Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trap plaatsen:

Trap plaatsen

Gesloten trap in eik of beuk met witte leuning en met kastruimte onder. Balustrade van 3 meter. Trap van beneden naar 1 ste verdieping. Nieuwe woning.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Staden (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap plaatsen uit heel België:

Verhoogd terras met trap en leuning plaatsen + het aanleggen van een terras

Trap van 5 treden moet weggehaald worden, terras moet aangelegd worden & een nieuwe trap moet geinstalleerd worden Oppervlakte terras: Geen idee Materiaal: Allemaal in het hout of degelijk PVC

Houten trap met LED lichtjes plaatsen

2 Trappen plaatsen die beide 2/4 draai hebben. Met horizontale latten onder leuning LED lichtjes plaatsen van gelijkvloers tot zolder.

Houten trap plaatsen

Houten trap met dubbele kwartslag of halfslag trap naar zolder plaatsen.

Houten trap plaatsen

De huidige trap moet volledig verwijderd worden. De zijkant van de trap is een muur en deze moet ook bekleed worden met houten panelen. 20 tal treden. De muur is 1,5m hoog die moet bekleed worden.

Vaste trap plaatsen en vervangen zoldergat

Ik wil graag een een vaste trap naar de zolderverdieping. Momenteel is er reeds een zoldergat met vlizotrap aanwezig. Zoldergat moet ergens anders worden gemaakt en huidige dicht gemaakt worden.

Terras heraanleggen

Terras van 8m x 4.5m heraanleggen, terras bekleden zelf ofwel tegels of hout. Er is een hoogteverschil met tuin van ong 0.9m dus terras dient opgehoogt te worden. Trap maken van 1.5m x 1.5m in natuursteen. L-Boordstenen plaatsen rondom op dezelfde hoogte als terras. Kleiklinkers van zijkant van huis tot aan terras aanleggen over een opp. van ong. 20m². Bestaande tuinpad afbreken.

Plexiglas plaatsen aan trapleuning open trap

(Plexi)Glazen wand van ong. 1m hoog plaatsen in slaaphal om trapgat veilig af te schermen. Trap zelf is 3.11m waarvan doorgang uiteraard moet open blijven en daar mag ong. 0.9m afgetrokken worden. Een gewone glazen wand is ok, indien een afwerking noodzakelijk is rondom, graag zwart.

Trapgaten maken en plaatsen trap

Twee trapgaten maken in een beton structuur, en afwerken, en vaste trap plaatsen. Deze trap mag in het hout zijn. Daarnaast zou ik ook een extra voordeur in het hout wensen te plaatsen.