Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zwevegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zwevegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zwevegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Zwevegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zwevegem:

Plaatsen van garage Makro

Garagebox plaatsen Oppervlakte : 300x596x206 Makkelijk bereikbaar. Fundering gaan we wellicht zelf doen.

Deur tuinhuis afgebroken

Door de wind is de een stuk hout van de deur afgekraakt. De hengsels zijn beschadigd. Het slot van de deur moet verplaatst worden. Eventueel herstellen, anders nieuwe deur Naar het tuinhuis moet ook eens gekeken worden.

trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Bestaande houten trap die bekleed werd door tapijt . Tapijt versleten en op een deel weggenomen. Door zware lijmresten ziet het er onbegonnen uit om de houten trap blank te zetten en te schilderen voor een modernere look. We zoeken naar een moderne bekleding ipv het versleten tapijt . ( eventueel met trapverlichting)!

Montage blokhut Cube

Wij wensen zo spoedig mogelijk een ""Blokhut Cube 300 x 300 + extensie 300 cm" bij Makro aan te kopen maar wij wensen de kost te kennen voor de plaatsing van die blokhut. Dit is ECHT DRINGEND.

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een blokhut Modern 505 x 385 zonder uitbreiding. Betonnen ondergrond aanwezig.

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Zoldergat met luik dichtmaken en open zoldergat maken op een andere plaats. Een nieuwe vaste trap plaatsen met leuning. Da afmetingen van de huidige zoldergat 1,5x80cm . Het zoldergat is gebetoneerd .

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 6 decoratieve binnendeuren. Afbraak oude deuren doe ikzelf.

Plaatsen dakraam

Wij zouden graag onze zolder ombouwen tot een slaapkamer en wensen een dakraam te plaatsen in ons hellend dak. De locatie is goed bereikbaar van op de zolder. 90x90

Plaatsen gelakte stalen leuning

Wij zouden graag onze oude (gedateerde) leuning vervangen door een zwarte gelakte stalen leuning.

Plaatsen van 1 buitentrap en 4 binnentrappen

Bij deze sturen wij onze prijsaanvraag voor 1 buitentrap en 4 binnentrappen. 1. Buitentrap met antislipstructuur. Rechte steektrap, 10 treden 2. Binnentrappen: GV-VD01, steektrap met verlengde 1ste en voorlaatste trede VD01-VD02, trap met dubbel bordes, 17 treden VD02-VD03, trap met dubbel bordes, 17 treden VD03-VD04, verdraaide trap, 17 treden