Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afsluiting in composiet grijs

Afsluitingen in composiet

Afsluitingen in composiet

Informatie, prijzen en meerdere prijsoffertes op maat voor het plaatsen of herstellen van een afsluiting in composiet.

Composieten afsluiting plaatsen

Een omheining in composiet lijkt sterk op een houten afsluiting. Composiet bestaat deels uit hout en deels uit kunststof, dus het verschil is soms moeilijk te zien. Dankzij het duurzame karakter en het onderhoudsgemak groeit de populariteit van composiet snel. Bovendien hoef je je bij deze recycleerbare schutting amper zorgen te maken over verkleuring. Enige nadeel: krassen kan je moeilijker herstellen.

Prijs van een afsluiting in composiet?

De kosten voor het zetten van een composiet afsluiting kunnen sterk verschillen. Er zijn een aantal elementen die de prijs sterk beïnvloeden:

  • Het soort en de kwaliteit van de kunststoffen panelen. Pas op bij extreem goedkope opties. De kwaliteit kan soms tegenvallen.
  • Hoogte en breedte van de platen. Schermen van 180 x 180 cm komen het vaakst voor, maar er zijn voldoende variaties. Vind je niet wat je zoekt, dan kan je voor maatwerk kiezen.
  • Montage kost ook geld. Niemand werkt gratis, maar je bent zeker dat de omheining correct is gemonteerd.

Als richtprijs mag je al snel rekenen op een € 100 - € 175 per scherm van 180 x 180 cm, maar goedkope alternatieven kan je vinden vanaf € 75 per paneel. Hoger op de prijsladder vind je prijzen tussen € 200 en € 300.

Let op: dit zijn prijzen zonder installatie. Het tarief van de vakman kan sterk verschillen, dus is een exacte prijs optekenen lastig. Offertes van verschillende bedrijven vergelijken kan je helpen om de goedkoopste prijs te vinden.

Met behulp van Casius vond ik snel een goede schrijnwerker voor het vervangen van drie oude ramen. Heel tevreden van de dienstverlening.

Kato Mannaerts

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit je buurt

Recent ontvangen opdrachten

vrijdag 23 oktober 2020

Composiet terras aanleggen

Het is een terras van 12m² die aangelegd moet worden, ik zou graag bespreken met de vakman wat de mogelijkheden zijn want ik weet niet zo goed wat ik moet doen.


Terras
donderdag 22 oktober 2020

Composieten tuinafsluiting plaatsen

We starten deze week met het verbouwen van de tuin, en binnen dit en 2-tal weken moet eveneens nieuwe afsluiting gezet worden. Een stuk van 14m en een stuk van 17m. We zoeken de leverancier van de composiet (en eventueel goedkopere maar kwalitatieve oplossing) die hem snel kan leveren + plaatsen. Inclusief poortje (of dubbele poort). Terrein is zacht en volledig vrij toegankelijk. (vrijstaand huis, geen hagen, borders of dergelijke).


Tuinaanleg en -onderhoud
Offertes aanvragen