Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Andries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Sint Andries heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Sint Andries u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Andries of directe omgeving.

76 klanten uit Sint Andries bevelen een bij Casius in Sint Andries aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Sint Andries bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen, houten tuinafsluiting en pergola maken, garage vernieuwen met elektrische poort en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Sint Andries staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Andries:

Geluidsisolerende voorzetramen te plaatsen

Onze woning ligt bij een redelijk drukke baan. Twee van onze slaapkamers bevinden zich aan die straatkant, met de nodig lawaaihinder die dit met zich meebrengt. Wij overwegen de installatie van geluidsisolerende voorzetramen voor deze twee ruimtes en hadden graag een prijsofferte aangevraagd.

Vervangen van 3 velux dakvensters

Ik wil graag 3 velux ramen (2 in slaapkamer, 1 in badkamer) laten vervangen of vernieuwen.

Garage bouwen

Bouw van een garage met dak. De afmetingen zijn 6.20 meter breed op 6.65 meter diep en een nokhoogte van 6.20 meter. Aanbouw tussen de 2 gebouwen.

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.

Nazicht slepende deur

Onze pvc achterdeur sleept aan één kant op de dorpel. Kunt u dat verhelpen?

Herstellen elektrische rolluiken

Electrische rolluiken zijn kapot. Dwz 1 van de rolluiken is naar beneden gevallen, tweede zit vast in rolluikenkast. Venster staan naast elkaar en zijn 1m op 2m.

Maken en plaatsen van zijpoortje in hout

Ik zoek een timmerman voor het maken en plaatsen van een zij poortje. In een houtsoort dat niet moet geschilderd worden. Te bevestigen aan zijgevel,afmetingen ongeveer 1 meter breed hoogte 1,80 m. Dank bij voorbaat.

Verandadeur herstellen/vernieuwen

Onze veranderadeur sluit al even niet meer zo vlot, de veranda leunt wel op de deur. Is het mogelijk om een gratis offerte op te maken om de deur te herstellen of vernieuwen?

Houten poort ter afsluiting van de tuin

Graag een offerte voor twee houten poorten ter afsluiting van de tuin in Padouk. Afmetingen : beiden 3 meter breed en 1 m 80 hoog.

Trapbekleding voor houten trap in wit

Hebt u een spierwitte trapbekleding voor op een houten trap te leggen. Rechte trap met platform en is tussen 2 muren.

Bekleden trappen met tapijt

We hebben 3 identieke huizen naast elkaar, die we volledig renoveren. De 3 trappen zouden we graag met sisal laten bekleden.

Offerte Blokhut Bonn Light

Ik heb onlangs een Blokhut Bonn Light 385 x 295 cm besteld die geleverd zal worden op 7 oktober. Graag offerte voor plaatsing te Sint-Andries Brugge.

Trap met kwartslag naar links

Trap met kwartslag naar links 80 breed 2 meter 50 hoog (ongeveer)

Blokhut Lilly plaatsen

Graag willen we een blokhut Lilly laten leveren en plaatsen door Makro. Plaatsing op bestaande asfalt, Brugge. Wat is de prijs hiervan aub.

Binnen deur plaatsen

Wij hebben een nieuwe binnendeur kit aangekocht. Deze deur zou nog alleen moeten geplaatst worden. Al het materiaal voor plaatsing is aanwezig. De oude binnen deur is reeds al verwijderd. Graag een offerte voor plaatsing van deze binnen deur.

Plaatsen van nieuwe houten voordeur

Plaatsen van nieuwe houten voordeur met smeedijzer en glas

Fietsenstalling

Graag offerte voor leveren en plaatsen van een fietsenstalling voor drie fietsen, in de tuin,eventueel gebruikmakend van de bestaande houten schutting. + herstelwerk schutting: nieuwe paal.

Blokhut Meribel plaatsen en leggen vloer

Voor het plaatsen van een (1059487) blokhut Meribel 336 op 230 ook de vloer leggen in beton. Het materiaal voor de vloer heb ik ook gekocht in de Makro

Renoveren van trap

We willen graag onze trap renoveren. Het is een huis van 100 jaar oud, en de trap is belegd met tapijt. Is er groot prijsverschil tussen zandstralen of renovatie met laminaat? Ik weet niet welk hout, het is 3 verdiep hoog.

Renovatie van houten trap

Renovatie van oude houten trap +/- 40 treden. + houten lambrisering. Oud tapijt van trap is reeds verwijderd.Adresgegevens bij afspraak.

Montage van blokhut Cambridge

Het betreft een bij Makro gekochte blokhut.Plaatsen tuinhuis Cambridge. Graag de prijs en de nodige voorzieningen die wij moeten treffen? Hoe groot de betonplaat moet zijn?

Aanvraag prijsofferte plaatsing tuinhuis

Plaatsen tuinhuis hout/puntdak Cambridge 385x295 + ext, prijs geleverd 1781 euro. Aanvraag prijsofferte voor plaatsing op betonnen ondergrond (met afbraak oud tuinhuisje).

Nieuwe voordeur te plaatsen

Graag prijs voor een nieuwe voordeur. De afmeting is 0,88 x 2,14. Prijs geleverd, geplaatst en afgewerkte binnenkant.

Vliegraam te maken

Ik wens een nieuw schuif-vliegraam voor mijn veranda.

Plaatsen van binnendeur

Tussen gang en living dient een binnendeur en deurkozijn geplaatst te worden. Graag prijsofferte voor zowel een glazen deur of houten deur met venster.