Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Andries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Andries.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Andries of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage afbreken en nieuwe garage met sectionale poort plaatsen, garage bouwen, plaatsing van ramen en deuren, houten trap plaatsen naar zolder NB woning, tuinchallet op maat maken met glazen schuifraam, plaatsen van 39 PVC ramen en deuren, houten trappen plaatsen 6 stuks, nieuwe raamprofielen plaatsen, carport plaatsen in pastoriestijl, tuinhuis op maat maken, betonnen trap bekleden met composiet en traphoogte herstellen, voordeur en raam vervangen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat dichten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Sint Andries staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Andries:

Houten buitendeur herstellen

Na inbraak is onze buitendeur, klein houten poortje, beschadigd. Ik zoek iemand die het hout van deze buitendeur kan komen herstellen.

Metalen compacte trap plaatsen

Metalen trap plaatsen in de woonkamer is voor een mezzanine met een leuning graag. Het moet een kleine compacte trap zijn. Mag een combinatie zijn van metaal met hout. De hoogte is 2,85 m, de plaats waar de trap mag komen is 1,10 m breed. Er mag we een draai inzitten waardoor je meer ruimte hebt om de trap te plaatsen. Alles wat na die draai zou komen staat wel voor het raam dus willen we dat zo beperkt mogelijk houden. Wij zijn dus op zoek naar een creatieve oplossing zodat we toch een trap hebben en nog een beetje zicht op de tuin.

Houten zwevende trap plaatsen

Zwevende trap met houten treden 1 verdieping Vanuit de gang naar eerste verdieping. Een zijde aan de muur, en leuning aan de muur.

Houten carport maken

Carport in hout maken de afmetingen zijn 6 x 6 in uitvoering passend bij cottage stijl huis. Optioneel zonnepanelen op plaatsen.

Vervanging kapot garageslot

Vervanging slot garagepoort.

Houten trap plaatsen

We willen de zolder inrichten met een gang en slaapkamer. Daarvoor moet enerzijds een opening gemaakt worden in de muur van de gang op het eerste verdiep en anderzijds een opening in de vloer (betonnen welven) van de zolder. Het maken van de openingen moet gebeuren zonder dat er schade veroorzaakt wordt aan de onderliggende trap en muren (van gelijkvloers naar eerste verdiep). We zoeken een schrijnwerker die voor ons de houten trap kan maken. We verkiezen een open trap met ongeveer 15 treden.

Herstellen PVC ramen

Ik heb een stuk of 4 pvc ramen die niet goed meer sluiten. Bij een is het sluitingsmechanisme kapot. Ik zou ze willen laten repareren zonder het volledig raamwerk te vervangen.

Herstellen schuifdeur

De schuifdeur van de veranda gaat niet goed meer open. Schuifraam in hout.

Houten verandaschuifdeur vervangen

Houten buitenschuifdeur glas. 25 jaar oud. Hefboommechanisme werkt niet meer, slot werkt moeizaam Glijwielen onderaan zeer stroef. Beiden te vervangen

Geluidsisolerende voorzetramen te plaatsen

Onze woning ligt bij een redelijk drukke baan. Twee van onze slaapkamers bevinden zich aan die straatkant, met de nodig lawaaihinder die dit met zich meebrengt. Wij overwegen de installatie van geluidsisolerende voorzetramen voor deze twee ruimtes en hadden graag een prijsofferte aangevraagd.

Vervangen van 3 velux dakvensters

Ik wil graag 3 velux ramen (2 in slaapkamer, 1 in badkamer) laten vervangen of vernieuwen.

Garage bouwen

Bouw van een garage met dak. De afmetingen zijn 6.20 meter breed op 6.65 meter diep en een nokhoogte van 6.20 meter. Aanbouw tussen de 2 gebouwen.

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.

Nazicht slepende deur

Onze pvc achterdeur sleept aan één kant op de dorpel. Kunt u dat verhelpen?

Herstellen elektrische rolluiken

Electrische rolluiken zijn kapot. Dwz 1 van de rolluiken is naar beneden gevallen, tweede zit vast in rolluikenkast. Venster staan naast elkaar en zijn 1m op 2m.

Maken en plaatsen van zijpoortje in hout

Ik zoek een timmerman voor het maken en plaatsen van een zij poortje. In een houtsoort dat niet moet geschilderd worden. Te bevestigen aan zijgevel,afmetingen ongeveer 1 meter breed hoogte 1,80 m. Dank bij voorbaat.

Verandadeur herstellen/vernieuwen

Onze veranderadeur sluit al even niet meer zo vlot, de veranda leunt wel op de deur. Is het mogelijk om een gratis offerte op te maken om de deur te herstellen of vernieuwen?

Houten poort ter afsluiting van de tuin

Graag een offerte voor twee houten poorten ter afsluiting van de tuin in Padouk. Afmetingen : beiden 3 meter breed en 1 m 80 hoog.

Trapbekleding voor houten trap in wit

Hebt u een spierwitte trapbekleding voor op een houten trap te leggen. Rechte trap met platform en is tussen 2 muren.

Bekleden trappen met tapijt

We hebben 3 identieke huizen naast elkaar, die we volledig renoveren. De 3 trappen zouden we graag met sisal laten bekleden.

Offerte Blokhut Bonn Light

Ik heb onlangs een Blokhut Bonn Light 385 x 295 cm besteld die geleverd zal worden op 7 oktober. Graag offerte voor plaatsing te Sint-Andries Brugge.

Trap met kwartslag naar links

Trap met kwartslag naar links 80 breed 2 meter 50 hoog (ongeveer)

Blokhut Lilly plaatsen

Graag willen we een blokhut Lilly laten leveren en plaatsen door Makro. Plaatsing op bestaande asfalt, Brugge. Wat is de prijs hiervan aub.

Binnen deur plaatsen

Wij hebben een nieuwe binnendeur kit aangekocht. Deze deur zou nog alleen moeten geplaatst worden. Al het materiaal voor plaatsing is aanwezig. De oude binnen deur is reeds al verwijderd. Graag een offerte voor plaatsing van deze binnen deur.

Plaatsen van nieuwe houten voordeur

Plaatsen van nieuwe houten voordeur met smeedijzer en glas