Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Roeselare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Roeselare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Roeselare:

Houten trap opnieuw bekleden

Renoveren van onze houten trap van 16 treden. Te bekleden met parket, kurk of laminaat. Keuze materiaal te bespreken met vakman.

Vaste trap naar zolder plaatsen + maken trapgat

We willen graag een slaapkamer op de zolderverdieping steken, daarbij zou er een vaste trap moeten komen met leuning en het oude trapgat(ladder) zou dicht moeten gemaakt worden. Dus er zou een nieuw trapgat moeten gemaakt worden naar de grote van de nieuwe trap. Nu een uitschuifbare trap.

Bergingkast maken

In inkom een bergingkast voorzien met deuren landelijke stijl of Louvre deuren. Afmetingen H 225 X B 61 stuk. Deze zouden eventueel kunnen in 2 gedeeld worden

Trap met tapijt bekleden

Momenteel ligt er tapijt op dus deze moet weg en plaatsen nieuwe. Liefst effen kleur. Kwaliteit maar ook niet te duur.

Nieuwe ramen in appartement plaatsen

2 nieuwe ramen laten plaatsen in de slaapkamers 2x 1,5mX1m. Alsook een volledig nieuwe schuifraam 6mL 3mH , en een keukenraam.1,5mX1m . Aluminium ramen xmet dubbelbeglazing en met verduistering bij .

Caravan verbouwen tot foodtruck

Wij willen onze caravan laten ombouwen tot een foodtruck. Bedoeling is om koffie te verkopen. Veel houtwerk.

Herstellen mechanisme schuifraam

Mechanisme van houten schuifraam is stuk. Normaal wordt het schuifraam door mechanisme lichtjes opgetild, om zo uit het slot te zijn. Dit stuk is defect, zodat het schuifraam niet meer open kan.

Herstellen manuele garagepoort Hormann slot

Het slot van de garage poort is dicht en ook een van de 2 haken die boven aan de deur er voor zorgen dat u deur op slot blijft. Dit is van het merk hormann , het slot alleszinds volledig vervangen en die ene haak bovenaan. Dit is een manuele garage poort.

Blokdeuren plaatsen

Betreffende 4 binnendeuren, blokdeuren. De afmetingen zijn 2 stuks van 83*246 CM en 2 stuks van 83*216 CM. Dit mogen gewone schilder deuren zijn.