Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor tuinhuis met terras op maat:

Tuinhuis met terras op maat

Tuinhuis met terras overkapping op maat gemaakt. In bijlage een gedetailleerd ontwerp.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Zwevezele (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis met terras op maat uit heel België:

Gepolierde betonvloer leggen voor tuinhuis

Het is de bedoeling dat wij een betonplaat in gepolierd beton gieten als vloer voor ons tuinhuis. Het beton moet komen tot aan ons reeds aanwezig terras. Er zijn wel wat schuine zijden en hoeken aanwezig. De afmetingen zijn ruwweg 6 op 5m. Graag hadden wij de beton ook in antraciet kleur gehad ipv het standaardkleur.

Oprit aanleggen en plateau gieten van 95 m²

We hebben 2 projecten. Als eerste zou het gaan om de oprit en pad rondom huis. Dat bedraagt ongeveer 123 m². Als tweede gaat het om de plateau voor carport en tuinhuis en terras dat bedraag ongeveer 95 m². Momenteel ligt er asfalt dus dit zou uitgebroken moeten worden.

Composieten terras plaatsen

Aan de zijkant van de tuin een zonneterras aanleggen dat gelijk ligt met het gras. Dit zal voor een stukje verder lopen naast het tuinhuis. Dit terras moet in het composiet komen en is net geen 10 m².

Tuinhuis plaatsen met overkapping op terras

Vakman voor een houten tuinhuis met overkapping (plat dak met dakgoten) op een houten terras. Afmetingen ongeveer 5 m breed op 3.5 à 4 m diep (waarvan het tuinhuis max 2m breed). Ik heb eventueel interesse voor ronde palen en onregelmatige planken voor het tuinhuis. Ik zie niet graag de superstrakke stijl. Graag hout dat natuurlijk vergrijst en niet behandeld hoeft te worden. Enkel de voorkant is zichtbaar. Constructie zal tussen 3 muren staan. Eventueel zou ik later zonnepanelen op het dak leggen.

Terras te betegelen

Ik had graag een oppervlakte van 3m op 4m betegeld terras gewenst aan de achterzijde van mijn tuin. Makkelijk bereikbaar voor aan en afvoer van materiaal. Aanpalend aan mijn tuinhuis.

Terras beklinkeren om een tuinhuis erop te plaatsen

Aanleg soort terras omeen tuinhuis daarop te plaatsen .Grondwerken plus 40m² klinkers leggen.

Gieten betonplaat + plaatsen terras

Gieten van betonplaat (uitgraven, omkisting en gieten) en aanleg terras aangrenzend aan reeds geplaatst tuinhuis; met een grootte van ongeveer 21 m2 en op 45m afstand van het straat. Tegels zijn reeds voorzien (keramisch, 60 op 60 cm en 2 cm dik) en dienen geplaatst te worden op tegeldragers. Graag afwatering voorzien in de vorm van 2 uitsparingen in de betonplaat; omranding betonplaat/tegels af te werken met L-profielen in aluminium.

Houten terras plaatsen

Ik zou graag een houten terras hebben van 32m² naast mijn huis, om een tuinhuis van 17m² op te zetten. breedte 8 meter en diepte tussen de 4 en 4,5 meter. Langs de linkerkant en achterkant is er een haag. (deze staan niet helemaal haaks ~80°).