Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame:

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame uit heel België:

Vervangen enkel glas na glasbreuk

Mijn zoon heeft een glas in venster kapot gemaakt. In een houten raam. Graag wil ik deze vervangen Afmetingen: 143.05 op 53.8

Dichtleggen van hobbyserre

Ik heb een serre en heb zelf het volledige aluminium kaderement in elkaar gezet en de goten liggen ook op. Ik zoek een glaszetter om het enkel glas te monteren. Het materiaal is allemaal aanwezig, enkel montage. Het gaat om 3 x 9 meter.

Veranda raam vervangen

Het raam in onze veranda (70 x 200 ongeveer bxh) vertoont een barst en moet dus vervangen worden. Is reeds dubbel glas in pvc frame. Enkel de binnenruit van het dubbelglas is gebarsten.

Vernieuwen van plat dak met lichtstraat

Nieuw plat dak leggen , het is een plat dak met een lichtstraat. Wij hebben een plat dak van ongeveer 7 m op 4 m met een lichtstraat. Dakwerker die wij aangesproken hebben wil lichtstraat volledig afbreken en vervangen door een gewone koepel. Deze is volledig ingewerkt in het dak. Er is enkel barst in een glas. Bij felle regen hebben we wel een kleine lek maar ik weet niet of dit van de roofing dan wel van de lichtstraat komt. Wij zouden deze liever behouden, roofing vernieuwen en indien nodig de lichtstraat renoveren.

Glasraam in deur herstellen

Herstelling van een glasraam in een deur (stalen frame). De afmetingen van het glasoppervlak zijn 202cm x 97cm. Het glas is dubbelglas van de jaren 60. Mag ook door enkel glas vervangen worden, te bekijken wat de beste oplossing is.

Aanpassen raamprofielen

Houten ramen met enkel glas, aanpassingen maken aan buitenschrijnwerk om dubbelglas te plaatsen. Het gaat om 11 ramen en 2 schuiframen.

Mat glas in deur plaatsen

Het glas in de deur van de woonkamer is eruit will graag een nieuwe laten plaatsen. Het liefst enkel, mat glas.

Nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen

Ik wil graag dubbel glas plaatsten. Na de brand in de keuken is mijn glas kapotgegaan. Ik had enkel glas. Voor deurglas zijn de afmetingen 202 cm op 70 cm. Voor 2 andere ramen 123 op 32 cm en 80 op 39 cm.

Partners

Partners van Casius