Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Michiels te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Michiels.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Michiels of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Sint Michiels die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Michiels:

Nieuwe garagepoort plaatsen

Metalen kantelpoort wegnemen. In de plaats moet er een nieuwe kantel- of sectionale poort worden geïnstalleerd. Afmetingen zijn ongeveer 215 x 251 cm.

Vals plafond in gang plaatsen

wil graag een vals plafond in de gang, zo'n 2m op 2 m.

Vervangen van dakramen

Ramen vervangen dit is voor een renovatie: De ramen hebben volgende afmetingen : 1200 x 1450 mm : 2 ramen 1180 x 1300 mm : 1 raam

Leveren en plaatsen van 7 binnendeuren

Leveren en plaatsen van 7 binnendeuren (schildersdeuren) te Sint-Michiels (Brugge). Het betreft een renovatie (6%). Plaatsing voorzien begin oktober.

Houten zoldertrap herstellen of vervangen

Herstelling: of vervangen van trap: De zoldertrap om naar de kruipzolder te gaan is losgekomen aan één kant.

Blokhut Cottage laten plaatsen

Graag een prijs om de blokhut te laten plaatsen. Graag willen wij onze blokhut laten plaatsen op een betonvloer, die wij al zullen voorzien. Graag met dakgoten inbegrepen aub.

Kast maken voor condensatieketel

Ik wil graag een kast over een hele muur (breedte 249 cm, hoogte 235, diepte 50 cm) waarin ook mijn condensatieketel zit (breedte 120 cm). We zouden de kast graag afwerken met schuifdeuren: in het ene deel de condensatieketel, in het andere deel legplanken.

Timmerman gezocht voor herstellingen in huis

Volgende klusjes voor herstelling : - nazicht 2 elektrische rolluiken die niet meer correct werken. - bij regelen van een buitendeur die sleept. - 2 schuiframen voorzien van nieuwe rubberen isolatie.

Voorzetramen te plaatsen

Wij zijn gestart met het isoleren van een blokhut die als studio moet dienen voor onze dochter. Er zijn twee ramen voorzien waarvoor we wellicht best voorzetramen voorzien. Wat zijn de mogelijkheden?

Blokdeuren en schuifwand plaatsen

Wij willen graag in een wand 3 blokdeuren laten plaatsen die gelijk lopen met de wand. Alsook een schuifwand plaatsen dat bestaat uit 2 delen. Tussen de keukenkasten en een muur is een holle ruimte voorzien om deze 2 delen in te schuiven.