Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zwevegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zwevegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zwevegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in Zwevegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zwevegem:

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een blokhut Modern 505 x 385 zonder uitbreiding. Betonnen ondergrond aanwezig.

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Zoldergat met luik dichtmaken en open zoldergat maken op een andere plaats. Een nieuwe vaste trap plaatsen met leuning. Da afmetingen van de huidige zoldergat 1,5x80cm . Het zoldergat is gebetoneerd .

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 6 decoratieve binnendeuren. Afbraak oude deuren doe ikzelf.

Plaatsen dakraam

Wij zouden graag onze zolder ombouwen tot een slaapkamer en wensen een dakraam te plaatsen in ons hellend dak. De locatie is goed bereikbaar van op de zolder. 90x90

Plaatsen gelakte stalen leuning

Wij zouden graag onze oude (gedateerde) leuning vervangen door een zwarte gelakte stalen leuning.

Plaatsen van 1 buitentrap en 4 binnentrappen

Bij deze sturen wij onze prijsaanvraag voor 1 buitentrap en 4 binnentrappen. 1. Buitentrap met antislipstructuur. Rechte steektrap, 10 treden 2. Binnentrappen: GV-VD01, steektrap met verlengde 1ste en voorlaatste trede VD01-VD02, trap met dubbel bordes, 17 treden VD02-VD03, trap met dubbel bordes, 17 treden VD03-VD04, verdraaide trap, 17 treden

Blokhut Chill plaatsen

Wij hebben een bodemplaat van 400 op 300 laten gieten. Graag hadden wij iets in de trant van type Chill laten monteren. Op hoeveel zou dit komen?

Steken van een nieuwe garagepoort

Wij hebben een garage met een rolluikpoort. Deze poort heeft het sinds kort begeven. We wensen ze te vervangen door een simpele kantelpoort. Iemand die dit werk voor ons kan uitvoeren?Kantelpoort in aluminium.

Plaatsing van bloktuinhuisje Lounge

Het betreft een bij Makro gekochte blokhut Lounge. Graag prijs voor plaatsing van blokhut.Bloktuinhuisje lounge 2,95 x 2,95 met funderingsbalkjes en staal dak

Plaatsen binnendeuren

Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker om een 9-tal binnendeuren te plaatsen. De deuren zijn van Thys of Cando (alternatief mag ook)