Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wevelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wevelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wevelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Wevelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wevelgem:

Herstellen van houten plafond

Plafond herstellen of vervangen. Oppervlakte: 20m². Berging. Lek gehad in de dakgoot en er is water doorgesijpeld. Lek is intussen gedicht en nu moet plafond vernieuwd worden. Plafond in houten platen.

Scheuren in plafond herstellen

Scheuren in plafond herstellen. Betreft alleenstaande woning van 1992. Scheuren worden steeds groter. Graag definitief behandelen en niet gewoon overschilderen.

Trapbekleding plaatsen en leuning vervangen

Houten geschilderde trap met houten leuning bekleden met laminaat of iets dergelijks en indien mogelijk. Trapleuning vervangen door een metalen of inox leuning

Plaatsen blokhut Lara

Graag willen wij een tuinhuis Lara 350 x 250 cm bestellen en laten plaatsen samen met dakgoot. Fundering al geggoten.

Houten trap plaatsen tussen twee muren met LED verlichting

Er moet een nieuwe trap, een nieuw trap gat komen met bovenaan een kwartslag naar rechts. De trap zelf mag klassiek zijn. Eventueel met led verlichting. Er moet beneden ook nog een gat in de muur komen voor de trap. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, tussen twee muren.

Kozijnen harmonicadeur aluminium

Kozijnen harmonicadeur aluminium : 2 m 60 x 4 m 20 en vouwwand 2 m 60 x 4 m 60 geïsoleerde profielen en glas.

Kozijnen harmonicadeur hout

We overwegen 2 harmonicadeuren te plaatsen, afmetingen telkens 2,5 L x 2 H meter.

Trap aanpassen

Er is nu een vaste trap naar de zolder, maar bij het boven komen stoot je bijna uw hoofd aan een gording. Zou graag van de trap er een kwartdraai insteken dat je voor de gording uitkomt erlangs, als dit niet gaat desnoods een nieuwe trap laten steken,

Dakvenster plaatsen

Prijsofferte: -1 bijkomend dakvenster plaatsen aan de achterzijde.

Bekleden van trap

Herbekleden van bestaande trap waar vroeger roltapijt overgezet is.