Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor mdf omkasting maken:

Mdf omkasting maken

Omkasting maken aan voetstuk van een open haard, open haard werkt niet meer. Bedoeling is om het stenen voetstuk te verbergen en alles strak te maken. Afmeting van het voetstuk: Breedte: +- 158cm diepte +- 65 cm Hoogte +- 37 cm
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor mdf omkasting maken uit heel België:

Binnendeur plaatsen

Een binnendeur laten plaatsen tussen mijn living en bureau, dit is momenteel gewoon een omkasting waar de vorige eigenaar mdf tegen geplaatst heeft. Ik heb geen verstand of ervaring met dit soort werken, dus graag liet ik dit door een vakman doen, daar ik ook niet weet of dit een standaardmaat, of een deur op maat gemaakt zal moeten zijn. Houten binnendeur.

Mdf afwerking rond keuken en schuifdeur

Afwerking rondom geplaatste keuken. Omkasting zijkanten met één naar binnen scharnierende deur en extra schuifdeur naar berging.

Binnendeuren plaatsen

Er dienen 4 deuren op de bovenverdieping van mijn huis vervangen te worden. Dit mogen eenvoudige maar moeten wel kwalitatieve deuren zijn. Ook dient er op een plaats waar nu een deur staat een MDF omkasting voorzien te worden, deze plaats zal geen nieuwe deur krijgen. Materiaal moet worden aangekocht door vakman.

Plaatsen van houten trapleuning en omkasting rolluiken

Ik zoek een vakman om mijn rolluiken in mdf te laten omkasten. Het gaat over de rolluikkasten van 'opbouw'rolluiken. Hierdoor zijn er geen koude bruggen mogelijk en hoeft er ook geen isolatie meer geplaatst te worden. Dit zit al reeds in de rolluikkast zelf. Het gaat over een 13 tal rolluik omkastingen. Deze zijn al reeds geplaatst en ook al bepleisterd. Graag hadden we ook een houten trapleuning van 4 meter lang met led verlichting willen plaatsen.

Toilet omkasting maken en tegels plaatsen

We hebben zelf al deels de badkamer verbouwd. Door omstandigheden kunnen we enkele werken zelf niet uitvoeren. Daarom ben ik op zoek naar iemand om een omkasting (in MDF of gyproc) te maken voor onze inbouwtoilet en 2 collectoren (zie foto). Daarna mag dit stukje ook bezet worden met tegels. De toilet (Geberit Duofix) staat er al maar de watertoevoer naar het toilet moet nog worden aangesloten. De tegels zijn reeds aanwezig omdat we al een deel van de badkamer hebben betegeld.

Schilderen accentmuur in mat zwart

Schilderen van accentmuur in mat zwart. Tegen de muur staat een constructie voor de haard, bestaande uit siersteen en houtwerk. Schilderwerken zijn inclusief de haard met siersteen en schouw met MDF-omkasting. De houten dwarsbalk dient niet geschilderd te worden. (zie foto's). De te schilderen oppervlakte bedraagt zo 17, 5 m². De ramen zullen uitgeplakt zijn en er zal reeds met renovatievlies behangen zijn voor aanvang van de werken. De schilderwerken dienen idealiter uitgevoerd te worden tussen 28 december en 14 januari maar kan in samenspraak met de uitvoerder anders vastgelegd worden.

Wanden in MDF

1) Voorzetwand voor schuifdeur in MDF. Afmetingen wand: 2600mm x 1700mm. 2) Afwerking zijwand met uitzaging van Z-trap in MDF + omkasting paal (zie foto)

Omkasting + aansluiten van ventilator

Graag had ik een omkadering geplaatst in de badkamer rond een 'afvoerbuis', die ik niet meer wens te zien. Dit met eventueel MDF of een andere water bestendige omkadering (die overschilderbaar is). Alsook is er een afzuigsysteem voorzien, waar ik dan ook graag in de omkasting dit verwerkt zou zien. Ik voorzie een ventilator, alsook de voorziening van elektriciteit is er. Enkel dient het andere materiaal voorzien te worden. Graag een all-in offerte (materiaal, uren, ..)