Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zwevezele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zwevezele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zwevezele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Zwevezele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zwevezele:

Draaitrap plaatsen

Plaatsen van een nieuwe draaitrap. Deze liefst in het hout maar ook een ander materiaal is mogelijk.

Losstaande garage bouwen

Garage achteraan tuin (naast garage buren), gemetste garage, geïsoleerd van (+ -) 6m op 6m met garagepoort en raam en deuropening voor schuifdeur of dubbele deur (opening 2meter).Plat dak ,licht hellend,(geïsoleerd).Bodem gepolierde beton. Verlichting en elektriciteit doe ik zelf.

Prefab betontrap Z type in nieuwbouw

Trap voor nieuwbouw: Trap, glad of gepolierde beton, witte kleur , 90 cm breed , 16 treden a 22 cm hoogte. Vanuit de gang en komt tussen twee muren.

Garage of bijgebouw plaatsen

Wij willen een garage of bijgebouw bouwen van 80m² en 300m³. Vrijstaand. Er moeten voorzieningen zijn voor elektriciteit en water. Bijgebouw moet voorzien worden van 1 poort en +/- 3 ramen en een zolder Graag ook plaats voorzien om een smeerput te installeren.

Trap met een kwart draai naar links

Het zou gaan om een trap met een kwart draai naar links.

Tuinhuis met terras op maat

Tuinhuis met terras overkapping op maat gemaakt. In bijlage een gedetailleerd ontwerp.

2x houten ramen en beglazing ...

2x houten ramen en beglazing vervangendoor pvc,plus rollluiken: 2x 181.5 l op 143h.een nieuwe,glazen buitendeur plaatsen waar nu een raam zit plus rolluik. een enkel raam vervangen door dubbel :l 244 op 129.5 br;een raam,opbedeeld in 3 delen vervangen door dubbel:l 144 op 77 h. de nieuwe pvc ramen zou ik in 'kotjes' willen,opgedeeld zodat 1/3 van raam open kan plus kantelen.ook de buitendeur wens ik in 'kotjes