Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Roeselare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Roeselare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Roeselare:

Plaatsen van zweeftrap

Wij zijn op bezoek naar iemand die een houten zweeftrap kan plaatsen in onze nieuwbouw. Het zou gaan over 16 tredes van 90cm.

Herstellen dak en steunbalken carport

Wij zoeken iemand die een gedeelte van de dwarsbalken - dak en ondersteuning van de carport kan herstellen/optimaliseren. Die balk heeft schade door regen of een lek. Daarnaast moet de dakbedekking uit metalen golfplaten hersteld worden. Oppervlakte ken ik niet, maar het betreft een carport waar twee auto’s onderstaan en waar een fietsberging onder is gemaakt. Carport opgebouwd in cederhout.

Serre Venus 6200 plaatsen

Graag montage van serre op bestaande gemetste fundering.

Schildersdeuren en omlijsting plaatsen

Plaatsen van vier binnendeuren, gewone schildersdeuren, met omlijsting. Daarnaast zijn er drie open doorgangen die enkel een omlijsting moeten krijgen. De oude deuren en omlijstingen zijn reeds verwijderd.

Nieuwe houten deur plaatsen

We zouden een oude vervallen deur graag laten vervangen door een steviger model voorzien van een stevig hondenluik. Het betreft een deur waarvan dus de opening reeds is gemaakt en die uitgeeft enerzijds op onze tuin en anderzijds in het hondenkot. Dus in feite is het gewoon plaatsen van deurkozijn en deur. Moet niet de mooiste deur zijn want met de honden blijft dit niet lang proper.

Houten trap opnieuw bekleden

Renoveren van onze houten trap van 16 treden. Te bekleden met parket, kurk of laminaat. Keuze materiaal te bespreken met vakman.

Vaste trap naar zolder plaatsen + maken trapgat

We willen graag een slaapkamer op de zolderverdieping steken, daarbij zou er een vaste trap moeten komen met leuning en het oude trapgat(ladder) zou dicht moeten gemaakt worden. Dus er zou een nieuw trapgat moeten gemaakt worden naar de grote van de nieuwe trap. Nu een uitschuifbare trap.

Bergingkast maken

In inkom een bergingkast voorzien met deuren landelijke stijl of Louvre deuren. Afmetingen H 225 X B 61 stuk. Deze zouden eventueel kunnen in 2 gedeeld worden

Trap met tapijt bekleden

Momenteel ligt er tapijt op dus deze moet weg en plaatsen nieuwe. Liefst effen kleur. Kwaliteit maar ook niet te duur.

Nieuwe ramen in appartement plaatsen

2 nieuwe ramen laten plaatsen in de slaapkamers 2x 1,5mX1m. Alsook een volledig nieuwe schuifraam 6mL 3mH , en een keukenraam.1,5mX1m . Aluminium ramen xmet dubbelbeglazing en met verduistering bij .