kunnen raam niet zonder risico openen en sluiten.

Plaatsen vaste trap naar de zolder

Wij zoeken een aannemer die ons een vaste trap naar zolder kan plaatsen. Nu kunnen we de zolder enkel betreden via een uitschuifbare ladder die op de overloop uit komt. Wij zouden graag een nieuw gat ergens in het plafond willen laten maken en vandaar uit een vaste trap naar de zolder. Wij wonen echter wel al in het huis.

Vaste trap in hout plaatsen

Trap in hout op 1ste verdiep met dubbele draai. (2 keer 90 graden) 300 cm hoogte en 90cm breed. Met leuning.

Deur en deurkader herstellen

Mijn deur is ingetrapt geweest. Het kader zit iet wat los en het slot hing er uit aan de kant waar de deur in vast klikt, we zijn nu al twee weken verder. Had dit graag zo snel mogelijk bekeken door een vakman. Voordeur van een herenhuis, vrij zware deur.

Draaitrap plaatsen

Oude rechte trap moet plaats maken voor draaitrap en huislift voor zoontje in rolstoel.

Plaatsen van hordeur

Opdracht: plaatsen van een hordeur achteraan de keukendeur. De huidige hordeur sluit onvoldoende en is beschadigd aan het kader waardoor ze sleept en dient vervangen te worden.

Plaatsen grote trap

Trap van gelijkvloers naar 1, van 1 naar 2 en van 2 naar 3 29'der leuning , meest basic trap 2 stuks maken boven een bocht. Graag een houten trap.

Trap bekleden

Bekleden van traptreden (stenen trap) , vervanging van huidig tapijt , alsook overloop op eerste verdieping bekleden. Aantal trappen : 17 Hoogte traptrede : 16 cm Diepte : 23 cm Opstoot boord Overloop : 3. 20 m op 2.30

Plaatsen blokhut Lara 2 - 350 x 250 cm

Graag willen wij prijs voor het plaatsen van onze blokhut Lara 2, afmetingen 350 x 250 cm. De betonnen vloer is gegoten en vlak. Wij hebben er eveneens de dakgoot bijbesteld. Er is GEEN houten vloer besteld, daar wij een stenen vloer laten leggen.

Nieuwe PVC ramen + isolatie binnenkant

Gezocht schrijnwerker die ervaring heeft met plaatsing hoge kwaliteits PVC ramen. Er dient ook aan een muur aan de binnenkant waar een raam moet geplaatst worden, een gyproc want worden voorzien (metalen profielen met ervoor de nodige isolatie) werken uit te voeren in Oostende

Plaatsen van blokhut

Ik wil een blokhut plaatsen van 500 op 450 cm : - aanleggen van betonplaat ( met ijzernet) en leiding voor elektriciteit - bouwen van blokhut

Plaatsen Blokhut Isabel

We zijn van plan om Blokhut Isabel 530x410cm bij u aan te kopen. Graag willen wij deze laten plaatsen door een montagedienst. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer, dakgoten en trekken van leiding voor elektricitiet (enkel buis)

Brandwerende deuren plaatsen

3 brandwerende deuren plaatsen in appartement.

Vervangen van schilderdeur door nieuwe deur

Schilderdeur vervangen door een nieuwe deur. Oude omlijsting vervangen door splinternieuwe deur.

Herstellen van rolluik op zonne energie

Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen met het volgende probleem: Velux rolluik (op zonne-energie)reageert niet op afstandsbediening of nu en dan. Ik zou het ten zeerste waarderen als iemand het ding kan repareren of ervoor kan zorgen dat de rolluik terug naar boven en beneden kan. Serie nummer: Velux SLL 000EIPX4 0.8A 28AV06KH.

Stormschade-herstellen houten rolluik

Houten rolstoor (voor raam)aan achterkant van gebouw (2e verdieping)is losgekomen aan één kant en losgebroken. De houten bekleding, bedekt met PVC, is eveneens los. De houten rolstoor hangt nog gedeeltelijk vast met het stoorlint dat zich uiteraard bevindt aan de binnenkant (in de slaapkamer). Wie wil schadebestek opmaken en herstelling dringend uitvoeren?

Lagering kast herstellen

In onze keuken hebben is er een schuifdeur in hout met dubbel glas. Hoogte 2 m en breedte 1. 30 m. Het schuiven is praktisch onmogelijk geworden. Waarschijnlijk is de lagering versleten. Wij zoeken een schrijnwerker die dit kan oplossen.

Inbouwkasten op zolder op maat laten maken

Graag zouden wij in onze zolder ingebouwde kasten hebben, aangezien we met schuinen wanden zitten verliezen we nogal wat ruimte en is het onmogelijk een grote kast te plaatsen. Ter plaatse komen kijken voor te zien naar de juiste afmetingen. Adres geef ik aan de schrijnwerker mee.

Vernieuwen van trap in rubberwood

We zitten midden in verbouwingen en zouden graag onze trap vernieuwen. We zouden de open trap willen behouden, maar dan een stuk steviger. Het gaat om een bel-étage zouden het graag simpel houden (rubberwood?).

Scharnieren en sluitwerk pvc deur vervangen

In ons appartement in Oostende dienen de scharnieren en het sluitwerk van een pvc buitendeur te worden vervangen. Kunnen jullie hierbij helpen? Foto ter beschikking.

Schrijnwerker

Wij hebben in Oostende een appartement gekocht en op zoek naar een schrijnwerker: Voor de inrichting hebben wij in een slaapkamer in een nis 5 schappen van ca. 51 cm breedte en ca. 45 cm diepte nodig (massief beukenhout) en 2 hangkastjes in massief beukenhout. Afmetingen: hoogte ca. 120 cm, breedte ca. 52 cm en diepte ca. 38 cm. De hangkasten (zonder schappen) zouden moeten voorzien worden van een uittrekbare kledingroede. Een van de hangkasten zou naar rechts moeten opengaan en de andere naar links. De deurtjes zouden vooraan (zijden) lichtjes afgerond moeten zijn, zodat ze bij de rest van de meubels passen. Het uitzicht van het hout mag "parketverlijmd" zijn, in het bijzonder de zijden van de corpus. Het is de bedoeling dat het hout geolied wordt.

Zandstralen of decaperen luiken

Betreft zandstralen: Graag hadden wij een prijsofferte aangevraagd voor het zandstralen van ramen en bijhorende luiken te Oostende.