Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostende:

Zwarte deur met glas op maat maken en plaatsen

Ik wil graag in ons nieuwbouw een deur aan de trap installeren. De deur moet in het zwart met glas zijn en tot aan het plafond komen.

Balustrade herstellen van een balkon

Op zoek naar een vakman om werken uit te voeren aan de balustrade van het balkon van een appartement. De opening moekt dichtgemaakt worden zodat het veilig is voor kinderen.

Betonnen trap bekleden in hout

Onze betonnen trap moet bekleed worden in hout. 17 treden. Beton is niet opgeschuurd of effen. (nieuwbouw)

Binnendeuren plaatsen

Opmeten en plaatsen van 9 binnendeuren + kassement en chambrangs in een nieuwbouwwoning. Grootste standaardmaat van deuren.

Mdf omkasting maken

Omkasting maken aan voetstuk van een open haard, open haard werkt niet meer. Bedoeling is om het stenen voetstuk te verbergen en alles strak te maken. Afmeting van het voetstuk: Breedte: +- 158cm diepte +- 65 cm Hoogte +- 37 cm

Vernieuwen ramen en deur

9 nieuwe ramen alsook de voordeur vervangen . Alles naar pvc veranderen. Nu in hout.

Kelderluik installeren

In de woonkamer is momenteel een luik gemaakt door vorige eigenaars. De scharnieren hadden we na aankoop verwijderd omdat deze bovengronds zaten. Nu 4 jaar later willen we de luik vervangen/ met scharnieren die niet uitsteken. Deze is momenteel enorm zwaar omdat ze betegeld is. Dit is niet langer nodig omdat we laminaat willen leggen. Zijn dus op zoek naar een luik , niet te zwaar , handig te openen , zonder zichtbare scharnieren. Dit mooi in onze vloer verwerkt (laminaat moet nog gelegd / aangekocht worden en kunnen we zelf. )

Glazen deur repareren

Wij hebben een glazen deur die van wie de scharnieren stuk zijn. Het gaat over een buitendeur die gauw gemaakt zou moeten worden.

Nieuwe metalen trap plaatsen en toegang aanpassen

Uitbreken houten trap en nieuwe plaatsen in metaal met toegang zolder alsook ruimte creëren voor inkom,met de nodige bijhorende afwerkings werken door aanpassing van de trap

Herstellen stroef lopend schuifraam

De aluminium loopband onder ons schuifraam is versleten. Gesplitst, scheurt en brokkelt af. Bijgevolg moet deze vervangen worden.