Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostende of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostende:

Harmonica deur op maat maken

Ik wil graag harmonicadeur laten plaatsen van 5m breed op 2. 5m hoog

Houten trap bekleden met metaal of trap vervangen

Wij willen een bestaande houten rechte trap laten bekleden met metaal of een trap in Corian. We weten echter niet of het mogelijk is om de huidige houten trap als steunpunt te gebruiken voor een andere metalen trap hier op te plaatsen. Op zoek naar een vakman die dit kan uitvoeren of eventueel de huidige trap vervangen door een metalen trap.

Brandwerende deur plaatsen in appartement

Ik wens een brandwerende deur afmeting : ongeveer 77 x 202.

Blokhut plaatsen Luna

We zoeken een vakman voor het plaatsen van de blokhut luna. Blokhut-luna-295-x-295-cm--extensie-380-cm De betonplaat ligt er al en heeft als afmeting 305 x 705. Is dus iets te groot.

Vervangen van keukenkastjes en schuiven

vervangen van keukenkastdeurtjes en schuiven Keuken renoveren (fronten)

Houten bouwsel tussen carport en muur herstellen

Tussen de carport en de muur van ons administratief gebouw is de houten verbinding door de storm volledig beschadigd. Graag een nieuwe houten omheining plaatsen tussen muur en carport.

Brandwerende deuren plaatsen

Ik wil graag een 2 brandwerende deuren plaatsen voor de keuken. 1 deur dient zowel naar binnen als naar buiten te kunnen open. De tweede deur dient naar buiten te openen en moet ook kunnen worden vastgezet. De afmeting van de opening is 146 x 200 (b x h).

Terrasdeur herstellen

De terrasdeur is een schuifdeur die op kipstand kan gezet worden. Ze schuift nog wel maar kan niet meer toe.

Herstellen ramen

Ik heb 3 ramen die niet goed sluiten graag komen herstellen.

Houten trap in NB plaatsen

Trap in een nieuwbouwwoning, kwart draai rechts onderaan. Maten ongeveer 290 lengte, hoogte 277, breed 84

Herstellen rail horizontale garagepoort

Onze houten garagepoort bestaat uit vier delen die openschuift. De onderste rail is volledig geoxideerd en moet worden vervangen. Poort schuift niet volledig meer open (blokkeert) Ook de pennen die de poort geleiden in deze rail dienen te worden vernieuwd.

Brandwerende deur plaatsen in appartement

Vervangen bestaande deur door brandwerende deur. De deur heeft een afmeting van 2 m 02 x 81.

Plaatsing ramen met hoogrendementsglas

Ik zoek een vakman voor de vervanging van mijn ramen van mij appartement (voorgevel). Hoogrendemendsglas met U-waarde van 1. 1 W/m2K, ramen in PVC wit met afwerking. Raam 1: H 151 cm x B 95, graag met kipstand en vliegenraam. Raam 2: H 151 cm x B 264 cm, bestaande uit 3 panelen. Graag 2 opengaande ramen, middenste deel vast, 2v kipstand en 2c vliegenraam. Afmetingen betreffen de volledige opening dus exacte opmeting noodzakeliik ingeval van bestelling.

Trapafsluiting maken

Trapafsluiting: We hebben een trap die in het midden in een ruimte uitkomt door een gat van 2. 23 m*1. 02 m. We zouden graag dit kunnen afsluiten adv een beloopbare plank die vlak kan liggen en onder 45 graden of meer boven de trap hangt. Een andere mogelijkheid is dat de vloer knikt in 2 planken en naar boven opschuift adv rollers. Dit zou handmatig moeten gebeuren zonder zware gewichten te moeten tillen. Zou er ook een mogelijkheid zijn om dit elektronische te doen? Rondom dit gat zijn er aan de zijkanten bevestigingsmogelijkheden. (links en rechts van de trap). Op de plank zou het later mogelijk moeten zijn om laminaat/vloerbekleding.

Houten trap vervangen door betonnen trap

Voorlopig staat er een houten trap die zou vervangen moeten worden door een betonnen trap.

Prefab betontrap gieten

Trap in nieuwbouw, wit gepolierde beton (prefab - 16 treden) .Bouw start in feb 2018.

Houten schuifraam herstellen

Het schuifraam achteraan de woning op de benedenverdieping klemt sinds korte tijd, ik vermoed dat er iets hapert in het hefmechanisme! Graag had ik een afspraak voor herstel gemaakt.

Herstellen houten schuifdeur naar terras

Deur gaat slechts ongeveer 75 cm open. Wordt niet hoog genoeg opgelicht; eventueel hefmechanisme, rail ( verroest) en geleiding (wieltjes? ) vervangen.

Thys Deuren plaatsen

Ik wil graag 3 deuren thys invisble door laten plaatsen. Dubbel draaiende deuren voor appartement in Oostende. Het adres zal aan de vakman worden gegeven.

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een Blokhut Lounge 295cm x 295cm. Deze werd online bij Macro besteld. Fundering al aanwezig.

Herstellen van raambeslag in aluminium

Herstellen van een raam dat moeilijk/niet meer opengaat door stuk raambeslag/klink.

Houten kozijn herstellen

Ik heb houtrot onder op de hoek van de kozijn van ongeveer 15cm lang en 7cm hoog en 4cm diep. Verder is er nog houtrot van de zijkozijn die is 4cm breed en 25cm hoog en daar is ook de scharnier in en die is los.

Zoldertrap en velux plaatsen

Ik zoek een vakman voor een gat naar mijn zolder te maken en een vaste trap naar de zolder alsook een grote Velux te plaatsen.

Brandwerende deur plaatsen

Ik zou een deur in de kelder willen laten vervangen naar een brandwerende deur (in die ruimte staat de gasmeter) Deze deur zou gecertificeerd moeten zijn. De maten van de deur zelf (kader niet inbegrepen) zijn 184 cm hoog en 84 cm breed Ik zou de oude deur en kader zelf kunnen ontmantelen.

Plaatsen van glazen schuifdeuren

Plaatsen van glazenschuifdeuren op gyprocwand (2 stuks 215 x 93cm : +-30 kg , rail 200 cm) Ramen in bezit