Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Roeselare of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen, drie dakramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Roeselare staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Roeselare:

Blokdeuren plaatsen

Betreffende 4 binnendeuren, blokdeuren. De afmetingen zijn 2 stuks van 83*246 CM en 2 stuks van 83*216 CM. Dit mogen gewone schilder deuren zijn.

Blokhut plaatsen

Graag hadden wij onze blokhut Modern 505* 295cm plus extensie 400*295 laten installeren. Inc dakgoten en stormbeveiliging. Wij hadden graag onze blokhut links en de extensie rechts gewenst . Betonplaat is aanwezig 5m op 9,09 m.

Aluminium deuren inkorten

Vakman om voordeur en achterdeur in te korten. Materiaal = aluminium.

Plaatsing tuinhuis

Graag willen we een tuinhuisje plaatsen. De meting is: 2m/1m80. Fundering gieten.

TV meubel op maat maken

Ik wil graag een houten tv meubel op maat laten maken. Het gaat om een meubel die ongeveer 3.5 meter breed moet zijn, de totale lengte van de muur. Ook moet men de open haard afschermen met een soort van marmeren plaat.

Trappen in rubberwood plaatsen

5 stuks rubberwood gesloten trap met kwartdraai en met leuning op de muur, bovenkant vernist. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Betontrap gieten

We hebben nu een houten trap maar omdat we alles strak en indistrieel willen in huis, hadden we graag een betonnen trap gewenst. We hebben een standaardtrap van 15 trappen die tussen een muur en gyprocmuur staat.

Plaatsen schilderdeuren en maken omkasting maken voor waterteller

Ik zoek een schrijnwerker die 6 schilderdeuren kan komen plaatsen, en een kastje maken rond de waterteller.Aankopen van deuren en plaatsen.

Nazicht schuifraam nodig

Moeilijk te openen hefshuifraam ; omkadering in afzelia hout.

Glas vervangen in deur

Glas vervangen in deur. Afmeting 90 op 210 met omranden van 10 of 15. Dubbelglas. Chassis houtwerk.

Betonnen trap plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een betontrap (tussen 2 muren) met 16 Z-treden. In bijlage zitten onze bouwplannen. Van de trapafwerking zijn we nog niet zeker, misschien zouden we het graag zo in beton laten. Moet dit dan nog gepolierd worden en wat zou dit evt. Kosten? Of kan je de trap dan vb. Eenvoudig wit/zwart schilderen? Onze vloer boven en beneden heeft de houtlook, dus willen we voor onze trap niet opnieuw hout kiezen, maar iets die contrast geeft.

Vervangen van wieltjes schuifdeuren veranda

Graag wil ik de wielen herstellen onder mijn schuifraam in aluminium. Daar deur moeilijk nog open kan en vast loopt op de rail zijn de wielen aan vervanging toe.

Plaatsen van steektrap

Rechte steektrap. Hoogte 1900mm Onder hoek 45 graden breedte ong 900mm Gegalvaniseerd en leuning linkse. Gelieve prijsopgave en leveringstermijn. Ik plaats trap zelf. Particulier.

Toog maken in nieuwe horecazaak

Ik wil een halve ovale toog maken in mijn nieuwe zaak te Roeselare. Met ruimte voor dj en genoeg zitplaatsen voor 10 man. Het is een oud herenhuis, ik heb het interieur al moet enkel nog een toog inkomen en nog kasten voor de glazen en flessen. Foto's kan ik nadien versturen.

Garagepoort laten herstellen of vervangen

Veer van garagepoort (toch al snel 20 à 30 jaar oud) is gesprongen. Nood aan herstelling of -indien dat niet kan- nieuwe (géén elektrische) mechanische poort.

Koepel / Lichtstraat in de keuken

Ik zou graag een koepel, lichtstraat in mijn keuken laten zetten. Zou het dus mogelijk zijn eens een offerte op te stellen en de eventuele mogelijkheden die ik daarbij heb.

Zwevende trap plaatsen

Zwevende trap in metaal of composiet plaatsen.

Branddeur plaatsen in een studio

Ik zou in mijn studio een nieuwe voordeur nodig hebben, een branddeur en dit eigenlijk tamelijk dringend.

Afschaven van deuren

We hebben 3 deuren die we bijna niet meer open krijgen, ze slepen op de vloertegels. 1 voordeur en 1 buitendeur in meranti hout en binnendeur.

Velux ramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen plaatsen en afvoer in dakgoot. Best te plaatse komen kijken.

Schadeklussen huurders

Ik verhuur een woning momenteel in Roeselare. De huurders zijn eruit gegaan en intussen zitten er nieuwe huurders in. Jammer genoeg is er toch wat schade. Ik heb zoveel mogelijk foto's getrokken zodat jullie een beeld krijgen over wat er moet gebeuren. De nieuwe huurders zitten er nu in en ik wil ze niet echt lastig vallen met problemen van de vorige huurders vandaar dit mailtje. Gelieve zoveel mogelijk via mail te sturen aub. De keukenkast die je ziet op foto 1 en foto 2 is kapot. Dit is met een draaisysteem (zowel kast onder afwasbak als naast oven= 1 kast). Er zit ook een barst in het houtwerk. Er zou dus een nieuwe kast moeten komen in de keuken. We hadden graag een richtprijs geweten over hoeveel dit kan kosten om zo'n draaikast te laten vervangen.

Binnenschrijnwerkerij na overstroming

Ik heb een paar maanden geleden een overstroming gehad in mijn huis (benedenverdieping). De plinten van mijn keuken zijn volledig verwrongen en rot door het water , en niet meer te verkrijgen bij de keukenleverancier. Mijn keuken bestaat uit 3 delen : een recht stuk van ongeveer 4m25 - met oven, onderbouwkoelkast en kasten, geklemd tussen 3 muren - een tweede recht stuk van 3m - voorraadkast, een zijde vast aan de muur, 3 losse zijden - en een derde stuk van 1m 20 - 2 zijden vast aan de muur, met bijkomende koelkast en voorraadkast -. Dan zijn er ook 3 schilderdeuren om bij te schaven en 2 andere schilderdeuren om eventueel te vervangen, indien bijschaven niet meer lukt. Kan er iemand mij helpen ?

Inbouwkast met wielen maken

De kast zou moeten op wielen staan want de kast moet er soms uit. Model en houtsoort te bespreken met de vakman.

Vervangen wieltjes schuifraam

Graag een offerte voor het te vervangen van de wieltjes schuifraam. Het raam spant over de gehele draagvlakte.

Blokhut plaatsen lounge

Graag willen wij een prijsofferte voor het plaatsen van de blokhut Lounge 295 x 295 cm van Makro (of gelijkaardig van grootte). Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief vloer en inclusief de dakgoten. Welke zaken dienen er nog te gebeuren tussen Aankoop bij Makro en definitief afgewerkt tuinhuis (bv coating?).