Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor nieuwe ramen in appartement plaatsen :

Nieuwe ramen in appartement plaatsen

2 nieuwe ramen laten plaatsen in de slaapkamers 2x 1,5mX1m. Alsook een volledig nieuwe schuifraam 6mL 3mH , en een keukenraam.1,5mX1m . Aluminium ramen xmet dubbelbeglazing en met verduistering bij .
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Roeselare (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe ramen in appartement plaatsen uit heel België:

Leggen van chape

Ik wil mijn badkamer en keuken laten chappen/bedekken met dekvloer (renovatieproject). Afhankelijk van wat erboven komt te liggen zal het ongeveer een +- 11 cm dikte moeten hebben over een oppervlakte van 12 m². De werf bevindt zich op de 2de verdieping van een appartement te Berchem zonder lift. Langs straatzijde grote ramen.

vervangen enkel glas door dubbel glas in alu kader

Betreft 2 appartementen op 3 de verdieping . Ramen geven telkens uit op terras . Appartement 1 : 5 ramen met totale oppervlakte 30 m2 en appartement 2 : 2 ramen met totale oppervlakte 10 m2

Kitten + vervangen rubbers van 4 aluminium ramen

Kitten + vervangen rubbers aluminium ramen In ons appartement hebben wij een probleempje met het feit dat onze aluminium ramen niet goed meer luchtdicht zijn. Als er veel wind staat dan laten deze enorm veel wind door. Wij vermoeden dat de rubbers van de ramen versleten zijn (ze zijn tenslotte reeds 20 jaar oud). Het gaat over 3 ramen met afmeting 1. 60 m hoog op 70 cm aan de voorzijde van het appartement (zie schets - het zijn de ramen met een vast gedeelte bij) + een kiepraam in de keuken van 1. 60 m hoog op 1. 30 m breed (ook aan de voorzijde). Graag offerte aub.

Vervangen ramen appartement aan zee

Totale vervangen ramen in appartement 1 groote schuifraam 220x320 1 raam kiep 90x80.

Schilderwerken nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement van 88 vierkante meter met vloerverwarming en grote ramen tot op de grond offerte gevraagd voor 1 ) schuren ,plamuren en primeren van muren en plafonds van het hele appartement(2 slaapkamers,badkamer,aparte wc en living/keuken/hal) en schilderen van deuren en kaders ( 6) 2) schuren,plamuren,primeren en schilderen van living/hal/keuken ( 1 ruimte)

Mos buitenkant PVC ramen verwijderen, opspuiten en ramen afstellen

Verschillende PVC ramen geplaatst 2003 vertonen buiten mos tussen glas en kader. Mos zou moeten verwijderd worden, ramen opnieuw afdichten om dit in het vervolg te voorkomen en ramen ook correct afstellen zodanig dat ze allemaal gemakkelijk opengaan en afgedicht zijn voor wind en regen. Appartement op 7 de verdieping.

Binnen houtwerk veluxen vervangen

Appartement met 4 velux ramen. Herstellen/vervangen binnen schrijnwerk houtwerk van de velux ramen. Twee ramen moeten een vernieuwde verduistering krijgen.

Raam verwijderen voor verhuis en terugplaatsen

Ik verhuis naar een appartement op de 2de verdieping. Er zijn 2 kleine ramen die open kunnen met in het midden een groot vast raam. Dit laatste zou er blijkbaar uit kunnen gehaald worden. Wie kan dit er uithalen en eventueel opnieuw in plaatsen. De afmetingen zijn 2,5m X1m