Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Baafs Vijve te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Baafs Vijve.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Baafs Vijve of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport in Sint Baafs Vijve die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Baafs Vijve:

Plaatsen van een blokhut

We kochten een blokhut bij Makro. Wij lieten al de betonnen grondplaat gieten en hebben de houten onderdelen een beschermende laag gegeven. Het betreft een blokhut Cambridge 385 x 295 cm. Wij bestelden tevens shingles, dakgoten en een stormbeveiliging. Wij vragen dus enkel de plaatsing. Het betreft een plaatsing achter een nieuwbouw juist naast onze woning. Momenteel zijn er openbare werken in de straat, maar de werken liggen stil wegens faling. De plaats waar de blokhut komt is wel bereikbaar.

Blokhut Cambridge plaatsen

Wij bestelden bij Makro Eke een blokhut Cambridge 385 X 295 die ons werd geleverd door Gardenas n.v. (Dendermonde). Wij bestelden tevens bij Makro een stormbeveiligingsset. Samen met de levering door Gardenas ontvingen wij ook de nodige shingles (groen)en de dakgoten. Ondertussen hebben we het hout een dekkende verflaag gegeven en lieten we een betonplaat gieten. We voorzien dus geen houten vloer. Wij vragen u ons een offerte te willen bezorgen voor het plaatsen van de blokhut.

Tuinhuis metaal plaatsen (2stuks)

Graag uw tarief voor plaatsing van 2 tuinhuizen van Makro op betonplaat en deels op blauwsteen terrastegels: tuinhuis 1 HIGHLINE 275x275 volledig op betonplaat. Tuinhuis 2 CLASSIC 303x217 deels op betonplaat (tegen tuinhuis 1) en deels op terrastegels.

Kostprijs garage met dubbele sectionale garagepoort

Ik had graag een kostprijs ontvangen voor het opbouwen van een garage met dubbele garagepoort (sectionaal) als inrij via weg en aan de andere kant binnenkomst tuin, een dubbele deur met venster in! Grote 40 m².

Verbouwen van garage

Ik wil de bestaande garage aanpassen. Een stuk dichtmetselen en een deur in verwerken, isoleren buitenzijde afwerken met hout?

aanbouw caprort-pergola in hout met ...

aanbouw caprort-pergola in hout met zadeldak en insprong in dak.