Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame:

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame uit heel België:

Dubbel glas plaatsen in te behouden houten schrijnwerk

Het betreft het vervangen van enkel glas naar dubbel glas op het gelijkvloers van een oud herenhuis. 5 ramen in de voorgevel, 1 in de achtergevel, incl. bovenlichten. Het houten schrijnwerk is nog in heel goede staat. Het dubbel glas dient van buitenuit geplaatst te worden aangezien de lambrisering langs de binnenzijde niet geschonden mag worden. De bedoeling is dat het schrijnwerk ook luchtdicht afgewerkt wordt zodat het schrijnwerk klaar is voor de schilder. Grote precisie is vereist.

Enkel glas in bestaande houten ramen laten vervangen

Ik wil hoogrendementsglas min. 1/1 laten plaatsen in bestaande houten ramen, vier stuks grote ramen met vaste bovenstuk en telkens twee opendraaiende raamvleugels in een herenhuis. Het schrijnwerk wordt reeds aangepast zodanig dat de steun breed genoeg is om met voorzetlatten te werken zodanig, mijn buurman heeft identiek gebouw en heeft dit over de hele voorgevel al laten uitvoeren. In totaal een 16 stuks dat moet worden vervangen.

Vervangen enkel glas na glasbreuk

Vervanging van het glas in 2 houten ramen, het glas is vastgezet met stopverf. De afmetingen van het glas is bij benadering 78cmx59cm, de ramen staan op het gelijkvloers.

Enkel glas vervangen door nieuwe raamkozijnen met dubbel glas

In ons buitenverblijf (een constructie uit betonnen platen) hebben we twee ramen die we willen vervangen. Oorspronkelijk had het verblijf de typische 'betonnen plaatramen', maar een van de twee is reeds in het verleden vervangen door een houten raam met enkel glas. De bedoeling is om deze twee ramen met dubbel glas te plaatsen waarvan één een vast raam mag zijn en ééntje dat open kan (draaien of kiepen). Noot: er is elektriciteit aanwezig maar beperkt tot toestellen van 3000Watt (stroom via zonnepanelen en omvormer)

Getint glas (enkel glas in lood) vervangen

Graag prijs voor het vervangen van 3 glazen, getint glas in lood met een barst in. Venster is gemakkelijk bereikbaar. Leuven foto in bijlage. Steeds bereid meer info te geven.

Enkel glas vervangen naar HR glas

Graag had ik uw beste prijs ontvangen voor het vervangen van enkel glas naar hoog rendementsglas in bestaande houten raamprofielen. De ramen hebben de volgende dagmaten: -raam 1: 125x165 cm (bxh) -raam 2: 125x165 cm (bxh) -raam 3: 110x80 cm (bxh)

Glas vervangen in binnendeur

Ik heb een binnendeur met 4 rechthoekige enkele glazen. 1 is ervan stuk gegaan en moet 1 nieuw inkomen is hetzelfde motief of mat glas. Eventueel 4 nieuwe matte glazen in geheel. Afmetingen glas ongeveer: 37,5cm X 62,5cm Deur moet niet geschilder worden, enkel glas vervangen.

Vervangen enkel glas door dubbelglas

Graag een offerte voor vervangen van enkel glas naar dubbel glas in houten en aluminium ramen en in houten deuren. Ramen : 10. Deuren :5 stuks.

Partners

Partners van Casius