Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame:

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame uit heel België:

Dubbel glas in stalen kozijnen plaatsen

We zouden graag een offerte willen voor het plaatsen van dubbel glas in stalen kozijnen waarin nu enkel glas in zit. Bovenverdieping. Aantal : 4 gewone ramen en 1 schuifraam.

Van enkel naar dubbel glas

Voor een profiel ijzer enkele beglazing naar een dubbele beglazing, geschatte opp. = 33 m², 22 ramen, waarvan een aantal met dubbel frame in één frame. Ijzeren ramen: koudebruggen beter isoleren / afdichten met tochtstrip / ... (?)

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Enkel glas vervangen door dubbelglas in bestaande aluminium ramen. 1x 80cm x 1m 2x 1.50 x 1.05m 1x 2.25 x 1m

Raam dubbel glas

Vervangen van enkel glas door hoogrendementsglas voor : 3 geschilderde houten ramen, ieder bestaande uit 3 delen met glas 0. 45 x 1. 10. 1 Geschilderde houten raam met 1 glaspartij van 0. 9 x 0. 97. Graag prijsofferte.

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Het is om de prijs te weten om enkel glas te vervangen naar dubbel glas in een bestaand raam van ijzer. De ramen zijn dik genoeg voor dubbel glas.Afmeting : ?Is een vrkaveling : moeilijk te vinden.

Enkel glas vervangen door hoogrendementsglas

Er moeten 11 ramen voorzien worden van hoogrendementsglas met in totaal ongeveer 12m² glas.Woning , benedenverdieping.

Dubbel glas plaatsen

Enkel glas vervangen door dubbele beglazing in bestaande houten ramen afmetingen. Gelijkvloer:2x(65*128) 1x(82*128) 1°verdieping: 2x(53*117) 5x(50*117)

Ramen op maat voor monumentaal pand.

In het kader van de totaalrenovatie van een monumentaal pand zijn wij op zoek naar een partij om ramen op maat te leveren. Aangezien wij het pand zullen gaan bewonen willen we ook hierbij rekening houden met isolerende waarde. Voor wat betreft het glaswerk zijn wij vanwege het monumentale karakter verplicht om getrokken "monumentaal" glas te plaatsen. Via deze link vind u een PDF met een plan van de voor- en achtergevel van het pand: https://drive. Google. Com/open? Id=0Bx3xuls75AgJNFBKUVJ3QjAwNjNBTlR2TTZKdWM5bzFLQnRn Zou u ons hiervoor een offerte kunnen maken (eventueel enkele alternatieven waarbij er verschillende mogelijkheden geïllustreerd worden; van enkel glas 3mm tot meerlaags glas met een hoge isolatiewaarde)? Dit dient voor mei 2017 te gebeuren.

Partners

Partners van Casius