Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afsluiting in composiet grijs

Afsluitingen in composiet

Afsluitingen in composiet

Informatie, prijzen en meerdere prijsoffertes op maat voor het plaatsen of herstellen van een afsluiting in composiet.

Composieten afsluiting plaatsen

Een omheining in composiet lijkt sterk op een houten afsluiting. Composiet bestaat deels uit hout en deels uit kunststof, dus het verschil is soms moeilijk te zien. Dankzij het duurzame karakter en het onderhoudsgemak groeit de populariteit van composiet snel. Bovendien hoef je je bij deze recycleerbare schutting amper zorgen te maken over verkleuring. Enige nadeel: krassen kan je moeilijker herstellen.

Prijs van een afsluiting in composiet?

De kosten voor het zetten van een composiet afsluiting kunnen sterk verschillen. Er zijn een aantal elementen die de prijs sterk beïnvloeden:

  • Het soort en de kwaliteit van de kunststoffen panelen. Pas op bij extreem goedkope opties. De kwaliteit kan soms tegenvallen.
  • Hoogte en breedte van de platen. Schermen van 180 x 180 cm komen het vaakst voor, maar er zijn voldoende variaties. Vind je niet wat je zoekt, dan kan je voor maatwerk kiezen.
  • Montage kost ook geld. Niemand werkt gratis, maar je bent zeker dat de omheining correct is gemonteerd.

Als richtprijs mag je al snel rekenen op een € 100 - € 175 per scherm van 180 x 180 cm, maar goedkope alternatieven kan je vinden vanaf € 75 per paneel. Hoger op de prijsladder vind je prijzen tussen € 200 en € 300.

Let op: dit zijn prijzen zonder installatie. Het tarief van de vakman kan sterk verschillen, dus is een exacte prijs optekenen lastig. Offertes van verschillende bedrijven vergelijken kan je helpen om de goedkoopste prijs te vinden.

Met behulp van Casius vond ik snel een goede schrijnwerker voor het vervangen van drie oude ramen. Heel tevreden van de dienstverlening.

Kato Mannaerts

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit je buurt

Recent ontvangen opdrachten

woensdag 13 januari 2021

Kunststof afsluiting plaatsen

Op het einde van onze tuin hadden wij een afsluiting willen laten plaatsen met kunststof of composiet, iets duurzaam in elk geval en betaalbaar. Afmetingen 180 à 185cm hoog ongeveer en over 16,7 lopende meter. De tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud
woensdag 13 januari 2021

Keuken op maat plaatsen

Keuken met fronten en kasten uit melamine wit 18mm. Keukenblad is 2cm dik composiet. Alsook moet de frigo, oven, pompbak, leidingwerk. Alles moet van 0 starten.


Keukenmontage en -renovatie
Offertes aanvragen