Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor velux ramen plaatsen :

Velux ramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen plaatsen en afvoer in dakgoot. Best te plaatse komen kijken.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Roeselare (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor velux ramen plaatsen uit heel België:

Plaatsen velux dakraam

Graag plaatsing 1 velux dakraam op zolder. Schuin dak met dakpannen. Isolatie is al voorzien. Graag velux dakraam mk 04 78 op 98 cm. Standaard houtkleur. Omwenteling in het midden. Zolder is groot en vrije ruimte. Er zitten al 2 velux ramen maar moet nog extra exemplaar bij. Huis dateert v jaren 50.

Plaatsen van Velux dakramen

Op zolder zouden 2 Velux ramen geplaatst moeten worden. Er staan momenteel twee kleine dakramen die dus vervangen moeten worden. Ze moeten vergroot worden ook.

Glas velux ramen vervangen

Ik wil offerte het gewoon dubbel glas in de velux ramen vervangen door HR++ dubbel glas. Dit voor 8 velux ramen GGL 804 en 2 velux ramen GGL 606.

Zolder renoveren

We willen graag onze zolder renoveren, deze moet opgedeeld worden in 2 slaapkamers en een douche-ruimte. We hebben zelf isolatie en velux ramen aangekocht en zoeken geschikte vakmensen om de renovatie uit te voeren. De renovatie gaat dus van isoleren, tot het plaatsen van gyproc, het installeren van een douche-cabine en het in orde brengen van de elektriciteit. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m².

Hellend dak nieuwe pannen leggen -isoleren en veluxen plaatsen

Oppervlakte van het dak is 65 m². Plaatsen van 2 velux ramen 0. 78 x 0. 78 cm en isolatie conform met de wet van 2020.

Rolluik Velux herstellen

2 rolluiken van mijn Velux ramen zijn vast komen te zitten. Het mechanisme is kapot en ik wil dit graag laten herstellen. Momenteel staan de rolluiken halverwege van het raam.

Herstelling van dak door lekkage

Onze woning heeft een soort "Frans dak" van kunst leien (asbest). De opstaande randen hebben velux-ramen, waar bovenaan soms lekkages zijn. Een vakman zei dat de helling van het bovenste gedeelte van het dak te klein was (15°), waardoor vocht tussen de leien komt. Blijkbaar zou dat gedeelte van het dak moeten vervangen worden. Er zijn tevens 18 zonnepanelen geplaatst. Is een overzet dak een mogelijkheid? Best ter plaatse komen kijken.

Verbouwing inrichting zolderruimte

Zolderruimte stalling totaal oppervlakte +/- 140 m² - alreeds nieuw dak voorzien. Voornamelijk binnenafwerking - gyproc, vloeren (chappe), plaatsen velux + 2 ramen + electriciteitswerken.

Partners

Partners van Casius