Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tielt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Tielt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tielt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Tielt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tielt:

Trapbekleding plaatsen HPL / CPL / laminaat

Houten trap bekleden van 17 treden met HPL, CPL of Laminaat. Momenteel allemaal lijmresten.

Houten lamellen plaatsen + maatwerk legplanken

- Ik heb horizontale houten lamellen online besteld voor vijf ramen, ik zoek iemand die deze kan plaatsen. - Ik heb een houten plank nodig van 1m80 x 47 cm - Ik zou ook graag drie legplanken hebben in ruw hout van ongeveer een meter lengte, dat moet niet perse maatwerk zijn.

Plaatsen hoogrendementsglas en houten raamprofielen vervangen

We zouden in onze living 3 ramen met elk een oppervlakte 7 m² met dubbel glas laten vervangen door hoogrendementsglas. Ook het bestaande schrijnwerk in hout zouden we willen vervangen door PVC of aluminium.

Houten wenteltrap plaatsen

Een oude wenteltrap uitbreken en nieuwe plaatsen. Liefst in eik, een wenteltrap van gelijkvloers naar eerste verdieping. De trap komt in de gang. Voor binnen.

Stalen binnendeur met glas

In onze nieuwe woning moet tussen de gang en de living een glazen binnendeur, om zoveel mogelijk licht te laten binnenvallen. Afmeting van het deurgat is 205 cm (breedte) op 225 cm (hoogte). Zowel van gewone glazen deuren als van een glazen binnendeur met stalen frame.

Laminaat leggen en een binnendeur plaatsen

We zoeken iemand om 42 m² laminaat te plaatsen en een binnendeur te hangen.

Plaatsen van serre

Type: vict. Serre / tuinhuis 236*458 ZW SENIOR. Basis van serre reeds geplaatst.

Herstelling dak houten tuinhuis

Wil graag eens prijs weten om dak tuinhuis te laten vernieuwen. Dak is nu miserit. Wat zijn de mogelijkheden en wat zou de kostprijs zij volledig afgewerkt incl btw. Diepte tuinhuis:4 m. Afstand nok tot dakgoot:2. 85m. Buitenkant tuinhuis is nu donkerbruin maar zou grijs geschilderd worden.

Blokhut Lounge plaatsen

Wij wensen de prijs voor het plaatsen van deze blokhut Lounge 355 x 355, inclusief de dakgoten en betonnen vloer

Binnendeuren te plaatsen

Opmeten en plaatsen van 4 binnendeuren