Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor velux ramen plaatsen :

Velux ramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen plaatsen en afvoer in dakgoot. Best te plaatse komen kijken.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Roeselare (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor velux ramen plaatsen uit heel België:

Plaatsen van velux ramen

Vervangen van (2 oudere types) VELUX-ramen in zadeldak (pannen).

Dakkapel plaatsen

Wil graag extra ruimte creëren voor een slaapkamer door een dakkapel te plaatsen. Hebben een schuin dak, zadeldak zonder velux ramen. Om daaronder nog een kamer te maken.

Vervangen van 2 velux dakramen

Ik heb een studio in Heverlee waar ik 2 velux ramen heb die waarschijnlijk vervangen moeten worden. De maten zijn 118 cm x 114 cm.

Vervangen zadeldak en herplaatsen veluxen

Voor het vervangen van een zadeldak 120 m². Het gebouw is 8 m breed en 10 m diep,+/- 120 m². De werken omvatten, Het afbreken van bestaande dakbedekking in leien, inclusief schrijnwerk. Plaatsen nieuw zadeldak, inclusief onderdak, met goedkope Pottelberg rode dakpannen Vernieuwen kroonlijsten: 2*8m Herplaatsen van 5 bestaande velux-ramen, 1 m op 1 m. , manueel openen.

Leien dak vervangen door pannen , onderdak plaatsen en veluxraam plaatsen

Wij heb een leien dak met asbest liggen. D Deze zijn versleten en moeten vervangen worden door natuur leien of pannen. Op het dak staan twee dakkapellen die moeten vervangen worden door velux ramen. Het is een hoornbomen dak met een living die een viertal meter vooruit springt, waardoor daar ook een keelgoot is. De grootte van het dak is tussen de 290 en 300 vierkante meter (liefst nameten) Het dak is plaatselijk redelijk geïsoleerd, maar de zoldervloer is goed geïsoleerd waar nodig is. Dus dakisolatie hoeft niet maar een onderdak wel.

Architect voor grondige renovatie

In mei verlijdt de akte van onze woning dat een grondig renovatieproject zal zijn. De woning dient volledig gestript te worden. Daarnaast willen we aanbouwen en nieuw dak voorzien met een verhoging. Enkel voor de aanbouw en de nodige vergunningen (dak/aanbouw/velux/verandering gevel en ramen) wensen we samen te werken met een architect waarvoor we graag offertes wensen.

Dakwerken uitvoeren en isoleren

Bestaande woning met oude leien en bijgebouw golfplaten verwijderen, dak constructie in orde, pannen veranderen. En isoleren en velux ramen. Dat is een zadeldak. Totaal oppervlakte van ongeveer 120 m².

Drie veluxen plaatsen

Graag plaatste ik 3 velux dakramen op de zolderverdieping van een werkhuis. Grootte van een dakraam is ongeveer 78 x 98 cm. Ik wil graag dubbel glas, het materiaal van de ramen is nog te bepalen in samenspraak met de vakman.

Partners

Partners van Casius