Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wenduine te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wenduine.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wenduine of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Wenduine die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wenduine:

Ramen en deuren vervangen in de stacarvan

Ik wil de ramen van mijn stacaravan vervangen met aluminium omlijsting. Ze sluiten niet meer zoals het hoort en er is geen verluchting aanwezig wanneer ze gesloten staan. Het gaat dus om voor- en achterruit en de zijruiten. Daarnaast moeten ook de twee deuren volledig vervangen worden. Omlijsting is van alu

Brandwerende deur plaatsen

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een brandwerende, geluidsdempende deur met veiligheidsslot.

Nieuwe kozijnen en dubbele beglazing plaatsen in een caravan

Ramen en deuren vervangen in caravan. Dubbele beglazing plaatsen, nieuwe kozijnen voorzien en deuren alles in witte plastiek.

Nieuwe ramen en deur in stacaravan steken

Ik wil 4 nieuwe ramen en deur in pvc van een stacaravan. Een tweede deur moet omgebouwd worden tot een raam dat open kan

Tuinoverkapping plaatsen

Plaatsen van tuinoverkapping 6 x 3 m (zie: https://gadero.be/doehetzelf-bouw-lariksdouglas-overkapping-zwart-600x300cm/) of gelijkaardig + bekisting en gieten betonplaat (6 x 4 m)

Blokdeuren en gyproc plaatsen

We willen de schuifdeuren laten vervangen door goed sluitende blokdeuren. Het gaat om 3 deuren in totaal. Hiernaast ook nog extra gyproc te plaatsen en schilderwerken uit te voeren.

Plafonds appartement brandwerend maken tot IE60

Ons appartement moet brandwerend gemaakt worden tot IE60 volgens de nieuwe voorschriften. Het zijn 3 plafonds gemaakt in houten roostering beslagen met gyproc of planche,deze kunnen verlaagd worden. Totale oppervlakte rond 30 vierkante meter.

Monteren van blokhut Modern

Wij hebben gisteren een tuinhuis bij mkcro gekocht, betreft Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd. Deze hadden wij graag laten plaatsen. Wij hebben momenteel een tuinhuis van 5 op 4 meter die we dienen af te breken alvorens de nieuwe te plaatsen. Binnen ligt een vaste tegelvloer die we wensen te laten liggen. Kunt u het nieuwe tuinhuis plaatsen? Wanneer zou dit voor u passen? Ik denk dat de levering van het tuinhuis ongeveer 4 weken zal op zich laten wachten.

Tuinhuis Wales plaatsen

Graag wil ik een tuinhuis WALES 240 cm X 180 cm van Makro laten plaatsen. De ondergrond is al aanwezig , enkel het monteren van het tuinhuis.

Binnendeuren plaatsen

Voor in appartement, zoeken wij een schrijnwerker voor - 2 binnendeuren (geen schildersdeur) in witte of ecru kleur - kast op maat in slaapkamer en badkamer.