Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor velux ramen plaatsen :

Velux ramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen plaatsen en afvoer in dakgoot. Best te plaatse komen kijken.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Roeselare (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor velux ramen plaatsen uit heel België:

Isoleren van bestaand leien dak

Prijsofferte: eerst prijzen hebben geen idee van hoeveel het kost. Bestaan leien dak langs buiten isoleren. In het bestaande dak zitten 2 velux ramen.

4 bestaande velux ramen vervangen

Ik wil graag 4 bestaande velux ramen uit 1993 vervangen. 2 x GHL 606 en 2x GGL 304 Materiaal wit polyurethaan dakvenster (onderhoudsvriendelijk)

Plaatsen van 4 veluxramen

De bovenverdieping van mijn woning zal worden ingericht in 4 kamers. Er zijn geen ramen. Er moeten 4 ramen van het type velux geplaatst worden.

Plaatsen velux ramen

Is het mogelijk om een offerte te bekomen voor plaatsen van 3 * VELUX Tuimelvenster GGL PK04 2050 hout wit afgelakt incl. EDW 2000 gootstuk (incl. BDX/BFX) + VELUX Solar rolluik SSL PK04 0000S Antraciet grijs. Aankoop en plaatsing.

Renovatie van een zolderverdieping

De werken betreffen de renovatie van een zolderverdieping, met een vloeroppervlakte van ongeveer 50m²: - bekleden van wanden en hellend dak met gyproc, eventueel met extra muurisolatie (indien mogelijk) - controle en eventueel optimalisatie van de dakisolatie - plaatsen van Velux ramen - isoleren van de vloer - bekijken en eventueel vervangen van centrale steunbalk - eenvoudige electriciteitswerken (aansluiting aanwezig) Plaatsbezoek overdag is mogelijk na voorafgaande afspraak.

Dak volledig isoleren

Ik zou graag mijn volledig dak isoleren met het nodige isolatiemateriaal om recht te hebben op alle premies. Dit is een zadeldak. Geen velux ramen.

Allerlei klusjes ter verfraaiing van woning

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren, nl. enkele aanwezige natuursteen tegels tegen gevel lijmen, schuren en verven van enkele ramen, 2 kleine rolluiken en dakgoot. Dichtmaken van barsten in plafond, nakijken van lekkage in dak op welbepaalde plaats, dichtmetselen van verluchtingsgast binnenmuur, plaatsen van velux raam in verticale muur, afkitten met siliconen van 1 groot raam en 1 klein raam, vastmaken van golfplaten dak langs 1 zijde. Vastleggen van enkele dorpel tegels. Afwerking laminaat op traphal gedeelte (de slaapkamers liggen al).

Ingemaakte kast plus velux ramen

Ik zoek een schrijnwerker om een ingemaakte kast te bouwen, onder een schuine muur. Ik heb ook iemand nodig om 3 Velux horramen op te hangen. (De horren zijn al aangekocht) en om wat afwerkingswerken/klusjes te doen (silicone in keuken, plintjes in de gang, deurklink vermaken)

Partners

Partners van Casius