Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Staden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Staden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Staden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Staden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Staden:

Trap plaatsen

Gesloten trap in eik of beuk met witte leuning en met kastruimte onder. Balustrade van 3 meter. Trap van beneden naar 1 ste verdieping. Nieuwe woning.

Trap bekleden met tapijt

De trap bestaat nu uit hout maar op de uiteinden zit telkens een metaallatje. deze zijn los en de vijzen zijn ook vervelend met braampjes 16treden in totaal te bekleden met tapijt .

TV-kast op maat maken

Kast moet 243 cm breed zijn, 43 cm hoog, 35 cm diepte. Graag ingedeeld in 4 deuren waarin steeds 1 legplank.

Blokhut Edelweis plaatsen

Graag willen wij de blokhut Edelweis van 4 op 3m of groter (nog niet zeker) laten leveren en monteren.Er kan wel één persoon helpen met de montage indien nodig. Nog niet besteld. Ook impregneren.

PVC ramen/deuren

Ik ben op zoek naar een vakman om een 14-tal ramen en 3 deuren in pvc te plaatsen.

Herstellen slotsysteem MACO

Herstelling van het slotsysteem van MACO van een kiepraam is stuk. Adres aanvragen door de vakman zelf.

Nieuwe trap

Nieuwe trap plaatsen