Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afsluiting in composiet grijs

Afsluitingen in composiet

Afsluitingen in composiet

Informatie, prijzen en meerdere prijsoffertes op maat voor het plaatsen of herstellen van een afsluiting in composiet.

Composieten afsluiting plaatsen

Een omheining in composiet lijkt sterk op een houten afsluiting. Composiet bestaat deels uit hout en deels uit kunststof, dus het verschil is soms moeilijk te zien. Dankzij het duurzame karakter en het onderhoudsgemak groeit de populariteit van composiet snel. Bovendien hoef je je bij deze recycleerbare schutting amper zorgen te maken over verkleuring. Enige nadeel: krassen kan je moeilijker herstellen.

Prijs van een afsluiting in composiet?

De kosten voor het zetten van een composiet afsluiting kunnen sterk verschillen. Er zijn een aantal elementen die de prijs sterk beïnvloeden:

  • Het soort en de kwaliteit van de kunststoffen panelen. Pas op bij extreem goedkope opties. De kwaliteit kan soms tegenvallen.
  • Hoogte en breedte van de platen. Schermen van 180 x 180 cm komen het vaakst voor, maar er zijn voldoende variaties. Vind je niet wat je zoekt, dan kan je voor maatwerk kiezen.
  • Montage kost ook geld. Niemand werkt gratis, maar je bent zeker dat de omheining correct is gemonteerd.

Als richtprijs mag je al snel rekenen op een € 100 - € 175 per scherm van 180 x 180 cm, maar goedkope alternatieven kan je vinden vanaf € 75 per paneel. Hoger op de prijsladder vind je prijzen tussen € 200 en € 300.

Let op: dit zijn prijzen zonder installatie. Het tarief van de vakman kan sterk verschillen, dus is een exacte prijs optekenen lastig. Offertes van verschillende bedrijven vergelijken kan je helpen om de goedkoopste prijs te vinden.

Met behulp van Casius vond ik snel een goede schrijnwerker voor het vervangen van drie oude ramen. Heel tevreden van de dienstverlening.

Kato Mannaerts

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit je buurt

Recent ontvangen opdrachten

vrijdag 11 juni 2021

Isoleren + afwerken composiet-gevel van houtbouw-specifiek 160m²

We hebben een vrijstaande woning, volledig houtbouw uit de jaren '80, dus geen constructie uit metselwerk of bakstenen. Deze zouden we graag laten uitbekleden met composiet/houten gevelbekleding, geïsoleerd. Totaaloppervlakte bedraagt een 160 m². Opgelet: betreft echt wel een specifieke situatie, dus graag iemand met expertise hierin. De bestaande gevel is dus uit hout en op verschillende plaatsen rot. De muur waarop deze gevel hangt is ook uit hout en voor zover ik kan inschatten nog wel in goede staat. - Graag specialist ter plaatse om mogelijkheden te bekijken: oude gevel verwijderen, daar waar rot is balken vervangen, gevel isoleren + nieuwe waterdichte en onderhoudsvrije gevelbedekking plaatsen - liefst in de zomermaanden.


Gevel- en metselwerken Brasschaat
dinsdag 08 juni 2021

Composieten spatwand plaatsen

Graag zouden we een composieten spatwand willen plaatsen met een terrazo look. Dit zou maatwerk moeten zijn om onze stopcontacten uit te werken en een hoekje. De oppervlakte bedraagt ongeveer 4.5 a 5 m².


Keukenmontage en -renovatie Sint-Kwintens-Lennik
Offertes aanvragen