Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame:

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame uit heel België:

Afwerken van afsluiting voor dakterras

Afwerken afsluiting van het dakterras. Toen we de woning gekocht hebben werden er als afsluiting reeds 'kantelen' voorzien door de vorige eigenaar waardoor het lijkt dat we in een kasteel wonen. Tussen deze kantelen moet nog een afsluiting komen (metaal, glas, hout, ....). We gaan het dakterras voorlopig niet verder afwerken (vloer). We willen enkel het aanzicht verbeteren.

Kapot enkel glas vervangen

Ik woon in een huurhuis, is nog een oud huis met enkele beglazing (houten constructie). Nu is mijn raam langst de straatkant stuk. Is een raam dat in het midden opengaat, dubbel raam dus, en het is 1 van de 2 K

Herstellen buitenraam

Raam is stuk. Dit betreft een slaapkamerraam, straatkant, gelijkvloers. Heel makkelijk bereikbaar. Zal waarschijnlijk volledig vervangen moeten worden, ook al is enkel de buitenruit van het dubbele glas kapot. Afmetingen van het glas zelf is +- 105 cm op 75 cm.

Vervangen enkel glas schuifdeur

Ik wil een gebarsten glas laten vervangen in een schuifdeur in de veranda. De afmeting van het glas zelf is ongeveer 82 x 181 cm.

Ruit van dubbel glas herstellen

Wij hebben een ruit van dubbel glas, afmetingen bij benadering 63*45cm. Hiervan is de binnenste "laag" dusdanig gebarsten dat deze volgens mij vervangen moet worden, de buitenste is prima in orde. Een foto van de schade heb ik bij deze aanvraag gevoegd. Ik wil graag benadrukken dat ik van mijn hoofdkantoor pas werk mag laten verrichten wanneer ik een fysieke (op papier/digitaal) offerte heb ontvangen, aan het opstellen van deze offerte mogen ook geen kosten zijn verbonden, maar dat zal gezien de omschrijving op deze website geen enkel probleem zijn neem ik aan.

Toog en kast op maat maken

Ik wil graag een toog voor in mijn winkelruimte. De toog zou ongeveer een 5 meter lang moeten worden. Een gedeelte van het blad had ik graag in glas gehad, zoals een vitrinekast. Aan de ene kant van de toog zie ik het liefst allemaal kastjes met deuren. En aan de andere kant van de toog, volledig gesloten. Ook wens ik een bijpassende kast voor achter de toog, ook van een vijftal meter lang, met enkel leggers. Ik heb het een beetje geschetst...

Renovatiewerken uitvoeren

Vervangen +/- 30 m² roofing plat dak; herstellen afloop toiletten gelijkvloers en kelder; enkel glas plaatsen in een 12-tal ramen in kelder (geeft uit op parking); stabiliseren helling naar parking (+/- 10 m), herstellen +/- 15 m² plafonds met gyproc.

Dubbel glas plaatsen in houten kozijnen

Wij hebben juist een huis gekocht en de ramen zijn allemaal enkel glas. Het houtwerk is daarentegen nog in uitstekende staat. Daarom willen wij dit allemaal door dubbelglas laten vervangen.

Partners

Partners van Casius