Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor prefab betontrap z type in nieuwbouw:

Prefab betontrap Z type in nieuwbouw

Trap voor nieuwbouw: Trap, glad of gepolierde beton, witte kleur , 90 cm breed , 16 treden a 22 cm hoogte. Vanuit de gang en komt tussen twee muren.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Zwevezele (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor prefab betontrap z type in nieuwbouw uit heel België:

Buitentrap in beton gieten

Prefab betontrap gieten 5 treden hoog, hiernaast ook een schans voorzien.

Prefab betontrap plaatsen

Nieuwe trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping. Betonnen basis storten, en dan bekleden. verbouwingswerken: rechte trap - 1 verdieping - om te bekleden met hout (Z-trap). Best ter plaats komen kijken.

Prefab betontrap in een nieuwbouw

Prefab beton trap plaatsen: We hebben twee identieke steektrappen nodig. De woning is een staalbouw en we schatten in mei ongeveer met de bouw te beginnen. Het huis zal er vrij industrieel uitzien vandaar onze voorkeur naar beton trappen.

Prefab betontrap storten in industriegebouw

Prefab betontrap voor verbouwing dit is voor een industrie. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Een zijde tegen de muur. Rechte trap met boven een bordes van 1 meter op 2 meter ,rechterkant trap die tegen een muur zit langs de zijkant. Ter plaatse komen kijken.

Prefab betontrap in NB project plaatsen

In ons nieuwbouwproject zijn wij op zoek naar een plaatser voor een betontrap. Afmeting: 295 hoog en 105 breed. Gelijkvloers momenteel gemetst, predallen nog niet aanwezig.

Prefab betontrap plaatsen

Wij hebben net een curlingclub opgericht en hadden graag buiten het gebouw een betontrap laten leggen. Deze zou ongeveer 2 meter breed moeten zijn en 70 cm hoog.

Prefab betontrap in horecazaak

Renovatie van een schuur tot horecazaak met bovenliggend appartement ligging: Maaseik Van gelijkvloers naar eerste verdieping en van plus 1 naar plus 2. Rechte betontrappen.

Prefab betontrap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Dit is voor een renovatie: We zoeken een betontrap met onder kwart links 14 treden Trap zal vanaf gelijkvloers naar eerte verdieping gaan. Er komt 1 zijde tegen de muur.