Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame:

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame uit heel België:

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Ik wil in al mijn houten ramen het enkel glas vervangen door hoogrendementsglas. In totaal heb ik 27 ramen en deuren waarin het glas moet vervangen worden. In het totaal is er ong. 32 m2 glas. Nu is het glas 8 mm dik en geplaatst met stopverf. De rebat waarin het glas geplaatst is, bedraagt 20 mm. De houten ramen zijn van Afzelia dus nog in prima staat.

Vernieuwen van enkel glas in raam

Ik heb in mijn slaapkamer een groot raam en die is op verschillende plaatsen gebarsten. Afmeting raam : Br 2m 10 en H 2m8 7 de verdieping.

Enkel glas vervangen voor dubbel in veranda

Ik wil graag het enkel glas vervangen voor dubbel in onze veranda. Ook wil ik de pvc platen op het dak door glas laten vervangen. Ik schat dat het in totaal om zo een 30 m² dubbel glas zal gaan dat men moet plaatsen.

Gebroken ruiten vervangen in ramen

Kleine ruit: dubbel glas, enkel breuk aan de binnenkant van het glas Grote ruit: volledig kapot, kader licht geraakt (vermoedelijk geen probleem voor herstellen glas).

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Ik zoek een specialist om enkel glas te vervangen, het gaat enkel om het glas de bestaande houten kozijnen wil ik behouden. Als vervanging werk ik graag met dubbel glas. Het zou gaan om 3 grote ramen en 3 kleintjes, het exacte aantal is ter plaatse te bespreken met de vakman.

Dubbel glas steken

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van dubbel glas in houten kozijnen. Enkel voor de eerste verdieping: Voorgevel: 3 grote (met boog). Achtergevel: 1 dubbel raam en 1 trippel.

Glas velux raam vervangen

Ik heb een oude velux waarvan het glas gesprongen is en ik zou graag enkel het glas vervangen. Op het plaatje van de velux staat het type GGLS, de afmetingen zijn ongeveer 1.20 x 1.30 meter.

Nieuw glas in binnendeur plaatsen

Ik wil een nieuw glas laten zetten in een binnendeur. De maten van het glas zijn 60 cm op 172. 5 cm 3 mm dik enkel glas helder. Ik kan desnoods de deur binnenbrengen bij jullie.

Partners

Partners van Casius