Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare timmerman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere timmermannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde timmermannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende timmerman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een timmerman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker:

vrijdag 26 april 2019

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

Vervangen beschadigd plexiglas balkon appartement
donderdag 25 april 2019

Blokhut plaatsen

Graag wil ik mijn blokhut Luca 410x296cm van Makro laten plaatsen. Betonnen ondergrond is voorzien. Graag prijs inclusief dakgoten. Blokhut is besteld 06/04/19, geïmpregneerd. Levertermijn 6 weken.
donderdag 25 april 2019

Bouwen van een tuinhuis

Ben van plan een nieuw tuinhuis te laten bouwen. Liefst in steen (recuperatiesteen Klampsteen/Paepesteen) (10 x 4 m) Grondwerken, metselwerken, dakwerken en ramen.
donderdag 25 april 2019

Plaatsen van een trap

We willen een houten trap bestellen en laten plaatsten. Voor naar de zolder te gaan. Nu uitschuifbare trap. Opening aan te passen.
woensdag 24 april 2019

Herstellen onderste planken van tuinhuis met houtrot

Wij zoeken iemand dat aan ons tuinhuis onderaan de planken kan vervangen met houtrot. 6meter breed te vervangen .
woensdag 24 april 2019

Houten trap plaatsen

Onze voorkeur gaat uit naar rubberwood, onbehandeld . We opteren voor een rechte gesloten Z trap, onderkant niet zichtbaar. De handgreep verwerken we zelf in de nog af te werken muur . Hoogte vloeren 333,5 trapgat 271 X 90 cm breedte trap 90 cm . Kader van renovatie.
woensdag 24 april 2019

Blokhut Capri plaatsen

Graag hadden wij een prijsofferte ontvangen voor het plaatsen van een blokhut capri 295x 248 cm staal De betonplaat zal geplaatst zijn door de persoon die de tuin aanlegt . De houten planken zullen aanwezig zijn en reeds voorgekleurd . De regengoot en stormbeveiliging zullen aanwezig zijn .De electrische installatie zal door mij worden geplaatst
woensdag 24 april 2019

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

Bestaande situatie: rechte trap met 14 treden in hout. Vernist. Gewenste werken : bekleden met vinyl incl boorden en afwerking .
woensdag 24 april 2019

Ramen herstellen

Aantal houten ramen herstellen. Het gaat over de onderste balk van de ramen.
dinsdag 23 april 2019

Nieuwe ramen plaatsen in stacaravan

Wil graag nieuwe ramen(7) en deuren(2) met dubbel glas stacaravan te Middelkerke Nu alu ramen. Nu dubbel glas met pVC ramen buitenkant.